Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Delta KM Günlüğü

@ulas zirveye oynama şansımız yok ama küçük küçük hediyelerde mi olsa bisikletin yanında, o zaman bi ihtimal belki

Scudo
Son karar arkadaşlar. Uygulama açıldıktan sonra nasıl bir kontrol olduğunu açıklayarak istediğimiz bir hedefe ulaşana bisiklet vereceğiz.

• Beğen
Tepkiler: edge35
Belli bir mesafeden daha fazla kullananlar arasında çekilişte olabilir, her fazladan x km içinde fazladan çekilişe bir isim daha yazılır

@ulas abi öyle cok hile olur yani yapilir diyim daha dogrusu. Becel de dediginiz gibi bi uygulama yapti. Kosunca 5000 kalp topladiginda yani 100 km'de ayakkabi veriyordu. Millet arabayla yapti onu 21km/sa hiz sinirini da bekleyerek tamamliyordu.

yanlış anlamayın ama bisikleti almak için sayacı açıp arabayla gezinip hedefi yakalayanı nasıl ayırt ediceksiniz?

Artık bekleyin demeye çekiniyorum kısa öz bir fikir varsa onu yapalım :) herkes 6 aylık:)

Sanırım

Saat ortalama olabilir
Bir defada Toplam km olabilir
Ortalama hız olabilir

• Beğen
Tepkiler: ebaklaci
@ebaklaci
Hocam o da onların ayıbı olur. Ayrıca öyle aldıkları bir bisiklete nasıl binerler.

• Beğen
Tepkiler: ebaklaci
@ulas
Abi bizim millete "Bedava" kelimesini dedikten sonra her şey mübahtir deyip saldiriya gecerler :D Ben Ankara festivalinde yazın oylesine dagittikları poşetten yağmurluğu (10 kuruş eder anca) bedava diye havada kapmak için birbirlerine saldiran insanlar gördüm.

@ulas sağlık bakanlığının dağıttığı bisikletleri bile sahibinden de sattıklarını gördüm. bunu da alıp satabilirler yada ben çok fesat düşündüm bir an.
neyse boşverin inşallah hak eden ve ihtiyacı olan birine gider mutlu mesut pedallar.:harika:

Açıkçası 1 kişiye bisiklet vermek yerine, daha çok insana ufak ufak hediyeler vermek herkesi daha memnun edecektir diye düşünüyorum.
Lakin ben bisikleti alamazsam üzülmem, ikinciyi napayım? Ama yanında ufak bi hediye faha güzel bence...

Ulaş Bey, Tam şu bisikleti almaya karar vermiştim. Ama bisiklet bilgimin yetersiz olmasından dolayı KDV indirimi başlığının altına bilgi istemiştim. Tabi bilgi alamadım. Bir sonraki baktığımda bisiklete Havale / EFT fiyatı üzerinden 428 llira zam geldi :(

Dosyalar

• Başlıksız-2.jpg
    Başlıksız-2.jpg
    62,3 KB · Okunma: 72
  • Beğen
Tepkiler: ulas
Delta yönetimini, pazarlamacı ve müşteri ilişkileri müdürünü tebrik ediyorum. Tüketiciler tarafından sıklıkla kullanılan birşeyi kendi satış aplikasyonları içerisinde kurgulamak, kurgulatmak büyük başarı. :harika:

Uygulama aktifleşti mi?

@ulas hocam benim telefon serviste olduğu için telefona yükleyemedim. Uygulama km bu dediğim içn de ben bir şey alamıyorum doğru mudur ?

Arkadaşlar uygulama 3 gün sonra aktifleşecek. Haber vereceğiz.

Farklı hediyeler konusunda değerlendirme yapacağız

Mesaj atmanız yeterliydi önceki konuda sorun yok

@ulas bence belli bi rakama ulaşana delta bısıkletletten bellı bı rakamda hedıye cekı verılebılır.ındırım cekı.adamın kaskı yoktur mısal 50 tl lık hedıye cekını verırsınız:)sonra ustunede o koyar 50 yı 100 liraya alır bişey.bu bi misal tabiki:)

• Beğen
Tepkiler: ulas
Geri