hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 33.784
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Cif-cif-cif 245409 dosyayı görüntüle
Akşam Before-After resimi atarım hatta buraya.
Şimdi korkuttun beni. Duvarda deneyip sonuç almadın mı?@hamlet2006 Süleyman hocam al bir cif bulaşık süngerine sür iyice yedir duvara ya duvardan olursun yada duvardaki lastik izlerinden. Ben beyaz gidon bandımda ki siyah yağ lekelerinde denemiştim sonuca inanamadım.
Üçüncü bir şık var o da evden kovulmak mı dersin.süngerine sür iyice yedir duvara ya duvardan olursun yada duvardaki lastik izlerinden.
Ya iyice sıvazlarsam@hamlet2006 Süleyman hocam duvara ne olabilir ki. Boyayı kaldırıp sökecek bir madde değil rahat ol.
Before-After fotoları da olacak mı?@hamlet2006 Deneme şansın yoksa akşama hatırlat deneyip resim atayım sana benim de duvarda izler var ama Allah hepinize benim ki gibi eş nasip etsin.
@hamlet2006 Deneme şansın yoksa akşama hatırlat deneyip resim atayım sana benim de duvarda izler var ama Allah hepinize benim ki gibi eş nasip etsin.
Duvarın sıvasina ve boya cinsine bagli. Saten duvar ve plastik boyadan nispeten kolay cikar. Aksi takdirde sonuc alamayabilir veya boyayı deforme edebilirsiniz. Hep aynı yere asıyorsanız lastiklerin geldigi yere farklı ve koyu renk bir bant boyayın veya oraya ahsap/metal bant plaka seklinde şık bir parca vidalamayı dusunebilirsiniz.