Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dokuz Eylül Üniversitesi

@yaminkutlu

Bu sefer nasip olur herhalde ;)
1 mayısta okullar tatil sanyorum benim iş yeri daha kesin değil ama o güne bir şeyler, en azından tanışma buluşma yapılabilir diyorum. Bu arada pipem kafenin tam olarak yerini tarif edebilirsen sevinirim Ö.M den yolluyabilirsin.

Scudo
@Asmirk

Eğitim Fakültesinin karşısında kime sorsanız gösterirler. ;)

Malesef arkadaşlar yetişemedim iş çıkışı yeni daha eve geldim mesaiye kaldım. Beklediyseniz kusura bakmayın elimde olmadan oldu. Cumartesi dahi mesaiye kalma durumum var onun için bana telefonlarınızı Ö.M. den yollarsanız sizinle 1 mayıs günü buluşabilirim, çalışmamız olmaz ise haberleşelim.

3 MAYIS PAZAR GÜNÜ Belenbaşı-Kaynaklar turumuza herkesi bekliyoruz.Saat 10.00'da ÇEVİKBİR MEYDANI'NDAN HAREKET EDİLECEKTİR.Gelecek arkadaşların buradan belirtmesi de toplanma konusunda faydalı olur.
DEBİT

• Beğen
Tepkiler: ozgur_jeo
Bünyamin tur hakkında bilgi verirmisin msla kaç km işte dönüş olarak kaçı planlıyorsun ona göre katılıcaz. kaç kişi katılcak acaba

Saat 13:00 14:00 arası nerelerde olacaksınız. Valla ben yarın KPDS olduğunu unutmuşum arkadaşlar bana haber verebilirseniz size bir şekilde yetişmek istiyorum. Sınav saat 12:30 , 13:00 arası bitecek.

Dokuz Eylülden tüm üyelere mail yoluyla haber verildi.belenbaşı 10 km Belenbaşından kaynaklara dağ yolundan 15 km dir. Üniversite içi ve dışı asgari 10 kişi olacağını düşünüyorum. ebit den de birkaç arkadaşımız gelecek. umarım katılım tahminlerden de fazla olur. hiç gitmeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum.

@yaminkutlu

Yaminkutlu kardeşim bana Ö.M. Den telefonunu yollar mısın ? Yarın bir şekilde sana ulaşmaya çalışacam.

Dönüş zamanı kaynaklara ulaşılıp köy kahvesinde çay içildikten sonradır. gelecek arkadaşların performanslarıyla doğru orantılı varış dönüş zamanı değişir. Gidiş genel olarak tırmanış olduğundan çok hızlı gidilme imkanı olduğunu sanmıyorum.Dönüş max 20 dk sürer.

yarışlar konusundakendine güvenen arkadaşların bana özel mesaj atmaları kendileri açısından çok iyi olacaktır.okulumuzun desteği var.

@yaminkutlu

Neden arkadaşlara okullararası yarış olduğunu bu kadar üzeri kapalı belirttin :D

@Hypersonicbiker
Büyük ihtimalle yarın belli olur.Adnan Menderes Üniv. kampüsünde üni.ler arası bi yarış düzenlenecek. Detaylı bilgi için yarını bekleyecez artık.

Yarış hakkında bilgi bekliyoruz..Sadece üniversite öğrencilerine mi açık olacak..Yol yarışı mı dağ mı? Detayları bekliyoruz.

işler biraz karışık gibi.Aldığımız son bilgiye göre iptal olmuş.Ama yine kesin birşey yok heralde.

Arkadaşlar ben rektörlükte bu işle ilgilenenle konuştum bana katılım sağlanmadığı için iptal olduğunu söyledi ama dün biraz sorup soruşturdum iptal olmamış sanırım.

Biraz reklam ,duyuru yapsalar katılım olduğunu görecekler ama...Deu işte...

Yazan arkadaşlardan bikaçı DOKUZ EYLÜL BİSİKLET TOPLULUĞUNA ÜYE BİLE DEĞİLKEN AFİŞLERLE YARDIM BEKLEMELERİ BENİ ÜZDÜ. BU HABER TOPLULUĞA GELDİ VE TOPLULUKTA 2 ARKADAŞIMIZI YARIŞ İÇİN UYGUN GÖRDÜ.SİZLER DE OLSANIZ VE BİLGİLERİNİZ BİZDE OLSA, BİZLERLE PEDALLASANIZ EMİN OLUN HABERDAR OLURSUNUZ. TABİ KİMSE TOPLULUĞA ÜYE OMAK ZORUNDA DEĞİL. KİMSE OKULDAKİ BİKAÇ BİSİKLETLİ GÖRSÜN DİYE AFİŞ ASMAZ.
ÜNİVERSİTEMİZDEN BALÇOVADA BİSİKLET KURSUNA GİDEN ARKADAŞLAR VARMIŞ YAKLAŞIK 10 KİŞİ. ONLARA DA HELAL OLSUN DİYORUM. UMARIM TOPLULUK NE İŞE YARAR BİLİYODUR HERKES.TÜM ZORLUKLAR, ÇEKEMEME DURUMLARI VE ÜYELERİN UMURSAMAMALARINA RAĞMEN BELLİ BİYERLERE GELECEĞİMİZE İNANIYORUM.

İZMİR'E PEDAL ETKİNLİĞİ

Etkinlik güzergâhı;
Parkur_______________: Güzelbahçe-Pina Durağı-Sahil Yolu-Sahilevleri-İnciraltı-Kent Ormanı-Engelliler Merkezi-Üçkuyular İskelesi-Mustafa Kemal Sahil Bulvarı-Cumhuriyet Meydanı

Toplanma Saati________: 11.00

Toplanma Yeri________: Güzelbahçe Cumhuriyet Meydanı

Etkinliğe bisikleti olan arkadaşlar bu parkur üzerinden de katlım yapılabilirler.
Şehrin tamamının sanat, kültür ve sportif etkinliklere sahne olmasını hedefleyen dev şölenin bu yılki teması, "Biz Dünyayı Çocuklarımızdan Ödünç Aldık" olacak. Yerel yönetimlerin desteğiyle düzenlenmesi planlanan şenlikte bütün üniversitelerin öğrencileri ve akademik personeli, halkın da katılımıyla Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayarak Konak Meydanı'na kadar kortej yürüyüşü yapılacak. Denizden İzmir kayıkları ve yelkenlileri de korteje eşlik edecek. Güzelbahçe'den başlayıp Cumhuriyet Meydanında sona erecek bisiklet turu da yapılacak. Fotoğraf yarışması, sergiler, söyleşiler, dans gösterileri ve akustik konserler düzenlenecek.

şey tarihi vermimişsiniz ben dokuz eylül makina mühendislkiğinde okuyorum 3. sınıftayım

Geri