Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dışarıda en çok gördüğünüz yol bisikleti markaları

Ertan M.

Forum Bağımlısı
Tepki
1.219
İsim
Ertan
Bisiklet
Merida
İstanbul da yaşıyorum en çok gördüğüm yabancı markalar;
1.Focus (her çıktığımda en az 2 3 kere rastlıyorum hatta sadece focus yol bisikleti kullanan bir grup görmüştüm.)
2.Specialized ( Anadolu yakasında çok yaygın )
3.Cannondale ( Sık karşılaştığım bir marka)

Yerli ;
1.Tabiki Salcano
2.Carraro yol bisikletleri ( race 052 çok popüler)
Sizler en çok hangi markayla karşılaşıyorsunuz?

Scudo
Anadolu yakası sahil hattında Scott yol bisikletlerinin üstünlüğü var gibi. B'Twin Triban serisi ve Salcano ise diğer sık görülenlerden.

Kendi bisikletim haricinde Cannondale görmüyorum. Yanımdan çok hızlı geçtikleri için göremiyor da olabilirim :)

Bu aralar hep karşıma ktm yol bisikleti çıkıyor. Sanırsın bedava dağıtıyorlar :cool:

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
Bizim burası bianchi dağ bisikletleri ile yarış yapanlarla dolu :(

• Beğen
Salcano, Btwin ve her tür katlanır bisiklet çok yaygın İzmir'de.

Salcano bianchi klasik eski yarış şehir bisikletleri carrora trek ankara da dağ bisikleti biraz daha fazla gibi geldi bana

Anadolu aahilde focus çok var. Hele sabahlari sirf focus oluyor. Sonra specialized ve triban goruyorum.
Ondan sonrasi bayagi karisik. Belki de benim dikkatimi cekiyor diyordum ama bir sabah saymistim ilk 6 bisikletin 5'i focus bir tanesi pinarrello idi.

Anadolu yakasinda sahil yolunda biniyorum genelde.. diger arkadaslarin da soyledigi gibi focus cokca rastladigim marka.. cok da guzeller ben de bir tanesine niyetleniyorum.. :)

Specialized goruyorum.. tarmac var 3.4 tane bunlari pazar her cikisimda goruyorum asagi yukari.. sonra scott geliyor.. bianchi ve salcano birsuru var..

• Beğen
Specialized çok görüyorum Avrupa yakasında.

• Beğen
Salcanodan başkası yalan.

• Beğen
Tepkiler: caesar
5-6 kişilik grubumuz var 3ü focus :)

tolganın dediği gibi en çok bende Specialized Cannondale Trek markalarını çok görüyorum

• Beğen
Bende Antalya'da genellikle meridalara rastlıyorum. Bazen de Specialized.

salcano scott specialized

• Beğen
Geri