Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

DIKKAT.... Icerde FUJI var :-)

Beyler kusura bakmayın da bu acaip çirkin bişi. Ayrıca içecek bişeyi bir osuruk mesafesinde popoda taşımak bir çok kültürde kabul edilebilir değildir ... feci karaladım değil mi? Ama çirkin kabul edin. Fuji süpermiş bu arada...
Aklıma çocuk taşıma aparatları geldi bence onlar da kötü. Yol boyu ebeveyn totosu ile yüzyüze gidiyorsun resmen travma adam olmaz o çocuklar...
Güle güle kullanın....

Scudo
@aknorl
Görüsünüze saygi duyuyorum, isin gercegi sahsen ben bile begenmedim ve aldigimada bin pisman oldum. Simdi yeni sele arayisina ciktim, insallah uyan birtane bulurum.

• Beğen
Tepkiler: aknorl
kardeş amasörü indir basık yap davnil böyle olmaz :D

Murat abi bisiklete söylenecek söz yok :)

@K Ayhan
Tesekkürler Ayhan.
Arka Amortisörün havasini cogaltim ön tarafinkinide komple indirdim, böyle daha iyi oldu. :D

bu tip seleler triahtlon yarışanlar için üretilmiş bence. araştırmasını yapmadım, ama öyle olduğunu düşünüyorum. hıı, görünüş olarak farklı eywallah ama kullanım amacı ergonomik. tercih meselesi sonuçta. Murat kardeşimin, en uygun ve güzelini bulacağına eminim ;)

@erphan
Eet erphan, bende sonradan farkettim TT icin oldugunu ama isi isden gecmisti, birkere almis bulundum. Insallah birdahakinde dogru secimi yaparim.

@Cem Özyurt
Amin sagolasin Cem. Insallah iyi arsivlemissindirde kimse görmez ve nazar degdirmez.:D

• Beğen
Tepkiler: Cem Özyurt
@SATI
Tesekkürler Sati bey.

@Murat Cömez

Güle güle kullan. Aklıma bir espri geldi ama kızma lütfen, affına sığınıyorum. O selenin arkasındaki boşluk alaturka tuvalet kuburunun deliği gibi olmuş; acil durumda ihtiyaç gidermek için xD
Bu arada bisikletin de harikaymış. Fuji'nin stilini epey beğeniyorum.

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
fujiyi bu kadar çkici kılan nedir?
tasarım, sağlamlık, fiayat vs. ?

@massaget
Teskkürler... Evet bencede Fuji candir.:)

@Özgür Türker
Estagfurullah espiye kizimaz, bencede cok güzel bir benzetme olmus. :) Tesekkürler

@ilker21
Tasarim olabilir: Herhalde fujinin tasarimini yorum yapilmaz bence. Tasarimi ortada.
Saglamlik kesin: Bunda fazla yorum yapmaya gerek yo. Buraya bakmaniz yeterli... Fuji altamira kaza testi, sonuc basarili. - BisikletForum
Fiyat bence pek cekici degil: Bence fiyati pek cekici degil. (link) -

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz Uyar
Sarı Saçlı Esmer Kız..Allah Sahibine Bağışlasın.

@Transonic
Tesekkürler yücel bey, evet o benim sari sacli kinali kuzum.:)

• Beğen
Tepkiler: Transonic
@Murat Cömez

Dibim düştü çok güzel tütütü maşallah nazar değmesin güle güle kullanınız... Benim en sevdiğim renklerin birleşimi, harika olmuş bence 1. fotoğraf...

@Yigit Kabadayi
Seni seni, aslanim benim.:) Simdi gördünmü Focusun fuji modelinin tiagra donanimlisini.:koptum:

• Beğen
Tepkiler: Yigit Kabadayi
@Savaş Uzun
Tesekkürler Savas bey, begendiginize sevindim. :)

• Beğen
Tepkiler: Savaş Uzun
Güle güle kullanın. :)

Geri