Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Doları protesto turu

Bisikletin gözüne bakıyorum ne olur sana bir şey olmasın diye telefona 2 kat özen gösteriyorum artık nede olsa zor alabilirim yenisini aman eldekilere dikkat.
Geçen gün bisiklet gözlüğüm kırıldı 250 liraya almıştım kırıldı derkende sadece takmak için sapları kırıldı yenisini alayım dedim zaten benim 250 ye aldığım gözlük 360 tl olmuş hemen japonla yapıştırdım devamke hiç gerek yok

Scudo
  • Japonlarla bir alıp veremediğim yok. Hatta Japonları severimde . Hem çalışkan hemde sıcakkanlı insanlardır ,ancak bende gaza gelip Japon Yenini protesto ediyorum. ! 1 Japon yeni 0,0584 TL olur mu yaw ? Afrikadaki adı sanı belli olmayan ülke paraları bile 1 TL nin üzerindeyken , bu rezalette neyin nesidir ? Hadi bir şekilde kuru düşük tuttunuz, bari bir iki atar yapsaydınız.

• Japon ekonomi bakanını, acilen harakiri'ye davet ediyorum.

Haydi diyelim dolar papaz krizinden dolayı yükseliyor. Euro neden yükseliyor ? Yoksa birde , bizim bilmediğimiz tutuklu avrupalı başka bir rahip mi var ?

Vallahi dediğiniz dün oldu.
Sayın bakanım dedi ki.

ileri görüşlülük :))
25 lira olunca ne yapacaksın ?

ha sterlin de 8,28 oldu, ona da protesto ister.

Seneye de bu sebepten bu konu kapatılabilir bu gidişle :harika::harika::harika::harika:

Sipariş vermediğim her şey için pişmanım...
aynı pişmanlığı geçmiş yıllarda yaşayan birisi olarak, şu an vermediğim yada vermediğimiz her sipariş için gelecekte de yaşayacağız. Aliexpressten alacağım elektronik ürünler vardı. Bu haftanın yoğunluğundan hep unuttum, az önce baktım üzerine 50 lira eklemiş. Bundaki en büyük pişmanlığım ise naturehike 2 kişilik hafif çadırı almamış olmam 4 lira idi her seferinde tereddüt yaşarken 10'u geçirdik. 1 yıldır kamplarımda hamakta yatıyorum.

06.11.2021 tarihinde Ali Express üzerinden gps cihazı sipariş vermiştim.
Ürün bedeli: 490 TL
Gümrük bedeli: 100 TL

19.11.2021 tarihi ile aynı cihaz;
Ürün bedeli: 573 TL
Gümrük bedeli: 114 TL

Adam biliyo işi, kendince demiştir hazır euro da düşükken 1 euro 40 - 50 lira olmadan gezeyim demiştir. :snzdglsn:
Paris düşerse Mekke düşer , Şanzelize düşerse Kudüs düşer deyip ümmeti için düşmüş yollara :)
Selam ve dua ile..

Nası gidiyo genjler? Bu hafta sonu tur varsa yazın bari de katıllayım😄

• Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
doları protesto etmek yetmez biraz da eylem yapmak lazım
mesela sokağa çıkıp bütün ford araçların lastiklerini bıçaklayalım!
hülloooooooooooooooooooooooğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

doları protesto etmek yetmez biraz da eylem yapmak lazım
mesela sokağa çıkıp bütün ford araçların lastiklerini bıçaklayalım!
hülloooooooooooooooooooooooğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Neden Ford?? 😢 Ford u severim ben 🤗

Terör örgütü suçlaması yemeyin arkadaşlar.. Kendinizi haklamanız için yurt dışı insan mahkemelerine başvurmanız gerekebilir.!

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Dolar 12,04 TL sanırım 15 TL ye yerleşecek.

Ne varmış dolarda, nankörsünüz nankör.

• Beğen
Tepkiler: mdonertas
Dolar - taşar bir bakmışsın 15'i aşar. Geçmiş olsun tüm izleyenlere , fakirleşti tüm "alın teriyle" çalışan vatandaşlar.

Geri