Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Delta KM Günlüğü

delta km yi bugün ilk kez kullandım. gerçekten beğendim. şayet yükseklik iniş vs gibi belirtilen eklemeler de yapılırsa harika olacak eminim. tebrik ediyoruz delta bisikleti.

Scudo
Uygulama hızı nasıl ölçüyor, gps le mi. Yoksa başka türlü mü?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlat tusuna basinca neden calismiyor anlamadim

2.06 mb Android guncellemesi gelmiş ortadaki kirmizi bisiklete basinca sayaç ekrani aciliyor daha test etmedim

Arkadaşlar delta uygulamasını yükledikten sonra TL ler düşmeye başladı bende net paketim varken paketten değilde normal liralardan veri çekiyordu. Uygulamayı kaldırmak zorunda kaldım şu anda TL düşmüyor programdan olduğuna da bu şekilde emin oldum zaten. Nedendir Acep bu sorunu yaşayan varmı?

@Fakir Kemancı vodafone ise hattin oluyor öyle sacmaliklar vodafone'da benden de yiyor ara sira 542 yi arayinca geri yuklettiriyorum.
Suan program androidde var ancak calismiyor arkadaslar muhtemelen yarin calisir duruma gelir bizde de.

arakdaşlar 2 saattir yeşil başlat tuşuna basıyorum ama hiçbir şekilde başlamıyor.. :(

• Beğen
Tepkiler: Emre Asilar
hayir başlamiyor net actim gps actim ama sayaç calismadi

Uygulama geldi bana.
Kronometre çalışıyor ama km filan bakmadım.
Yine de teşekkürler delta bisiklet

Benimki android bendede calismiyor

@Fakir Kemancı
Arayin duzeltsinler, benden de surekli yiyorlar telefonla mi alakali diye dusunuyordum arkadasta yemiyor lg g2 var onda da. Anca kafasindan liralari yiyor, en son 12.5 lirami yedi durduk yere.

@FarukE
Benim telefonum lg g4. Android.
Uygulama güncellenmiş olarak gördüm.
Başlattım km saatini. Kronometre başladı ama binmediğim için km göstergesini bilmiyorum. Denerim olmazsa iletirim buraya da

@Hastateker

Benimki se lg g3 ve android ama yeşil başlatma tuşuna basınca bişey olmuyor

An itibarı ile programı ben de indirmiş bulunmaktayım.
Yakında test ederiz.

@FarukE
Bilmiyorum dostum. Büyük ihtimalle yazılımı düşük bütçeli bir program. Zamanla düzeltilir ama ellerine yüzlerine bulaştırmazlar yani

• Beğen
Tepkiler: FarukE
Android s3 miniye yükledim yeşil tuşa basınca tepki vermiyor.

Benim de android ve çalışıyor, hatta yattığım yerde 108km/h yaptım:D:D

Geri