Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dokuz Eylül Üniversitesi

Scudo
@matrixod

Bende yüksek öğrencisiyim acaba 14 mayısta yapılacak bu aktivite saat kaçta başlıyacak? malüm çalıştığımız için izin alma durumumuz olabilir.

@Asmirk

14 MAYIS İZMİRE PEDAL etkinliği için BOSTANLI İSKELEDE sabah saat sabah 10.00da başlayacak. Daha ayrıntılı bilgiye buradan benim yazdığım cevabı okuyarak ulaşabilirsiniz.Ayrıca aşağıdaki bilgilerinizi bana iletmeniz gerekmektedir.

AD:
SOYAD:
TEL:
MAİL:
ADRES:

@yaminkutlu

Zaman açısından ayın 14 ü için biraz sorun olacak benim için sanıyorum.Lakin bu organizasyona katılamazsamda başka organizasyonlardan haberdar olmak isterim, sanıyorum istediğiniz bilgilerde bunun için. Eğer bana e-mailinizi verirseniz size bu bilgileri verebilirim.
Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: ozgur_jeo
@yaminkutlu

Gerekli bilgileri Mailinze yolladım

Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: ozgur_jeo
Merhaba arkadaşlar artık bende varım..

ilköğretim matematik öğretmnliği 2. sınf öğrencisiyim.. bisiklet alma uğraşı içerisindeyim.Hele bi halledeyim tüm etkinliklere katılmaya çalışacağım..

Bende DEÜ mezunuyum. Kim bilir belki bir gün beraber pedallarız..

Arkadaşlar 26 sındaki etkinliğe katılıyor musunuz? Ben orada olacam

Gaziemir rotary kulübü 5. geleneksel bisiklet şenliğinden bahsediyorsanız ben orda olucam.

slm...bende dokuz eylül imyodayım...ben okulumuzun bir kulübü yok die biliyorum...ayrıca ben bundan önce türkiye geneli yarışlara katılıp puan toplamaya çalışıordum ama buraya gelince maddi açıdan yarışlara gidemiyorum...bunu rektörlükle konuştum ama bana destek çıkamayacaklarını söliince açıkçası okul adınada bişiler yapmak istemedim...yine de tanışmak isterim...şimdiden teşekkürler...
msn: Armstrong_m13@hotmail.com

@Abdülmecit TATLICILAR

Maddi açıdan ne sıkıntılar çektiğine inanıyorum malesef üniversitelerimiz bu konuda sanıyorum çok fazla ödenek ayıramıyorlar. Fakat özel firmaların sponsorluğunda birşeyler yapman daha rahat olacak sanıyorum. Gerçi sen bu işleleri benden daha iyi biliyorsundur. Pahalı bir spor aslınada yaptığımız spor ama veriği mutluluk ve hazın haddi hesabı yok tabiki. Pazar günü gelirsen tanışmak isterim zaten orada önce bi 9 eylüllüler olarak bi tanışalım dimi :) Dediğim gibi Hussarımla orada olacam.

@yaminkutlu

Hep beraber 9 eylüllüler olarak bi buluşalım

pazar günü tam olarak nerede kaçta buluşuyorsunuz?söz vermiyyim ama gelmeye çalışırım...ayrıca firmalar pek yanaşmıyor sponsorlukalara çünkü bu TÜRKİYE nin sorunu bisiklet sporu geride kalıo diğer sporlara kıyasla ama yükselmesi için çaba göstermeye devam edeceğiz...

Arkadaşlar powerade ve redbull sponsor olmak istiyorlar. buluşma konusunda bişey demek istemiyorum çünki bizim okulun öğrencilerine ne yapsan haram. elimden geleni yapıyorum ama. yine de buluşmak istiyorsanız uygun olduğunuz bir zaman belirtin.örneğin bu hafta sonu. bu arada iibf de 2 gündür standımız yer almakta yarın ve peşembe günü de olacak.aynı şekilde eğitim fakültesinde de yarın ve perşembe günü de standımız açılacak. gelirseniz görüşürüz.
DEBİT BAŞKANI
Bünyamin KUTLU

@yaminkutlu

26 Nisanda bizden çok kişi aradım ama bir türlü bulamadım nerdeydiniz arkadaşlar? Bu arada hakkaten bir buluşma yapalım, bence gerekiyor Sevgili Bünyamin Başkanımız bir organizasyon ayarla gelenlerin buradan listesini alalım küçük bir tanışma turu yapalım.
(Not: Hafta içi işte olduğumdan hafta sonlarına ayarlarsan benim açımdan çok iyi olur Bünyamin.)
Gelenler
1-Onur Yücesoy - Dış Ticaret YL.
2-

Rotamız belli Belenbaşı-Kaynaklar %40 asfalt-%60 arazi güzel bir rota.Tarihi başkanımız belirlesin.Başkan bizi diskoya götür :D

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
@matrixod

Gelenler
1-Onur Yücesoy - Dış Ticaret YL.
2-matrixod (bölümünü ve isminide yazarsan sevinirim) :)

Büyük ihtimal bu hafta sonu olur, ve Oğuz(matrixod) arkadaşımın dediği gibi Belenbaşı olur.Çünkü çok güzel ve bucaya yakın biryer. Ben yarın diğer arkadaşlara da ulaşıp konuşurum. Bu arada okul dışında da bucadaki bisiklete gönül veren arkadaşlarla tanışabilirsiniz eğer 29.04.2009 çarşamba günü saat 19:00 da Buca'da ki PİPEM cafeye gelirseniz. Orada hafta sonu yapılması muhtemel tur hakkında da konuşulur.

bu arada 26 nisanda biz ve ebitten arkadaşlar birlikte ve oradaydık.

Geri