@Olgun Zengin
Evet oldun, stikerleri sökmek cok zor hata olumsuz cünkü üzerindekiler stiker degil.
@Gökhan Toros
Yorumun icin tesekkürler Gökhan, hala karasizim ama dedigin gibi böyle benim gözümede daha güzel göründü. Bandida murat kardesimizin önerdigi bandan almayi düsünüyorum.
NOT: Siyah Jantlari yeni aldim sari yazili olanlar yedek olarak duruyor. Tek düsüncem sari büyük yazilardan tekrar üzerine yapistirmak ama sari olarak degilde siyah olarak. Orjinal stikerler satiliyor.
Birde diger jantlar parlakdi yani üzerinde vernik vardi, yeniler mat daha iyi uyum sagladi ve lastikler ile rubleyi Campa record yaparak 400g daha hafifledi.
@Ebubekir
Ebubekir sökülmeyecek, onlar öyle kalacak.
@Yağız Gökmen
Tesekkürler, siyah cosmic siyah gidon bandinda hem fikiriz.
@Angel
Hayir olmadi, ben tüm hayatim boyunca dag bisikleti kullandim ve gecen sen downhill bisikletimi bu yasdan sonra tehlikeli olur diye satmistim ama aksine 1 sene kullanmadigim halde aklimdan o adrenalin cikmiyor. Downhille tekrar dönüs yapiyorum bu sene.
@9magiko
Evet murat haklisin, sari jantlar kalsiydi bile bu tür bi band ariyordum. Yorumundan sonra buldum ve siparis ettim bugün. Önerin icin tesekkürler.
(link)
@Fatih Ç.T.
Tamamen sade yapma sansim yok, kadronun üzerindeki sari yazilar üzerine boyama, yapiskan degil. Bakalim, birde gidon bandini degistirdikten sonra nasil olacak.