Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Delta KM Günlüğü

Merhaba! Cekiliste buyuk ihtimalle birileri hile yapar zaten sahsi fikrim. Maddi degeri olan birsey icin neler neler ceviriyor halkimizdan birileri maalesef goruyoruz :(

Benim merak ettigim ve analayamadigim:
Uygulamayi indiren herkes bu aplikasyonu ucretsiz kullanabilecek mi?
Yoksa uygulamayi indirdikten sonra ayrica yapmasi gereken bir sey var mi?
Var ise bunun belli bir suresi mi vardi yoksa hala devam ediyor mu?

Ihtiyarlik zor kafa basmiyor bazi seylere :p Gecen ay km saatim bozuldu ve telefonum cok pil harciyor strava-runtastic vb. uygulamalarda. O yuzden dusuk tuketimli basit bir aplikasyon cazip olabilir diye dusunuyorum kendi acimdan...

Scudo
Diğer konuda ben de ilk km saati olarak algıladım :) ama uygulama olduğunu görünce onun da gayet faydalı olacağını düşündüm. Eğer strava benzeri ve daha stabil, sade bir uygulama olursa neden kullanmayalım. En azından bir şans verilebilir. Beğenmezseniz silersiniz çok zor değil :) Gereksiz bi tartışma oldu yani.

Bekliyoruz bakalım uygulamayı. İnşallah beklentilerimizi karşılar.
Denildiği gibi bisiklet yerine küçük hediyeler verilirse daha güzel olur. Hem hile yapılma ihtimali azalır.

• Beğen
Tepkiler: ulas
Hediyeler konusunda artık beklemedeyiz @ulas[emoji6]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ulas
Uygulama reklamsız ve ücretsiz arkadaslar ;)

Diğer başlığı baştan, sona kadar okudum da. Millet ne kadar garipmiş. Uygulamanız hayırlı olsun öncelikle.

Ben sürüş sırasında bu bilgileri takip etme gereği pek duymuyorum, sürüş sonrasında değerlendiriyorum ancak bu uygulamaya uyumlu olarak telefon tutacağı ya da telefon yeri olan kadro çantası herhalde böyle bir uygulama için uygun olurdu diye düşünüyorum. Gerçi siz bisiklet hediye etmeyi düşünerek çok daha gönlü geniş davranmışsınız ama.

Gelen fikirleri değerlendirdiğinizi gördüm, ben de naçizane kendi fikrimi belirtmek istedim.

Bu programı yükledim delta bisikleti ama km den hala bi haber yok

@ulas abi bu uygulama GPS veya mobil veriden hangisini kullanacak?
Strava güzel uygulama ama km/h değilde mph göstermesi biraz tuhafıma gidiyor alışma sürecindeyim belki ayarı vardır :)
Ve arkadaşlar strava da GPS ve mobil veri ikisi bir mi çalışıyor ben ikisini de açıyorum çalışma mantığını söyleyecek birisi varsa bataryamdan her tasarruf ettiğimde arkadaşı hayırla yad ederim :D

@ömerözeren
Ayarı var, benimki hiç mph göstermedi mesela. İnternet olmadan da gayet çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: ventiol
Note 4 kullanıyorum ..
Bisikkette hiçbir uygulama düzgün çalışmıyor.
Runtastic yükledim sildim.
Samsung s health zaten vasat..

Bakalım delta uygulaması çalışacak mı..

Elim delete tuşunda..:):)

@anti panik
Strava denediniz mi?
@furkantrojka kardeşim ayarını bulamadım sürekli mph ve uzunluk mil :)

@ömerözeren
Settings> Display, burada hocam.

@ömerözeren
Denedim hocam..
30 günlük ücretsiz deneme seçeneğine tıkladım olmadı.
Direk pamuk eller cebe ödeme seçenekleri geldi.
Bende kendisini silerek onurlandırdım.:)

• Beğen
Tepkiler: ömerözeren
@ulas bisiklet hediyesi yanlış olur arabayla dolmuşla gezerim ben olma zbence

@furkantrojka
Aynen buldum km oldu eyvallah hocam :) bide kask eldivenimi alsaydım bi :) bi tane buldum diretiyor elimde bu var diyorum vermiyor

Geri