Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Depodan çıkan eski road'u adam etme zamanı

@uslsy hocam yanlışım yoksa o kollar ve sis sistemi çocukluğuma yani 85-90'lara ait. Bisikletin kadrosu ise daha eski duruyor. Yani o kollar onun değil gibi. Söyle bir downtube arabesque falan şükela olur sanki.

• Beğen
Tepkiler: uslsy
Scudo
@Rip

Milli takım için bir modifiye geçirmiş. Muhtemelen o zaman ellenmiştir. Ben de o halini koruyorum. Bir kalksın ayağa sonrasına bakacağiz.

Sene olarak da kadro kuvvetle muhtemel 79.

• Beğen
Tepkiler: OmerCycler ve Rip
@uslsy
Bak hala 15 temmuz alcaklarini
Neyse hocam meraktayiz test surusu sonrasi bi selficik bekleriz :)

elinize sağlık, çok güzel olmuş...

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@UmtdgnyBen olsam kalkışmazdım. Rengi bir içim su [emoji57].

Cemal Ç.

y44.png

@uslsy
Heyecan dorukta
Sanki 90 li yillarda Galatasarayin super kupa finalinde penaltilara kaldigi an gibi <3

@mariokaldato
Uefa kupası finali hocam, lütfen. :)

Birkaç ufak tefek eksiği olmakla beraber. Matmazel ayağa kalktı arkadaşlar. :)

y45.jpg

Keşke görsel biraz daha iyi olsaydı. Yine de güzel görünüyor. Güle güle kullanın.

Cemal Ç.

@uslsy
Allahim bu nasil guzel bisey boyle :) Masallllahhhh tü tü tü monaco prensesi Efila olsun adi

Musait bir anda led aydinlatmali bi yerde guzel bi hatirat resmi isterükkkk

• Beğen
Tepkiler: uslsy ve Cemal Ç.
Aynen öyle yarın sabah kullanacağım bunu. O zaman çekerim. Evin ışıkları loş. Net çıkmıyor

@uslsy
Nasıl kıyıp da kullanacaksın.:tskler:
Maşallah demeden geçmiyoruz:Maşallah
@uslsy Kelime bulamadım.Helal olsun sana.

@hamlet2006

:hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@uslsy Maşallah Güzel günler de kullan ömer şahane .
Emek verdin zaman ayırdın çok ta güzel olmuş.Manevi değeri yüksek olan eski bir bisikleti tekrar ayağa kaldırmak tarif edilemez duygudur sanırım.Kazasız sürüşlerin olsun.
Fotoğraftaki her şey güzel :D
Ayrıca Eymir Gölü çevresi yerine Eymir Trt yokuşunu bununla çıkarsan o zaman milli olacaksın saygılar :D:p:koptum:

@CeCeKa

:eek:Amanın... Çıkacağız illa. Anlaşıldı.
İçerdeki yokuşcuklarda biraz alışayım bununla.
Çıkacağım... :harika:

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.. :)

@mariokaldato

Cumhur hocam en az benim kadar kalben ve kafa olarak mesai verdin. Teşekkür ederim herşey için...

@uslsy
Kanka trt yokusunu ve batı gavuru, alçak hayinleri kolayca aşmak icin buna alisinca vidali 11- 32 bir megarange ruble alak. Ki bize teknoloji yaptirtmayan hayin ahahaha başıma agrilar girdi yeminle. Bu antilayik dayı beni benden aldi, Kelime haznem daraldi :D hayirli olsun :))))

@uslsy

For yu kank :D
aviary-image-1530569834903.jpeg

Geri