Mansouki
Aktif Üye
- Tepki
- 145
- İsim
- Mansur Soran
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
hız rekoru saatte 180 km oda tüm ekipmanlarlaBen bi kere otobanda 205 km/h ile gitmiştim.
@umutcelik Benim Giant ı yarın yakmaya gideceğim bu nedir arkadaş. Serbest Düşüş diye Segment var düşünün yokuş aşağı nasıl bir segment olduğunu orada bile 80 i geçemedi. 100 km ler havada uçuyor yine.
geç bile kalmışsınız. 120'yi görmeyen alete ben binmem bile...@umutcelik Benim Giant ı yarın yakmaya gideceğim bu nedir arkadaş. Serbest Düşüş diye Segment var düşünün yokuş aşağı nasıl bir segment olduğunu orada bile 80 i geçemedi. 100 km ler havada uçuyor yine.
@umutcelik Benim Giant ı yarın yakmaya gideceğim bu nedir arkadaş. Serbest Düşüş diye Segment var düşünün yokuş aşağı nasıl bir segment olduğunu orada bile 80 i geçemedi. 100 km ler havada uçuyor yine.
Çetin hocam herhalde bizde göbek var diye yapamıyoruz 🤣@umutcelik Benim Giant ı yarın yakmaya gideceğim bu nedir arkadaş. Serbest Düşüş diye Segment var düşünün yokuş aşağı nasıl bir segment olduğunu orada bile 80 i geçemedi. 100 km ler havada uçuyor yine.
Bisikletinizi yakmayın, sevin onu. Yok illa bırakacam bisikleti diyorsanız bizim eve bırakabilirsiniz.
Frenler 1 - 2 tonluk aracı değil, 80 kg sürücü-bisiklet kütlesini durduruyor. Çok güçlü yanal rüzgar olmadıkça neden kontrol sorunu olsun, bisiklet çoğu durumda kararlı bir sistem.Marifet değildir. Belli bir hızdan sonra ne olursa olsun kontrolden çıkılıyor, fren sistemi malumunuz bir otomobil veya motorsiklet değil.