Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

DIKKAT.... Icerde FUJI var :-)

Yol Bisikleti araştırmasının tam ortasında iken böyle bir konu bu resimler olmaz yahu :) iyi günlerde kullanın.

Daha iyisi bizlere.. :)

Scudo
@Murat Cömez

utanmadan bir de yazdığına bak, hiç beğenmedim :D

Maşallah allah nazardan saklasın, güzel olmuş. İleride takmayı düşündüğüm vites takımını sen takmışsın habihazırda...

aero jantlara rağmen ağırlığı gayet güzel, campy setin faydası ortaya çıkmış

Siyah - Sarı kontrastı (bir angaralı olarak) hoşuma gitti ama sarı biraz fazla kaçmış sanki hafif gözyoruyor.

ağız tadıyla kullan Murat'çım...

Maşallah bilginize, emeğinize sağlık ve kesenize bereket. Teknil bilgi konusunda biraz eksiğim o konuda yorum yapmam yersiz olur fakat görüntü şahane. İlerde kısmet olursa bir bisiklet daha toplamak istiyorum o zaman H. İbrahim abimle beraber teknik destek alıcağım kişilerin en tepesindesiniz haberiniz olsun :) Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Beğenmekte ne kelime, bayıldım... Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin... :in: :alkis: :alkis:

• Beğen
bisikleti binmeyi o kadar özledimki.
şu sıralar yolda bisikletli gördüğümde "lan versene şuna bi binim" diyesim geliyo.

şu piskolojide iken bu talihsiz konu ile karşılaşmak ayrı bi tramva.

eline sağlık murat abi,gene yine herzamanki gibi kusursuz..

@Mert KARAÇAY

ben de o kadar usta sayılmam abicim, teknik bilgisi çok daha kuvvetli olan arkadaşlar var forumda

@halil ibrahim duran

mutlaka vardır abi ama senin gibi sabırla beni dinleyecek biri bulmak zor olsa gerek :)

• Beğen
@kivilcimb

@Çağatay Y.

@M.Ozkul

@Mert KARAÇAY

@halil ibrahim duran

@Yavuz SOYLU

@Ekrem Yılmaztürk
Arkadaslar hepinize iyi dilekleriniz icin ayri ayri tesekkür ederim. Daha daha iyileri olmayanlara nasip olur insallah.

@M.A.Güneş
Öncelikle begendiginiz icin tesekkür ederim, evet jantlarin orjinali böyle. Bidiginiz gibi mavic'in renkleri özellikle sari. :)

@fatih

@fatih

Inanin hic bir algilamada bulunmadim cünkü yazdiklarinizin yarisini anlamadim. Parcalari nasil ucuza buldugumu malesef size anlatmak istemiyorum.
Ama nasil bulunduguna dahil, bulma yöntemimin sadece bir tanesinden ip ucu verebilirim. Insanin bisikletci dükkani olan bir arkadasi olunca, parca bulmasi kollaylasiyor.

NOT: Sizin kaldiginiz memleket neresi? Kusura bakmayin ama yazdiginiz cümleler benimkigibi zor anlasiliyor ve hic bir türkce harf kullanmiyorsunuz. Bir de Bisikletiniz Felt, türkiye de pek taninmamis bir marka.;)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Murat abi. Bir miktar bütçe ayırdım. Yol bisikleti almak istiyorum. Eğer ben MTB den vaz geçmem dersen hazır toplanmış bu bisikleti bana ne kadara satarsın? Elbette satmak istersen görüşmek isterim..

Güle güle kullanın Harika bir bisiklet toplamışsınız :)
Grup setin ağırlık bilgisi hiçbir yerde geçmiyor. Biliyor musunuz acaba?

@Serkan Mıstınoğlu
Tesekkürler serkan bey, sahsen aynakol haric STI, Arka ve ön aktariciyi tarmadim ama Oguzhan arkadasimizin verdigi tebela +- 10 civari hemen hemen ayni. Ben sadece aynakolu tartim ve 629g gösterdi tarti, campagnolo ise 644g olarak bilgi veriyor. Tartdigim tarti kesin dogru gösteriyor, cünkü isyerinde kücük vida pul gibi parcalari sayiyor ve haftada 1 defa mecburiyetden dolayi özel servisinden bakimi yapiliyor.

NOT: Tartmama sevebim ise, bu kis tüm donanimi Campagnolo Super Record 11 ile dgistirecegim.

@Oğuzhan Y.

Ilgin icin tesekkürler oguzhan.

tek kelimeyle harika :alkis: iyi günlerde kullanın..

@ilkerturker

Tesekkürler. :)

@Soner Közen

Soner iyi bakalim, öyle olsun. Ben birgün insallah o münih denen yere gelirim ve seni bulurum.:D

NOT: Pardon bulurum yanlis oldu, bulmama gerek yok zaten oturdugun yeri biliyorum, sen en iyisi oradan tasin ve izini kayip et.:D

Maşallah diyelim murat abi lafa başlamadan öncede çok zevkli, çok güzel bir bisiklet olmuş. kazasız belasız kullanmanı dilerim.

Geri