Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Delta KM Günlüğü

Note 2. . Ekran bu şekilde.. sayacı aktif edemedim...

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160822/595f0a1a0289a27b0dda48c3974000a9.jpg

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: FarukE
Scudo
Sorun sayacın başlamaması htc one de aynı surun var akşama düzelir inşallah @ulas bey:)

Bende çalıştı emeğinize sağlık teşekkürler.

tamam çalışıyorda bunun kaydetme özelliği yok mu :ckskc:

Ben bi guncelledim ekran geliyodu ama başlamıyordu. Yeniden güncelledim bu sefer oldu. Çalıştıramayan arkadaşlar yeniden güncellemeyi deneyebilir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: T. Süren
Güncelledim artık çalışıyor. ..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asus markadada çalışmaya başladı.
Ayrıca az önce delta bisikletten arandım km saati de yola çıkmış ayrıca teşekkürler bunun içinde.

Uygulamanın ilk duyrulduğu günden beri takip ediyorum ve az biraz benim de tecrübeli olduğum ticaret, sponsorluk, forum yöneticiliği, yazılım gibi birçok işi idare edip yüksek efor harcayan Ulaş beyi yaptığı işten ve sabrından dolayı tebrik ve takdir ediyorum. Sıkıntılarını herkes bilmeyebilir. Kendisinin hiddetli çıkışına da şahit olduk ya artık aşırı tepki içeren yorumların sahibi forum üyelerine helal olsun :suspus: Kimilerinin beğenmediği uygulama arayüzü sayesinde uzak kaldığım bisiklete geri dönüşüm bu uygulama sayesinde oldu desem pek abartı olmaz. Buralara gelmiş, durmadan bu spor için dört koldan çabalayan kişilere "uygulama iyi has da devamı gelecek umarım. Daha da geliştirilmeli" yorumu bile benim gözümde gereksiz çünkü benim bildiğimi onlar zaten fazlasıyla biliyor. Bilmeseler camiada bu kadar uzun kalamazlardı emin olun. Delta bisiklet, uygulaması, Ulaş bey tabi ki eleştirilmeli ama yapıcı eleştiri yerine gereksiz, boş hatta hakaret içerikle yazılanlar, okuyucu olarak beni bile sinir ediyor.

Emeği geçen herkesin eline sağlık. Takipteyiz... :harika:

• Beğen
Tepkiler: ulas
Sıkıntı yok bende kullanabiliyorum...

@ulas güncelleme ile tamam. İlk test :)

Dosyalar

• 1a.jpg
    1a.jpg
    31 KB · Okunma: 32
Bugün uygulamayı test ettim. Bana göre uygulama daha ilk sürümünde olmasına rağmen beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.
Bugün 19 km yaptım ama ilk 3 km de yanlışıkla sifirladim ve süre olarak ta 1 saat civarı 20 dakika dinlenme ile geçti Screenshot_2016-08-22-19-15-04.png

Uygulama bekleme yaptığımız anlarda ortalama hız hesaplama için kendisini durduruyor mu ?
@ulas

@ulas merhaba programın geliştirilmesi adına bir geri bildirim yapmak istiyorum.
19 km tur attım ortalama hızımı 42.6 km olarak gösterdi. Olması gereken ise 17 yada 18 arası olması lazımdı. Telefon samsung s3 mini orjinal rom yüklü bilginize.

Bu sabah ki testlerim, aynı güzergah,bence çok başarılı bir uygulama, teşekkürler.

Dosyalar

• 1b.jpg
    1b.jpg
    28,1 KB · Okunma: 24
  • 1c.jpg
    1c.jpg
    27,7 KB · Okunma: 24
Geri