Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Düz yolda yaptığınız maksimum hız?

Yer Aydın
Tarih Ağustos 2019
Şahitler Kiramen Katibin melekleri ve @Cemal Ç. (Birazdan gelip inkara başlar zaten)

Bahri Ağabey
Ben
Ve Bostancılı Cemal Çelik. (Ben Dinarlı'yım demesine de itibar etmeyin)

Bir Bahri Abi bir ben, küçük peletonumuzun önünde uzun yol rouleurleri edasıyla yol bisikletlerine vuruyoruz kırbacı. Arkamızda da domestiklik yaptığımız @Cemal Ç.
Tempo o kadar çok yükseldi o kadar yükseldi ki Cemal' in dili dışarıya çıktı, bırakın konuşmayı soluk bile alamıyordu. Korktum korkmadım değil, yaw bu çocuk bu tempoda ağzından alamıyorsa burnundan alamıyorsa neresinden alıyor bu nefesi bile dedim :ssrtcbya:
O gün üç bisikletli orada 15 kmde 3 kişilik kom almıştık.Ortalama hızı siz düşünün.

• Kızgın
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
Lastik: 27,5" x 1.5"
Pedala güvenemiyorum, kilitli pedalla 50'yi zorlayabilirim gibi geliyor.

1f8dfcc0.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Yer Aydın
Tarih Ağustos 2019
Şahitler Kiramen Katibin melekleri ve @Cemal Ç. (Birazdan gelip inkara başlar zaten)

Bahri Ağabey
Ben
Ve Bostancılı Cemal Çelik. (Ben Dinarlı'yım demesine de itibar etmeyin)

Bir Bahri Abi bir ben, küçük peletonumuzun önünde uzun yol rouleurleri edasıyla yol bisikletlerine vuruyoruz kırbacı. Arkamızda da domestiklik yaptığımız @Cemal Ç.
Tempo o kadar çok yükseldi o kadar yükseldi ki Cemal' in dili dışarıya çıktı, bırakın konuşmayı soluk bile alamıyordu. Korktum korkmadım değil, yaw bu çocuk bu tempoda ağzından alamıyorsa burnundan alamıyorsa neresinden alıyor bu nefesi bile dedim :ssrtcbya:
O gün üç bisikletli orada 15 kmde 3 kişilik kom almıştık.Ortalama hızı siz düşünün.
Sayın @hamlet2006 , durup durup beni gömmeniz daha yetmedi mi?
Bu yıl kaç km bisiklet sürdünüz?
Beni eskisi gibi etkin görmemenizi merak ediyorsanız foruma kırgınlığımdandır. Yazdığım bir iletinin sessizce silinip haber verilmemesi. Tümden küsüp gitmedim, zaman zaman paylaşım yapıyorum ancak eskisi gibi değil.
Kurban olayım beni gömmekten vazgeçin. Kendi halimde takılıyorum işte.😏

Düzenleme: Bu da bu konuda gereksiz ileti oldu ya kusura bakmayın. 😌

Dün 76.1 i gördüm, inanılmaz keyifli ve adrenalin dolu anlardı ancak v fren ile güvende olmadığım hissi içime ilk defa geldi biraz da ürktüm açıkçası.

40 yaptım en fazla.

41,7 km/s yapmışım.

Şu Başlıktan "düz" kelimesini çıkarırsanız herkes rahatlayacak:)
Aslında en iyisi hızın strava linkinin paylaşılması, o zaman nerede nasıl yapılmış, gerçekten yapılmış mı her şey objektif bir şekilde çıkar ortaya.

• Beğen
Tepkiler: Helvetica
Aslında en iyisi hızın strava linkinin paylaşılması, o zaman nerede nasıl yapılmış, gerçekten yapılmış mı her şey objektif bir şekilde çıkar ortaya.
Şöyle başlatayım ben o zaman :)
(link)
Ölçtüklerimden en yükseği bu, 43 yapmışım

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Elektrikler kesikti cevap yazamadım 🤪:utan:.
Konuyu sulandırdığım için bir özür babında bana ceza olsun ve benim forum adı suyunsesi olarak kalsın :hihi:.

4 yıldır yol bisikleti kullaniyorum, Isınmadan 45 km/h görebildim

Eskilerden bir sürüş. Daha yeni yeni forma girdiğim dönemlerden Devamında kamerayı tutan aparat kırılmıştı.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Bugün bir ara denedim hava sakinken, asfaltta 47 km gördüm ama hem elektrik desteği maksimumdaydı hem de vitesi ağıra aldım boşa dönermiş hissi olmasın diye, sonra korktum, sanırım bidaha da bu hızlara çıkmam... Yalnız ayrıca şöyle ufak bi detay ekleyeyim, bisiklet 30 kilo, ben 66 kilo oğlan 42 kilo, okul yolunda bn5 pronun şarj bitti, inip yürüdüm valla... Zor her halükarda

Bugün bir ara denedim hava sakinken, asfaltta 47 km gördüm ama hem elektrik desteği maksimumdaydı hem de vitesi ağıra aldım boşa dönermiş hissi olmasın diye, sonra korktum, sanırım bidaha da bu hızlara çıkmam... Yalnız ayrıca şöyle ufak bi detay ekleyeyim, bisiklet 30 kilo, ben 66 kilo oğlan 42 kilo, okul yolunda bn5 pronun şarj bitti, inip yürüdüm valla... Zor her halükarda

O hız bisiklete çok fazla. Rampa aşağı 30km hız yapıyorum, bana fazla geliyor mesela.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
O hız bisiklete çok fazla. Rampa aşağı 30km hız yapıyorum, bana fazla geliyor mesela.
tek başımayken hızı görmesem korkmazdım ama oğlumla olunca zaten hızlanmak imkansız :D ama (link) efsane eğlenceli :D ha sanırım freni orda gevşettim ama o da ayrı mesele :D frenle yavaşlayıp sonra birkaç saniye bırakıyorum :D yok ama 60 baya çok, korkunçlu hatta, daha da çıkmam :D

• Beğen
Tepkiler: By chow
Hiç ölçmedim, hiç de denemedim. Lastik ebatı ve vites oranlarından yola çıkarak, bisikleti 100 kadans ile kullansam 50km/h elde ederim. Max bu.

Bu aralar yeterince düz bir yola çıkmıyorum. Ama bir gün denerim, 50'yi göremesem de yaklaşırım diye düşünüyorum. Stravadan gördüğüm kadarıyla düz yolda 30-35km ile zaten gidebiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Selamlar, en son Saklıkent kayak merkezine çıktığımda iniş kısmında 88,7 km hıza çıktım. Fakat düz yolda en fazla 47 km kadar hıza ulaşabildim.

Dosyalar

• Ekran Resmi 2024-11-27 - 14.23.27.jpeg
    Ekran Resmi 2024-11-27 - 14.23.27.jpeg
    57,6 KB · Okunma: 17
  • Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: utksn ve selinnur
Geri