firestone
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.066
- İsim
- Hüseyin
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Şahan Merhaba! Altta 71 gibi bir rakam var ama üst kısımda 40 küsur gibi görünüyor. Bence 42 43 yapmışsındır. (hani senin de görebileceğin gibi sol kısmda 7 ile başlayan bir rakam yok.) Zaten düzde 50 üzerine çık yeter. Bizim başımızın tacısın.Arkadaşlar bu stravadaki hızlar ne kadar gerçekçi? Benim km saatim henüz yok, ama max hıza baktığımda 71.3 gibi bir hız görüyorum ve pek gerçekçi gelmiyor.
245697 dosyayı görüntüle
Amacım zaten öyle uçayım kaçayım değil hocam şu kilolardan kurtulsam amaca erişmiş olurum. Günlük 50-60 km yi 20-25 ortalama ile yakalasam tamamdır. Aydınlanmış oldum sağolasın vallaŞahan Merhaba! Altta 71 gibi bir rakam var ama üst kısımda 40 küsur gibi görünüyor. Bence 42 43 yapmışsındır. (hani senin de görebileceğin gibi sol kısmda 7 ile başlayan bir rakam yok.) Zaten düzde 50 üzerine çık yeter. Bizim başımızın tacısın.
Üsttek mesajımı görsel ile yeniledim. Aradaki şaşma payını az çok anlarsın. Valla uçarsın da, kaçarsın da aynı zamanda. Kimden ne çıkacağı belli olmaz. Profil fotondan öyle çok kilolu durmuyorsun. Sezon genel kullanıcı için kapandı ama önümüzdeki sezon düzenli bisiklet kullanımı ile istediğin ortalamalara çok rahat varırsın ve hatta üzerine bile çıkarsın. Önemli olan çalışmak, çalışmak, çalışmak. Etüd, edüt, edüt gibi desem sen daha iyi anlarsın.Amacım zaten öyle uçayım kaçayım değil hocam şu kilolardan kurtulsam amaca erişmiş olurum. Günlük 50-60 km yi 20-25 ortalama ile yakalasam tamamdır. Aydınlanmış oldum sağolasın valla
Üsttek mesajımı görsel ile yeniledim. Aradaki şaşma payını az çok anlarsın. Valla uçarsın da, kaçarsın da aynı zamanda. Kimden ne çıkacağı belli olmaz. Profil fotondan öyle çok kilolu durmuyorsun. Sezon genel kullanıcı için kapandı ama önümüzdeki sezon düzenli bisiklet kullanımı ile istediğin ortalamalara çok rahat varırsın ve hatta üzerine bile çıkarsın. Önemli olan çalışmak, çalışmak, çalışmak. Etüd, edüt, edüt gibi desem sen daha iyi anlarsın.
Bence iyi bir başlangıç olmuş sürüş mesafelerin arttırırken interval antrenmanları da unutmadaha yeni başladım kendimi zorlayarak ancak 38 gördüm düz yolda 50-11 de zaten süremiyorum 20 kmlik sürüşlerim oldu 25 ortalamanın altına düşmedim
Fazla geliyorsa şaşırmayın benim de strava kayıtlarında çok yüksek hızlar var km saatim de aynısını söylüyor 95km ye kadar kesin doğru diyebilirimArkadaşlar bu stravadaki hızlar ne kadar gerçekçi? Benim km saatim henüz yok, ama max hıza baktığımda 71.3 gibi bir hız görüyorum ve pek gerçekçi gelmiyor.
245697 dosyayı görüntüle
@umutcelik Benim Giant ı yarın yakmaya gideceğim bu nedir arkadaş. Serbest Düşüş diye Segment var düşünün yokuş aşağı nasıl bir segment olduğunu orada bile 80 i geçemedi. 100 km ler havada uçuyor yine.
Sanki Strava değildi. OStravasini cikartip koysalar da golgesinde raki icsek.
Meçhul askerin Merzifon tarafı inişi mi burası umut abiDüz yol 45 yokuş aşağı 96 strava strava diyenler için de 😬😬245993 dosyayı görüntüle245992 dosyayı görüntüle
Yalova'da düzlük mü var?Yokuş aşşasını hiç ölçemedim be abiler yalovada yaşayınca hiç yokuş keyfi yaşayamıyonuz
Altınova - Çiftlikköy arası düzlük...Yalova'da düzlük mü var?