Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dokuz Eylül Üniversitesi

Teşekkür ederim ancak çok pahalı bir yer bakmıyorum. Üniversitenin yurdu çok cazip gelmişti ama olmadı. Bisikletimide götürmek istiyorum.

Scudo
Arkadaşlar 2. tercihlerde girdim girdim bi taraftan yoksa aranıza katılmak nasip olmayacak... Yetenek sınavında elendim ilk turdan... :)

İzmirden marmaris bodrum gibi yerlee gitmiş rota bilgisi olan varsa özelden bana ulaşırsa sevinirim.Özellikle marmaris

bu sene yeni geliyorum her türlü tur ve oraganizasyona katılmaya hazırım.

@İlkerGel

Yamin'e ulaşman gerekecek

lise sondayım ama bu sene 9 eylül üni yi istiyorum kazanırsam seneye aranızdayım :)

yeni gelen arkadaşlar özelden bana bilgilerini yollarsalar organizasyonlar vb. bilgileri kendilerine ulaştırırım.

Ben yeni geldim ama özel mesaj atamıyorum. Bisikletim şimdilik Tekirdağ'da. Yurtta koyabilecek güvenli bir yer ayarlayabilirsem ilk fırsatta getiricem.
Günlük turlar olursa bisiklet kiralayıp gelebilirim.

İİBF Dokuzçeşmeler Fakültesinde standımız açılmıştır.Ayın 9una dek uğrayabilirsiniz. Gelmeniz hem topluluk hem de sizin açısından iyi olacaktır...

hangi ayın dokuzuna kadar acaba arkadaşım tarihi belirte bilirmisin bide standın tam yerinide söyleyebilirmisin yani kampusun girişindemi yoksa içlerinde bir yerdemi

Bu ayı kastediyorum. Eğer Dokuzçeşmeler fakültesine gelirsen standları görürsün.Bizim standımız da onların arasında.Ayrıca üniversitenin Topluluğu neden kampüs dışında stand açsın?

Ben DEU Makina Mühendisliğinde okuyorum, eski bi triatletim.Şimdi de uzun mesafe ve tırmanışla uğraşıyorum.Bornova da ki Dokuz Eylül "köyünde" olan arkadaşlar, konuşalım tanışalım.

Bornovada arkadaşlar var.Eğer topluluğa katılırsan daha etkili olur senin için. Arkadaşlarla da tanışma fırsatın olur.

17 Ekim'de tanışma turu var.İşim gücüm olmazsa bende orada olacağım.Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: yaminkutlu
Arkadaşlar bir kaç kulübün kuruluşunda bulunmuştum, başta zor gelir,
lütfen azminizi kaybetmeyin,

Apple başkanı
Steve job un dediği gibi,

"noktalar ileriye doğru birleşmez, geriye doğru birleşir":eek:

Organizasyonunuz kökleştiğinde, ileride geldiğiniz noktada durunca, şu an yaşanan olumsuzluklar çok küçük görünecek.

bisiklet için çalışan, süren, okuyan , yazan, fotoğraf çeken, yorumlayan herkese selamlar olsun

Desteğiniz için çok teşekkürler. Gerçekten de şu 6-7 aydır eziyet aşamasındayız. daha da devam edecek gibi. Bu seviyeye kadar gelmişken bırakmak olmaz.

• Beğen
Tepkiler: OzzYMKL
Topluluğunuz hayırlı olsun, kolay gelsin. Eski bir mezun olarak yanınızda yer almak isterim.
Cumartesi günü tanışmaya katılmak isterim, ama forumda tam bilgi bulamadım, nerede, kaçta? Akşam yola çıkacağım için sabah buluşuyorsanız gelebilirim.
Görüşmek üzere

Cumartesi günü sabah saat 9'da dokuzçeşmeler(iibf fakültesi yanı) meydanında toplanıyoruz. gelmeniz bizi çok mutlu eder.

Geri