Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Delta KM Günlüğü

Scudo
Arayüz harika, geceleri için gayet okunaklı :)

Fakat bir bug buldum sanki. Telefonu sallayınca durduğum yerde hızlanabiliyorum :D

Bütün arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun güncelleme yapıldı artık kullanabilirsiniz. İos açıldı google play de sırasıyla açılıyor ;)

Cep telefonunu cebinize çantanıza da koysanız ölçmeye devam ediyor. Telefon ekranı kapalı olsa bile ölçüyor. Yani ekranınızın açık olmasına gerek yok. Ayrıca ilerleyen günlerde daha farklı eklentiler de gelecek. Üzerinde çalışılan konular; yükseklik, harita çizelgesi, aynı programı kullanan diğer kullanıcılar ve grup kurma ve grup üzerinden mesajlaşma ;)

Android için beklemedeyim

Road pro ücretsizken indirmiştim. Ama delta uygulamasının arayüzü daha güzel hemde yerli :)

Windows phone yetim zaten :agla:

Neyse alıştım artık :acpsnr:

@ulas En fazla km yapan kişinin zaten halihazırda bisikleti olacaktır. Fikir vermesi açısından yazıyorum.

• Beğen
Tepkiler: edge35
Hayırlı günler. Aranıza yeni katıldım. İnşallah iyi olur. Bu delta km yi nereden indiriyoruz

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@kaskreis
Eyvallah. Dediğiniz yerden baktım ama bulamadım. İsmi mi değişik acaba?

@Auron Sanchez
Anladım. Yarın bakarım. Teşekkür ederim

Arkadaşlar son güncelleme yapıldığından site bugün belli bir saat kapalı olacak bilginize...

Androide ne zaman gelecek ulaş hocam

ulaş hocam dediğiniz gibi az önce de uygulamayı açtım. bakım çalışamsı gibi bi uyarı verdi

Uygulama acilmis,androide gelmemis hala:agla:

@Emre Asilar Androide de geldi. Ben de güncelledi. Daha kullanmadım ama size de gelir yakında.

Geri