Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

"Duyuru" Marmaris Masterlar Yol Yarışı

Bence tercih hakkı kişilere ait olmak üzere kategorilerin çoğaltılması sıkıntıyı giderebilir.Böylece kendi sınırlarını zorlamak isteyenler ile kendini zorlamadan yarış keyfi yaşamak isteyenler ayrılır, herkes mutlu mesut pedal çevirir.Dahası hepimizin ortak ve asıl isteği olan bisiklet sporunun yaygınlaşması da kolaylaşır.:in:
 
Scudo
@elif kenaroğlu

ama.. bu şekildeki düşünceye sevgili federasyon "Turistik gezi için yarışa arkadaşlar geliyor.Bunlar da bizi zor duruma sokuyor." demekle beraber herkesin istediği dediğin yönde aslında.Sporun yayılması;)

Bunun haricinde Atilla ATAY şu an Marmaris'te ve Atilla abi ile konuşmam sonrası olma ihtimali gerçekleşen iki parkur var.Bu parkurları grafikleri ile beraber altta görebilirsiniz.Start noktası kesin olmadığı için Marmaris merkezi baz alarak grafiği çıkardım.Bu yarış gerçekten sert geçecek herkesin bilgisine.

Birinci ihtimal;

http://atillabisiklettakimi.com/images/serkan/grafik 1_resize.JPG


İkinci ihtimal;

http://atillabisiklettakimi.com/images/serkan/grafik 2_resize.JPG
 
Amaaaaan! Yarış yapmak için illa federasyona mı bağlı kalacağız?! Amaç pro. sporcuların arasına karışmadan fazla sert olmayan yarışlar ise bunu birkaç kişi biraraya gelerek de yapabilir. Aklıma kadınların altın günleri modeli geliyor.:D :D
5-10 kişi yarışmak mı istiyor? Aralarında para toplarlar ya da hediye alırlar ilk 2' ye 3' e neyse artık verirler ödülü. Al sana yarış. Federasyonun vereceği 2 kuruşun kime ne hayrı olacak.( Haklarımızdan fedakarlık edelim anlamında söylemiyorum asla.) Ne yaparsa bisikleti gerçekten seven özverili kişiler yapacaktır.
Ama asıl sorun tabi prof. yarışlara katılmak isteyen, ne yazık ki törpülenmeye çalışıldıkları hissiyle haklı olarak rahatsız olan siz master erkekler için söz konusu....İsteyen herkese yarış zevkini taddıracak zihniyetin, kültürün yaygınlaştığı günleri görmek ümidiyle. Selamlar
 
Arkadaşlar,
federasyonun sayfasın a sporcu kaydı yapmak istiyorum fakat uci numarası yazan yere ne yazacağımı bilemiyorum. lisans numarasını yazacaksam eğer diğer sporcuların numarasıyla alakasız bir numara ortaya çıkıyor. yardımcı olabilir misiniz??
 
Marmaris ten hangi yöne giderseniz gidin parkur kesinlikle kırıcı olacaktır.
Çok intervalli olacak. birinci alternatif rota, aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı turunun Marmaris-Fethiye etabının bir bölümünü kapsıyor.
 
@ilkerikier

TUR19781004 benimki mesela yani Türkiye 10 Nisan 1978.Sende buna göre yazacaksın TUR YIL-GÜN-AY bitişik olarak;) :in:
 
  • Beğen
Tepkiler: ilkerikier
Serkanım ellerinize sağlık, grafikler çok güzel tam istediğim gibi ihtimaller :)
1. ihtimali daha çok beğendim, strateji yapmak daha kolay, ikincisi bir hayli yıpratacak gibi görünüyor, umarım inişler çok keskin viraj değildir. Birinci yolu yapsınlar :) Bu arada ben biraz daha diyet yapayım yarışa kadar 300-500 gr daha vereyim gerekecek görünüşe göre :D
 
Bütün arkadaşlara bu haftasonu Marmaris KAP yarışlarında başarılar. Kazasız ,yarasız ,beresiz bir yarış olur inşallah .Yarış sonrası yorumlarınızı ,parkur hakkında bilgileri vs. bekliyoruz. Gençler ,büyükler ,masterlar herkese başarılar
 
@Hakan Yazman

Olm harbiden komik adamsın ha koptum la burda:D :D :D :D :D Marmariste görüşürüz :in:
 
parkurdaki bol yokuşlarla birlikte geçen yaz yollara serilen kalın mıcırda yarışçıları zorluyacaktır. continental ultrasport lastiklerim o yollarda defalarca patladı. yarışacaklar bu hususa dikkat etsinler. 2.ni parkurun olma ihtimali düşük zira orası askeri bölge. parkuru datça yoluna doğru da yapabilirler.
 
  • Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
Masterlarda her iki yarışı da Turgay Germen aldı. "Yarışmak" isteyen arkadaşlar haftanın her günü akşam 20:00 da işten çıkıp saat 23:00 e kadar antrenman yaparak bu yarışı "peynir ekmek gücü" ve "bileğinin hakkıyla almayı" "öğrenebilirler".
 
@Tolga Egemen Ertolga

Turgayı çok tebrik ediyoruz, hakkıyla savaşana her zaman saygılıyız fakat bu yazdığın şey ne demek:mad: ve nasıl bir hakaret açıklarmısın.
 
Günaydın, kızgın suret ifadenden ve "hakaret" kelimesini kullanman tırnak içinde yazdıklarımdan herhangi birini anlamadığını düşündürdü. Yazdıklarımın hangi kısmını anlamadın ya da bilmiyorsun?
 
Önceden yazdıklarını okuyayım dedim. Konumun dışındasın. İmzandan yarıştığını tahmin ediyorum. Yarış stresine veriyorum "hakaret" alınganlığını. Ama öğrenmek istediğin bir şey varsa sor.
 
Tolga kardeş bize 20-23 saatleri arası yapılacak detaylı bir antreman programı yazarmısın?
 
@Tolga Egemen Ertolga

Arkadaşaım kusura bakma ama yarış stresi falan değil direk olarak soruyorum.Öğrenebilirler kısmını. Hangi takımdasın?Şimdiye kadar sporun gelişmesi ve yayılması için vede yarışlarda federasyona karşı veya federasyonun yanında bulunarak ne katkıda bulundun.Kaç tane sporcu ve kaç kategori sporcusu ile uğraşıyosun.Nelere faydan oldu? Onları bir anlat bakalım ondan sonra öğretme kısmına gel. İmzamdan yarıştığımı çözebiliyorsan eğer google a imzadakileri yaz da bizlerin yaptığı katkıları bi zahmet öğreniver sonra öğretmeye gelirsin.Biz kazanana karşı her zaman saygılıyız hiç bir zaman da saygımızı kaybetmedik.Burası maç sahası değil yaptığımız sporda futbol değil.
 
@Tolga Egemen Ertolga

turgayın hocasımısın sen hımmm o zaman bizlere söylermisin madem bu kadar cok öğretecek şeyin var antreman programı verde herkes paylaşsın senin burada sacma bir yazıyı paylaştığın gibi....
ya anlamıyorum bu yazıyı yazmandaki sebep ney ne alaka ne demeye calışıyorsun... niye bunları yazma isteği duydun yoksa turgayın antremanlarını sen mi ayarlıyorsun ... birdaha yazarken bu tip hakaret icerikli bir yazı yazma ve tahmin ediyorum benim yazıma cevap olarak yine aynı mantığa dayalı vurdum duymaz bir kel alaka cevap vericeksin
 
  • Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
ben daha yeni adam gibi bisiklet aldım altıma bu yaşıma kadar. peynir mii kralını yerim ekmeğinde mısır olanını. şaka bi yana da bu konu fazla uzamış delinin biri bi taş atmış ha çıkar ha çıkar. boşverin bunları kazanları tebrik ediyorum bazı şeyler olabilir ama emeğin gücü her zaman kazanır. % 5 ide iptal etsin federasyon ilk 3 e versin harcırahı. bence bütün bisikletseverlerin hepsi bu konulara tepki göstermeli çünkü bizim yaşımızdakile spor yapma zevkini vermezlerse aynı şeyi yakında kendileri de yaşayacak ve bu spor çok kısıtlı bir yaş sınırı içinde kalacaktır.
 
Geri