Scudo Sports

Duracell Bisiklet Aydınlatmaları

Duracell in pil olarak (rakibi diyeceğim) muadili varta marka ürünleri diye düşünüyorum. Aydınlatmanız geldiğinde birde o markanın pilleri ile denemenizi tavsiye ederim ama orj. varta olan pillerden kullanınız. Araç aküsünden kumanda piline kadar geniş bir ürün gamı var. Reklam gibi oluyor ama alternatif olsun diye söylüyorum ben gayet memnun kaldım.

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Scudo
@baranozhan

Benim kimseye örnek olmak gibi bir misyonum yok ve zorunda değilim. Fatih Terim örneği de şahaneymiş. Türkiye'nın en saygı duyulası insanı (!)

Bu arada Duracell'in (link) bisiklete dair birkaç ürün daha var ama yerli sitelerde ilk paylaştığım ışığa ek sadece iki tanesini bulabildim.
(link)
-3 Led
-2 Fonksiyon (Güçlü-Yanıp Sönen)
-Su Geçirmez
-49 Saat Çalışma Süresi

(link)
-5 Led
-2 Fonksiyon (Güçlü-Yanıp Sönen)
-Su Geçirmez
-49 Saat Çalışma Süresi

• Beğen
Tepkiler: bzc
Bende takipteyim

@Reahax
Gelmis. Sehir disinda oldugumdan bakamadim. Gidince hemen inceleyip sonuclari bildirecegim.

buradan sorayım... bisikletin ön aydınlatmasının ana amacı karanlıkta önümüzü görmek mi yoksa, karşıdan farkedilmek mi?

@aligüler trafikte, ana yollarda sürenler için farkedilmek, dağlarda gece turu yapanlar için aydınlatma

@aligüler Karsidan farkedilmek icin uretilen urunler de var, onunuzu gormek icin uretilen urunler de. Hangisi sizin amaciniza uygunsa onu alirsiniz.

bunu önerir misiniz?

Ben de takipteyim.

Yani bir incelemeye de gerek yok aslında. 3 ledli olabildiğince parlak ışık veren, 3 modlu kaliteli malzemeye sahip bir ürün diye düşünüyorum. Başka yazabilecek ne olabilir ki ? Alıp almama arasında kararsızım.

daha önce p&g firmasında çalışmıştım yani duracelin firması,evet duracel kalitelidir ama orjinalini kullanırsanız.dikkat edin çakma ürüne denk gelmeyin :)

Geri