Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dünyada uzun mesafe yarış takvimi...

Bu arada yanlışlıkla "Back Packing " yazmışım...:)aslı Bikepacking olacakmış, düzeltirim...:)

Scudo
@ataberkdönmez
Eyvallah Ataberk kardeşim. Kar amacı hedeflendiğinde olayın tadı kaçıyor zaten. Yarışmacıları bir kenarda bırakıp işine bakanlardan olmayacağız....:) Katkın ve düşüncen için teşekkür ederim. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız:):):)

@Süper Dede Ben şahsen TCR'ye katılmak isteyip de yurtdışında olması ve masrafların çok yüksek olması gibi nedenlerden katılamıyorum. Bu yarışın Türkiye içinde döneni benim gibiler için oldukça cazip olur diye düşünüyorum. Ben katılım Türkiye'dekine mesela:)

@Yusuf Ziya Aktaş
Tcr için en az 15.000 tl gerekiyor bu gün kü kur hesabıyla. Yurt içinde bu rakam her şey dahil azami 2000 tl:) Ayrıca katılımınız bizi mutlu eder:)

Sevgili forumdaşlar ; Araç takip sistemleriyle ilgili bilgi ve deneyimi olan arkadaşlarımdan, konuyla ilgili yardım bekliyorum...:)hangi sistem ve fiyat nedir..:)
Bu konuda yapacağımız ilerleme, katılım ücretlerinde makul seviyeler olarak hepimize olumlu yansıyacaktır.:)

Araç takip (tracker) konusunda sonuç alınmıştır...:)

@Süper Dede Ülkemiz içerisinde uzun mesafe yarışı düzenlemek gibi bir düşünceniz var ise onu yeni bir konu başlığı altında konuşmak daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Anket falan yapılabilir.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Süper Dede
Mümtaz Ağabey,
TCR'ye katılmanın her şey dahil ortalama maliyeti kaç euro?

• Beğen
Tepkiler: TahirSoyaslan
Geri