Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Düz yolda yaptığınız maksimum hız?

Rüzgarsız eğimsiz yolda 700x28 lastikle 48-15 oranla tam 44 gördüm, fazla yüklenmedim gayet rahattım, 47-48 zorlasam olurdu sanırım ama 50 diyemiyorum, belli yerden sonra direnç oldukça fazla artıyo.

Scudo
Arkadaşlar bu stravadaki hızlar ne kadar gerçekçi? Benim km saatim henüz yok, ama max hıza baktığımda 71.3 gibi bir hız görüyorum ve pek gerçekçi gelmiyor.

08BFE4A8-0790-4DC2-8487-0EF2F979AC91.png

• Beğen
Tepkiler: ErkinS.
Arkadaşlar bu stravadaki hızlar ne kadar gerçekçi? Benim km saatim henüz yok, ama max hıza baktığımda 71.3 gibi bir hız görüyorum ve pek gerçekçi gelmiyor.

245697 dosyayı görüntüle
Şahan Merhaba! Altta 71 gibi bir rakam var ama üst kısımda 40 küsur gibi görünüyor. Bence 42 43 yapmışsındır. (hani senin de görebileceğin gibi sol kısmda 7 ile başlayan bir rakam yok.) Zaten düzde 50 üzerine çık yeter. Bizim başımızın tacısın.

Hani böyle 3-5 km fark etse anlarım.

Screenshot_20201030_233710.jpg

Şahan Merhaba! Altta 71 gibi bir rakam var ama üst kısımda 40 küsur gibi görünüyor. Bence 42 43 yapmışsındır. (hani senin de görebileceğin gibi sol kısmda 7 ile başlayan bir rakam yok.) Zaten düzde 50 üzerine çık yeter. Bizim başımızın tacısın.
Amacım zaten öyle uçayım kaçayım değil hocam :) şu kilolardan kurtulsam amaca erişmiş olurum. Günlük 50-60 km yi 20-25 ortalama ile yakalasam tamamdır. Aydınlanmış oldum sağolasın valla

Amacım zaten öyle uçayım kaçayım değil hocam :) şu kilolardan kurtulsam amaca erişmiş olurum. Günlük 50-60 km yi 20-25 ortalama ile yakalasam tamamdır. Aydınlanmış oldum sağolasın valla
Üsttek mesajımı görsel ile yeniledim. Aradaki şaşma payını az çok anlarsın. Valla uçarsın da, kaçarsın da aynı zamanda. Kimden ne çıkacağı belli olmaz. Profil fotondan öyle çok kilolu durmuyorsun. Sezon genel kullanıcı için kapandı ama önümüzdeki sezon düzenli bisiklet kullanımı ile istediğin ortalamalara çok rahat varırsın ve hatta üzerine bile çıkarsın. Önemli olan çalışmak, çalışmak, çalışmak. Etüd, edüt, edüt gibi desem sen daha iyi anlarsın.

Üsttek mesajımı görsel ile yeniledim. Aradaki şaşma payını az çok anlarsın. Valla uçarsın da, kaçarsın da aynı zamanda. Kimden ne çıkacağı belli olmaz. Profil fotondan öyle çok kilolu durmuyorsun. Sezon genel kullanıcı için kapandı ama önümüzdeki sezon düzenli bisiklet kullanımı ile istediğin ortalamalara çok rahat varırsın ve hatta üzerine bile çıkarsın. Önemli olan çalışmak, çalışmak, çalışmak. Etüd, edüt, edüt gibi desem sen daha iyi anlarsın.

Daha net anladım hocam, zaten diğer aktivitelerime baktığımda dediğin gibi grafik ile rakam uyuşuyor. Çalışarak halledeceğiz umarım :)

• Muhteşem
Tepkiler: Adil ÜNALDI
daha yeni başladım kendimi zorlayarak ancak 38 gördüm düz yolda 50-11 de zaten süremiyorum 20 kmlik sürüşlerim oldu 25 ortalamanın altına düşmedim
Bence iyi bir başlangıç olmuş sürüş mesafelerin arttırırken interval antrenmanları da unutma

245697 dosyayı görüntüle
Fazla geliyorsa şaşırmayın benim de strava kayıtlarında çok yüksek hızlar var km saatim de aynısını söylüyor 95km ye kadar kesin doğru diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: Şahans
Ben kısa süreli 48 falan gördüm o hızda bile tedirgin oldum.

• Beğen
Tepkiler: ErkinS.
@umutcelik Benim Giant ı yarın yakmaya gideceğim bu nedir arkadaş. Serbest Düşüş diye Segment var düşünün yokuş aşağı nasıl bir segment olduğunu orada bile 80 i geçemedi. 100 km ler havada uçuyor yine.

Buradaki bazı verilerin fazlaca abartıldığı aşikar fakat bizzat yokuş aşağı 84KM/S test etmiş birisi olarak uygun koşullarda (bir tür serbest düşüş olarak adlandırabileceğimizi düşündüğüm rüzgarsız, eğimi yüksek yokuş aşağı) yol bisikleti ile 100KM/S çıkılacağına şüphe duymuyorum. Serbest düşüşlerde ise bir odun veya bir kaya kütlesi ile bir bisikletlinin arasında pek fark yok zaten; tekerler yerden kesildikten sonra o rekorun bisikletle ilgisi kalmıyor. Bu konuda dağ/MTB bisikletlerde inanılması güç raporlar var 👉 (link)

Düz yolda bilemem ama serbest düşüşlerde/yokuş inişlerinde bahsedilen hızlar gayet olasılık dahilinde. Yani kendimizi çokta ezmeyelim ama illa Giant'ın hakkını ben veremiyorum, yakacağım, kıracağım diyorsanız bende o "hurdayı" sevabına gelip alabilirim :p

Benim indiğim yokuştan aşağı şehir bisikletliyle inen arkadaşım 87KM/S: https://www.bisikletforum.com/data/video/241/241319-b29d9164683776cd1008b525ddcf3d67.mp4

Son olarak bilgi, deneyim, disiplin, hız :komik:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Dahon vitesse D 8 kullanıyorum Katlanır Bisiklet lastik 20x1.75 8.vitesde 42-43 gördüm bundan sonra pedal boşlamaya başladı :)

Düz yol 45 yokuş aşağı 96 strava strava diyenler için de 😬😬IMG_20201103_010151.jpgScreenshot_2020-11-03-01-02-20-996_com.strava.jpg

Düz rüzgarsız yolda 43.3 yapabildim . Corelli snoop 3.1 . Yokuş aşşasını hiç ölçemedim be abiler yalovada yaşayınca hiç yokuş keyfi yaşayamıyonuz :(

62 km/h düz yolda , çok merak ettiğim bir durumdu, bisiklet üzerinde koştum diyebilirim..

Screenshot_20201103_091711.jpg
Speed test sürüşü geçen yıl
Kadans, nabız, hız ve eğim var eğim dalgalı görünüyor ama düz bir yol

Geri