@ulas abi öyle cok hile olur yani yapilir diyim daha dogrusu. Becel de dediginiz gibi bi uygulama yapti. Kosunca 5000 kalp topladiginda yani 100 km'de ayakkabi veriyordu. Millet arabayla yapti onu 21km/sa hiz sinirini da bekleyerek tamamliyordu.
@ulas
Abi bizim millete "Bedava" kelimesini dedikten sonra her şey mübahtir deyip saldiriya gecerler Ben Ankara festivalinde yazın oylesine dagittikları poşetten yağmurluğu (10 kuruş eder anca) bedava diye havada kapmak için birbirlerine saldiran insanlar gördüm.
@ulas sağlık bakanlığının dağıttığı bisikletleri bile sahibinden de sattıklarını gördüm. bunu da alıp satabilirler yada ben çok fesat düşündüm bir an.
neyse boşverin inşallah hak eden ve ihtiyacı olan birine gider mutlu mesut pedallar.
Açıkçası 1 kişiye bisiklet vermek yerine, daha çok insana ufak ufak hediyeler vermek herkesi daha memnun edecektir diye düşünüyorum.
Lakin ben bisikleti alamazsam üzülmem, ikinciyi napayım? Ama yanında ufak bi hediye faha güzel bence...
Bir bisiklet fiyatına kask, forma, km saati, tayt, ışık sistemleri vb. verilse hem daha çok kişi faydalanmış olur hemde arabayla vs. uğraşmaz kimse diye düşünüyorum, ayrıca çekiliş yapılsa daha iyi olur
Ulaş Bey, Tam şu bisikleti almaya karar vermiştim. Ama bisiklet bilgimin yetersiz olmasından dolayı KDV indirimi başlığının altına bilgi istemiştim. Tabi bilgi alamadım. Bir sonraki baktığımda bisiklete Havale / EFT fiyatı üzerinden 428 llira zam geldi
Delta yönetimini, pazarlamacı ve müşteri ilişkileri müdürünü tebrik ediyorum. Tüketiciler tarafından sıklıkla kullanılan birşeyi kendi satış aplikasyonları içerisinde kurgulamak, kurgulatmak büyük başarı.