Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Doktora Projesi için Anket Ricası :)

Şahans

Aktif Üye
Tepki
306
İsim
Şahan Sökmensüer
Başlangıç
1985—86
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar merhabalar, doktoramda bir proje için aşağıdaki anketi doldurabilirseniz çok memnun olurum :) Anket içeriği örgütlerde tükenmişlik ve aidiyeti belirlemek için iki adet ölçek kullanıyor. 52 sorudan oluşan bu anket yaklaşık 5-10 dk içerisinde tamamlanabilmektedir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

(link)

Son düzenleme:
Scudo
Merhaba,anketi doldurdum.Başarılar dilerim

Katkımız olduysa ne mutlu..
Forum özelinde tez çalışması yapan arkadaşlardan ricamı sizin için de tekrarlamalı: Lütfen anket sonucunu (bir sakıncası olmayacaksa) bizimle paylaşır mısınız?
Kolaylıklar dilerim...

Kolay gelsin. Olmuştur herhalde

Tamamdır 👍

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Doldurdum, kolay gelsin.

Başladım doldurmak için ama anketiniz bir işverenle çalışıyor olmak üzerine kurgulanmış işyeri sahibi olunca boş oldu.

Katkımız olduysa ne mutlu..
Forum özelinde tez çalışması yapan arkadaşlardan ricamı sizin için de tekrarlamalı: Lütfen anket sonucunu (bir sakıncası olmayacaksa) bizimle paylaşır mısınız?
Kolaylıklar dilerim...

Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar :) Anket sonuçlarını sizlerle de analizler tamamlanınca bu başlıktan paylaşıyor olacağım :)

Bende doldurdum. Daha önce de bu tarz anketler doldurmuştum ama bana biraz yapmış olmak için yapıldığı, baştan savma hissiyatı vermişti. Gerçeği söylemek gerekirse anket sorularını gayet başarılı buldum. Bilgi güvenliği sektöründe Dijital pazarlama ve reklamcı olarak çalışıyorum. Başka sorular ve öğrenmek istediklerin varsa çekinmeden sorabilirsin.

Bende doldurdum. Daha önce de bu tarz anketler doldurmuştum ama bana biraz yapmış olmak için yapıldığı, baştan savma hissiyatı vermişti. Gerçeği söylemek gerekirse anket sorularını gayet başarılı buldum. Bilgi güvenliği sektöründe Dijital pazarlama ve reklamcı olarak çalışıyorum. Başka sorular ve öğrenmek istediklerin varsa çekinmeden sorabilirsin.
Çok teşekkür ederim, bu ankette birden fazla ölçek kullanıldığından fena olmadı :) tekrar sağolun

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
En son doldurduğum doktora anketi 40-45 dakikamı almıştı :)
Bu yüzden artık içeriğini ve tahmini tamamlama süresini bilmediğim anketleri açmıyorum bile :)
Ayrıca, ricanızın sonuna gülücük koyarak yardım talep ettiğiniz bizler, hangi konuda bir anket dolduracağımızı bile bilmiyoruz :)
Gülücükle değil, bize anket içeriğinizden bir cümle ile de olsa bahsederek daha samimi olabilirdiniz :)
Anket içeriğini öğrenmek için ankete tıklamak zorunda bırakılmak hoş değil :)

Geri