Benim elektriklide hız sınırını kırmak imkansız (şimdilik). Ama elektrik desteğini düğmesinden kapatıp düzde hız denemesine kalkmadım henüz .Elektrikli bisikletin 25 km hız ayarını kapatıp kaça çıkacağını görmek istedim, 36km maksimum gördüm düz asfaltta, yaşlılık sanırım
peşin düzeltme: sınırı geri ekledik
Zenginlik demek böyle bişey.Elektriği bile kapatmıyor,bu kadar pahalı olan elektriği. Vay arkadaşelektrik desteğini düğmesinden kapatıp
Tabii ki de hayır.elektriğin sesi olarak isim güncellemesi alabilir miyiz?
normal pisiketler iyi parçalarla daha pahalıya toplanıyodur ya :') benim aldığım gariban 10bin mi neydi, o da oğlanı okula götürüyoz diye babam acıdı bize de pisiket aldı ama olmayınca olmuyorOna ''paranın sesi'' dememiz lazım
Ne 10bin mi?10bin mi
sakız alabilirsek gene iyi ya yoğurt mayalayıp içine ekmek doğrayak, mis gibi purşeşNe 10bin mi?
Biz o paraya bir ev, bir araba alıyorduk.
Tayyip amca sağolsun. Yakında 6 sıfır attığı paraya 7 sıfır ekler. Sakız alırız.
Selin Hanım, ben sözümü esirgemeyen biriyimdir. Size çok kızdım,bunu bilin. Dünya lideri Reisimizin "Manda yoğurdu, Medine hurması, kestane balı karışımı" tavsiyesine karşı bizim naif, hassas, gıcır gıcır beyinlerimize köylü anarşik şeyler empoze etmeye çalışıyorsunuz.yoğurt mayalayıp içine ekmek doğrayak, mis gibi purşeş
Efenim, Süleyman bey, haklı olabilirsiniz ama şimdi şöyle bir şey de var, alerik reaksiyonlar geliştirebilen şeylerin başında bal gibi şeyler de geliyor, süt alerjisi artışı malum... Mesleki dezformasyon diyelim, siz benim kusuruma bakmayınızSelin Hanım, ben sözümü esirgemeyen biriyimdir. Size çok kızdım,bunu bilin. Dünya lideri Reisimizin "Manda yoğurdu, Medine hurması, kestane balı karışımı" tavsiyesine karşı bizim naif, hassas, gıcır gıcır beyinlerimize köylü anarşik şeyler empoze etmeye çalışıyorsunuz.
Şimdi mesleki dezenformasyon ve bal da deyince biraz kafam karıştı.Efenim, Süleyman bey, haklı olabilirsiniz ama şimdi şöyle bir şey de var, alerik reaksiyonlar geliştirebilen şeylerin başında bal gibi şeyler de geliyor, süt alerjisi artışı malum... Mesleki dezformasyon diyelim, siz benim kusuruma bakmayınız
çocuk gelişimciyim efenim, 1 yaşa kadar bal kat-i surette yassahtır... en garip gelen hala, favizm denen zımbırtı ya neyse...Şimdi mesleki dezenformasyon ve bal da deyince biraz kafam karıştı.
Biliyorsunuz balı bir arılar yapar bir de Türkler. Arı olamayacağınıza göre bal üreticisi misiniz?
hız sınırı kaldırılmamışken mi 38km? bunu bizim arnavut kaldırımlı yokuşta denesem uçar mıyım acaba :/ bende ince teker bn5 pro var
Hız sınırı açık iken düz yol sorulmuş ama hafif yokuş aşağı 38 km yaptım benim bisiklet üsttekiyle.
Komşunun RKS HS-15 ile 45 km yi gördüm, sanırım hız sınırı kaldırılmıştı veya fabrika çıkışı öyle bilmiyorum tırstım kestim hızlanmayı.
Bendeki modelin de tekerleri pek kalın değil zaten şehir bisikleti, kaymak aslfaltta yokuş bitiminde frenleri bırakıp pedala da asılınca bu hızı gördüm ama akıl karı değil, frenler mekanik, oturma poziyonu çok dik ve dediğim gibi teker ince olunca sanki üstünden atmak için mazeret arıyor gibi oluyor.çocuk gelişimciyim efenim, 1 yaşa kadar bal kat-i surette yassahtır... en garip gelen hala, favizm denen zımbırtı ya neyse...
hız sınırı kaldırılmamışken mi 38km? bunu bizim arnavut kaldırımlı yokuşta denesem uçar mıyım acaba :/ bende ince teker bn5 pro var
Mazhar Alanson'dan örnekle, kasketsiz çıkmıyoruz abi ama yine de insan korkuyor, düzgün yol yok gibi bir şey çünkü... Yine de bir ara imkan olursa armutçuk tarafında denerim belki bende çok kolay ekarte ediliyor hız sınırı ama oğlana çaktırmamam lazım, bakalım n'olacak ben frenlerim nasıl bilmiyorum, aldığımda üzerinde olanlar varBendeki modelin de tekerleri pek kalın değil zaten şehir bisikleti, kaymak aslfaltta yokuş bitiminde frenleri bırakıp pedala da asılınca bu hızı gördüm ama akıl karı değil, frenler mekanik, oturma poziyonu çok dik ve dediğim gibi teker ince olunca sanki üstünden atmak için mazeret arıyor gibi oluyor.
Fat bike tekerleri çok daha güvenli ama bisiklet üstünde özellikle kasksız tehlikeli bu hızlar.
Fren kolunu sıktığınızda diski tek taraftan sıkıyorsa mekanik, çift taraflı sıkıyorsa hidroliktir RKS 25 bin altı modellere mekanik koyuyor.Mazhar Alanson'dan örnekle, kasketsiz çıkmıyoruz abi ama yine de insan korkuyor, düzgün yol yok gibi bir şey çünkü... Yine de bir ara imkan olursa armutçuk tarafında denerim belki bende çok kolay ekarte ediliyor hız sınırı ama oğlana çaktırmamam lazım, bakalım n'olacak ben frenlerim nasıl bilmiyorum, aldığımda üzerinde olanlar var