25 Haziran 2011'de "hey ben dünya turuna çıkıyorum" diyip 9 Eylül 2012'de çıkmak.
Yıl olmuş 1 Aralık 2014 ve dünya turumda 26 ülke 31.000km sonra Ürdün'den yazıyorum Haftaya Sudi Arabistan'a doğru yola çıkıyorum.. Yüzlerce genç almış başını bir yerlere gitmiş binlercesi anılarını hikayelerini paylaştığı e-postalar atmış. Hepsini saklıyorum hepsine cevap veriyorum. Onlardan bile inanılmaz bir kitap çıkar ortaya ne hikayeler var. Of of. Bu sayfalarda kitap yazacağım dedim . Evet o kitabı yazdım biteli de çok oluyor, okuyan bir iki kişi de var. Sözümü tutmuştum. Yayın evi veya reklam sıkıntısı yok. Direkt satın almak isteyen kurumda var. İşin aslı O kitap bence hala hazır değil çünkü hikaye bitmedi. Dünya turunda da bir çok hedef koydum gerçekleştireceğim dedim. Onları da yaptım yapmaya da devam ediyorum. Dünya turumun bitmesine şu tarihten sonra 5 sene var. Daha öncede demiştim dünya turu aslında 9 Eylül 2012 tarihinde o pedalı ilk çevirdiğim gün kafamda bitmişti. Yolda sadece vakit geçiriyor eğleniyorum. Mesela 4 aydır Ürdün Filistin, İsrail arasında gezdim durdum. Bol bol yattım dinlendim. Hatta şuan durduğum hostel'de ikinci haftamın içindeyim. Ne yapıyorsun diyecek olursanız. Kedilerle oynuyor, bahçede salıncakta sallanıyorum, Konserlere, Sinemaya, Resim sergilerine gidiyorum. Gece hayatına iştirak ediyorum. Hayatı olduğu gibi her şeyi ile yaşamaya çalışıyor, çabalıyorum. Çünkü tek bir hayatım var.
Böyle bir hayatı yaşarken 2020 den sonra takımımla neler yapacağımızın videolarını tek tek 2013 yılında kayıt ettim. Şuanda bile bizler için inanılmaz olan girişimleri takımla birlikte yapıyoruz ve hepsi meyvesini veriyor. Haklısınız bunları paylaşmadık. Paylaşmayı da düşünmüyoruz zamanla kendileri ortaya çıkar. Sadece ülke için bir şeyler yaptığımızı bilmenizi isterim. Yapmaya da devam edeceğiz. Aslında bisikletle dünya turu bir gezi olayının ötesine geçeli çok oldu. Bu konuda bize destek olan tüm camiaya teşekkür ederim.
Ürdün'den Herkese selam