delta km yi bugün ilk kez kullandım. gerçekten beğendim. şayet yükseklik iniş vs gibi belirtilen eklemeler de yapılırsa harika olacak eminim. tebrik ediyoruz delta bisikleti.
Arkadaşlar delta uygulamasını yükledikten sonra TL ler düşmeye başladı bende net paketim varken paketten değilde normal liralardan veri çekiyordu. Uygulamayı kaldırmak zorunda kaldım şu anda TL düşmüyor programdan olduğuna da bu şekilde emin oldum zaten. Nedendir Acep bu sorunu yaşayan varmı?
@Fakir Kemancı vodafone ise hattin oluyor öyle sacmaliklar vodafone'da benden de yiyor ara sira 542 yi arayinca geri yuklettiriyorum.
Suan program androidde var ancak calismiyor arkadaslar muhtemelen yarin calisir duruma gelir bizde de.
@Fakir Kemancı
Arayin duzeltsinler, benden de surekli yiyorlar telefonla mi alakali diye dusunuyordum arkadasta yemiyor lg g2 var onda da. Anca kafasindan liralari yiyor, en son 12.5 lirami yedi durduk yere.
@FarukE
Benim telefonum lg g4. Android.
Uygulama güncellenmiş olarak gördüm.
Başlattım km saatini. Kronometre başladı ama binmediğim için km göstergesini bilmiyorum. Denerim olmazsa iletirim buraya da