Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dolar 8 Plus

Scudo
kur.JPG
hızlı gidiyor meret

9 u atlamış.
Demekki 9'da vakit kaybetmeden 10'a geçecek dolar efendi. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun hadi yine iyisiniz yurtdışı sitelerinden alışveriş yaparken ( :D )dolar cinsindeki fiyatı direkt 9'la çarparak kolayca TL'ye çevirebileceksiniz. Aslında devlet bize kolaylık olsun diye yapıyor bunları haberiniz yok.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Başlığı güncellemenin zamanı geldi sanırım :/
Bir de herhalde sıfır atmaya da 1TL kaldı :)

• Beğen
Tepkiler: ÆSir
Dolar düşmeyecegine gore 10 25 50 100 kurus ne zaman tedavülden kalkar 10 lira ne zaman demir olur 20 lira ne zaman 25 liraya güncellenip demir olur 500 Türk lirası ne zaman emisyona verilir 1000 Türk lirası tekrar geri gelir mi gelirse biz görür müyüz yoksa zeki Müren mi görür. 1000LIK banknot Çıkınca 3 tanesi bir maas olmaz mı yoksa Tekrar Turgut 'a mi döneriz

• Beğen
Tepkiler: ÆSir
Tuccar dolar 8.3 lerdeyken 9 üzerinde hesap göruyordu zaten. Şimdi 9.2 yi gecerse 10 üzerinden hesap görmeye baslayacak.
Eskiden alışveriş yapmasam bile sanal bisiklet magzalarini gezerdim. Uzun zamandir alişveriş yapmiyorum. Moralim bozulmasin diye fiyatlarada bakmiyorum. Allah elimdeki malzemeye uzun ömür versin.
Mecbur kalmadikca yeni birşey almama kararindayim.

Son düzenleme:
Ben bu yıl enflasyon oranlarını düşük göstermek için nasıl takla atılacağını heyecanla bekliyorum. Pinpon topu vs artık onlarda da fiyatlar normal değil ki. Enflasyon sepeti dedikleri şeyin içine ne koyacaklar acaba? Şimdiye kadar oran belirlenip, sonra o oranı tutturmak için zam yememiş ürünleri sepete ekliyorlardı. Artık zamlanmamış birşey kaldı mı bilmiyorum.

Ben bu yıl enflasyon oranlarını düşük göstermek için nasıl takla atılacağını heyecanla bekliyorum. Pinpon topu vs artık onlarda da fiyatlar normal değil ki. Enflasyon sepeti dedikleri şeyin içine ne koyacaklar acaba? Şimdiye kadar oran belirlenip, sonra o oranı tutturmak için zam yememiş ürünleri sepete ekliyorlardı. Artık zamlanmamış birşey kaldı mı bilmiyorum.
Pandemi başlangıcındaki maske fiyatlarını koyup şimdiki maske fiyatları %50 düştü enflasyon %50 azaldı diyebilirler.😀

Kulak arkası Kaldı =D

• Beğen
Tepkiler: CengoCenk
Takip etmeyince çokta şey etmiyo benim için. Bırakınız yükselsin bırakınız çıksıncıyım artık ne demişler, laissez fair. Yani umrumda olmaz artık çünkü umrumda olduğu zamanlarda da düşmedi.

Geri