Güncelleme yapıldı arkadaşlar fakat Google Playde yayınlanması bir kaç saat alacaktır. Sorun yaşayanlar güncellemeyi takip ederse güncelleme düştüğünde yeniden güncellerlse düzelecektir.
Uygulamanın ilk duyrulduğu günden beri takip ediyorum ve az biraz benim de tecrübeli olduğum ticaret, sponsorluk, forum yöneticiliği, yazılım gibi birçok işi idare edip yüksek efor harcayan Ulaş beyi yaptığı işten ve sabrından dolayı tebrik ve takdir ediyorum. Sıkıntılarını herkes bilmeyebilir. Kendisinin hiddetli çıkışına da şahit olduk ya artık aşırı tepki içeren yorumların sahibi forum üyelerine helal olsun Kimilerinin beğenmediği uygulama arayüzü sayesinde uzak kaldığım bisiklete geri dönüşüm bu uygulama sayesinde oldu desem pek abartı olmaz. Buralara gelmiş, durmadan bu spor için dört koldan çabalayan kişilere "uygulama iyi has da devamı gelecek umarım. Daha da geliştirilmeli" yorumu bile benim gözümde gereksiz çünkü benim bildiğimi onlar zaten fazlasıyla biliyor. Bilmeseler camiada bu kadar uzun kalamazlardı emin olun. Delta bisiklet, uygulaması, Ulaş bey tabi ki eleştirilmeli ama yapıcı eleştiri yerine gereksiz, boş hatta hakaret içerikle yazılanlar, okuyucu olarak beni bile sinir ediyor.
Bugün uygulamayı test ettim. Bana göre uygulama daha ilk sürümünde olmasına rağmen beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.
Bugün 19 km yaptım ama ilk 3 km de yanlışıkla sifirladim ve süre olarak ta 1 saat civarı 20 dakika dinlenme ile geçti
@ulas merhaba programın geliştirilmesi adına bir geri bildirim yapmak istiyorum.
19 km tur attım ortalama hızımı 42.6 km olarak gösterdi. Olması gereken ise 17 yada 18 arası olması lazımdı. Telefon samsung s3 mini orjinal rom yüklü bilginize.