Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Deneyimli bisikletçilerden acemi bisikletçiye 51 öneri

Otomobilinize binin ve trafiğe çıkın. Trafiği okuma bilginizi otomobil kullanmak çok geliştirir. Otomobil kullanırken kazandığınız tecrübeyi bisiklet sürerkenki durumunuzla özdeşleştirmeye çalışın. Otomobil sürerken bisiklet kullanıcılarına gösterdiğiniz tutumdan çıkarımlar yapın. Çok faydasını görürsünüz

Scudo
Kadın araç sürücülerine karşı çok dikkatli olun. Kullandığı araç bisiklet dahi olsa.

Son düzenleme:
daha az mola vermek adına beslenme ve molalarda yapacağınız değişikliklerin uzun vadede reflü kabızlık hemeroid gibi sağlık sorunlarına neden olacağını bilincinde olun su tüketimine dikkat edin

-Umarim bu yorumum silinmez müdür tarafindan-
Trafikte bir cok tehlike var , fakat en tuhafi , ve neredeyse en suprizcisi yol kenarinda bekleyen yasli dayilar ve teyzeler. Bir anda yola atlarlar hizli gecicem kafasinda , ve yavastirlar . Dikkat edin o ninelere ve dedelere

@mariokaldato katlanır bisikletle ortalama 15 20 km hızla gidiyorum bahsettiğiniz şekilde aynen yaşlı tombik mi tombik bir teyze resmen önüme atladı karşıya geçecem diye ama zahmet edipte kafayı çevirmedi nemi oldu? teyzenin göbeğinde buldum bir anda kendimi yalnız itiraf edeyim yağ dokusunun ilk defa faydasını da bu şekilde görmüş oldum.... zayıf biri olsa o enerjiyi absorbe etmezdi bu kadar güzel bir şekilde

-su içmeyi alışkanlık edinin... ara sıra atıştırın... acıkmasanız ve susamasanız bile alışkanlık olacak şekilde belirli aralıklarla su ve gıda takviyesi yapmak şart...

acıktığınız veya susadığınızı hissettiğinizde artık çok geç olabilir...
bu hisse ulaşmadan düzenli tüketmeye çalışın... (abartmadan)

@mariokaldato katlanır bisikletle ortalama 15 20 km hızla gidiyorum bahsettiğiniz şekilde aynen yaşlı tombik mi tombik bir teyze resmen önüme atladı karşıya geçecem diye ama zahmet edipte kafayı çevirmedi nemi oldu? teyzenin göbeğinde buldum bir anda kendimi yalnız itiraf edeyim yağ dokusunun ilk defa faydasını da bu şekilde görmüş oldum.... zayıf biri olsa o enerjiyi absorbe etmezdi bu kadar güzel bir şekilde
Aynen hocam banada bi dayi carpti yolda resmen mermiye kafa atar gbi 30 metre mesafeden beni gördü, elimle isaret ettim, bagirdim dur dayi diye ama bana misin demedi. Ben hizimi kestim ama yolun ortasindayken yandan bana çarptı :D ikimizde dusunce dayi aynen şöyle dedi "_ ÖNÜNE BAKSANA "

Geri