Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

DIKKAT.... Icerde FUJI var :-)

@Mertcan55
Tesekkürler genc kardesim, insallah daha iyileri sana nasip olur.:)

Scudo
Abi siyah jant güzel olmuş, bence bant da siyah olursa güzel olur diye düşünüyorum.

@Berke K.
Tesekkürler berke, evet bandida siyah yapmaya karar verdim.:)

Hayırlı olsun , harika görünüyor :)

Murat Bey, konuyu okumadım ama fotoğrafları gördüm? Allah'ın emri, peygamberin kavliyle istesek, günahı nedir bunun? :)

@OsmaniyeRehber
Tesekkürler.:)

Kadronun maliyeti ne oldu peki Murat Bey? Sadece kadro. Sipariş verince hemen elinize ulaştı mı? Sipariş aşamasında ilgili firmanın tutumu nasıldı? Önerir misiniz?

@Semih Aydınlıoğlu
Ben kadroyu yeni olarak arkadasimdan aldim, eski model oldugu icin sadece kadroyu bulmak zor. Biryerde 2300€ ya görmüstüm ama simdi nerdeydi bilmiyorum. Suan ebayde aynisi Shimano Dura Ace Di2 donanimli olarak 5999€ satiliyor.

Güzelligine ve hafifligine dayanamadim aldim:). Umarim begenirsiniz, almak isteyen arkadaslara link verebilirim.

Cranbrothers Cobalt 11 Seleborusu 350mm Karbon ve 157g
Cranbrothers Cobalt 11 Gidonbogazi 100mm Karbon ve 109g

DSC_0214.JPG

@Murat Cömez
kesinlikle 2. foto daki diyorum. görselliğe önem veren biriyimdir ve bu şahsi görüşümdür :) fakat böyle bir durumda, ya selede ya da kaskınızda sarı renkler olmalı, ki tamamlasın diye düşünüyorum. kusuruma bakmayın, sanırım biraz geç oldu bu msj. :(

O kadar bisiklet gördüm de böyle bir şey görmedim ya :eek: Müthiş demek çok sıradan kaçıyor buna :D Şaheser bildiğiniz :D Güle güle kullanın :)

@erphan
Tesekkürler Erphan, kesinlikle düsüncelerine katiliyorum. Aynen 2. Fotodaki gibi kaldi ve dahada sade oldu. Yeni fotolari yakinda eklerim.:)

@Uptown Cyclist
Güzel düsüncelerin icin tesekkürler Ugur.:)

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Kesinlikle büyük ve sarı COSMIC yazılarıyla daha alımlıydı. Siyah renge bürünen ama tam siyah olmayan jantlar tüm ahengi öldürmüş.

Benim görüşüm tabi bu. :) Sarı gidon bantları da gitmiş ama ona o kadar üzülmedim.

• Beğen
Tepkiler: Fatih ÇT
Güzel oldu abi, sadelik iyidir. :)

@Semih Aydınlıoğlu
Görüsünüze saygi duyuyorum, Diger büyük sari yazili jantlarda duruyor. Degistire degistire kullanirim artik.:)
NOT: Jantlar Karbon oldugu icin tam siyah olmasi imkansiz.

@Berke K.
Tesekkürler Berke.

Kaza yerde sürünme nedeniyle eriyen selemin yerine yenisini aldim.

Selle Italia Optima Teknologica Full Carbon Sele matara tutacaginin kapagi ile 138g ve kapaksiz 129g.

Bu sele secimi sizce dogrumu yoksa yanlismi?

Selle-Italia-Optima-Teknologika.jpg

Murat Maşallah, podyumdan çıkmış gibi. Estetik olarak müthiş görünüyor. Kazasız günlerde kullan, ara ara gözümüz gönlümüz açılsın diye bakıyoruz iyi oluyor :)

Geri