Fevzi trek ? Alabildiniz mi hocam trekinizi?Fevzi trek in fiyat listesini bulamıyorum internette fiyatlarını nereden öğrenebiliriz
Arkadaşlar paramı denkleştirdiğim zaman downhill bisiklet almak istiyorum yurt dışından veya ikinci el almak istemiyorum trek veya scoot yetkili bayilerinin deposunda downhill bisikletleri oluyor mu veya sipariş üzerine getiriyorlar mı bilgisi olanyardımcı olabilir mi
Bide scoot gambler trek in fiyat listesini bulamıyorum internette fiyatlarını nereden öğrenebiliriz
maksadım dağdan taştan atlamak değil arada bir araziye çıkacak olsam da çoğu zaman şehir içinde bineceğim bir bisiklet alacağım. forumda çoğu kişi hardtrail önermiş ama rahatlık açısından full süspansiyonlu bir bisiklet düşünüyorum. Avrupadan şunu(görsel) buldum özellikleri de aşağıda belirttiğim gibi. Sizce nasıl 260€ ya değer mi yoksa aynı bütçeyle (1600-1700 ₺) Türkiye’den hardtrail bir Carraro veya Salcano mu alayım?
(Translate çevirisi ama anlaşılır)
7005 alüminyum çerçeve
Shimano profesyonel TX-55 24 vitesli arka vites değiştirici
Shimano ST-EF51 vites kolları
Shimano TZ-20 ön vites değiştirici
Yarı entegre direksiyon
Ayarlanabilir havalı arka süspansiyon
Askılı zoom çatalı
Ön ve arka Zoom disk frenleri
26 inç alüminyum çift cidarlı jantlar
Birinci kalite koltuk
Profesyonel boyama
ben benim makineyi satarım sana maşası yağ kaçırıyordu ben de sürme fırsatım çok olmadığı için yaptırma gereği duymadımArkadaşlar bu kur seviyeleri ile 4.000 TL'ye Enduro, 9.500 TL'ye Downhill bisiklet bulmak imkansız. Varsa bildiğiniz bi yer paylaşın, evdeki Enduro'nun yanına bi DH alayım