Yurt dışından forma satın almayı düşünüyorum ama formalar imitasyon olunca çekincelerim var açıkcası.
Sizin bana önerebileceğiniz renkleri canlı kalitesi uygun bir satıcı var mıdır?
merhabalar.biraz konu hortlatmak gibi olcak ama yararlı bir konu olmuş daha önceden bende görmemiştim öne çıkması iyi olacak.
gittigidiyor logosunda yazan doğruysa bir "ebay" kuruluşuymuş.
gittigidiyor alış verişlerimde şuanda 0 sorunla karşılaştım bunun en büyük nedeniyse satıcının puanlanabilmesi ve yorumlanabilmesi.
alışverişlerimde en düşük satıcı %98 puanlıydı galiba bundan dolayı sorun çıkmadı ve aynı sistem ebayde de var yani bu konuda güvenilir.
gittigidiyor da kredi kartıyla alış veriş yapınca sorun olmuyor yani dolandırıcılık bakımından 0 risk.ebay daha gelişmiş bir site galiba durum ebayde de öyledir.
ayrıca en son kanunlara göre gümrüksüz geçme ücreti kaç birim para ve gümrük geldiğinde avrupa ülkeleri yüzde 20 amerika yüzde 18 mi hayla?
şimdiden teşekkürler.
Gümrük muafiyeti 75 Eurodur. Kargo bedeli bu limitin dışındadır.
75-1500 Euro arasındaki eşyalar için AB ülkesinden geliyorsa %18, diğer ülkelerden geliyorsa %20 vergi vardır.
1501 Euro ve üzeri için de yasal mevzuat uygulanmaktadır.
Fiyatı ne olursa olsun cep telefonu ve sporcu takviyeleri getirtmek yasaktır. Gümrüğe takılırsa alamazsınız.
1501 € üzerinde artık bireysel tüketici olamıyorsunuz.
ticari bir ithalat halini alıyor olay ve beyanname doldurmanız gerekiyor.
tareks, tse, imza sürküleri, vs vs iş uzuyor ve kişisel olarak içinden çıkılmayacak bir hal alıyor.
mecburen bir gümrük müşaviri firma ile çalışmak durumunda kalıyorsunuz.
Arkadaslar ebaydan bazi parcalari ve komple bisiklet siparis etmek istiyorum bu gumrukte takilma ihtimali varmi siparis vermis olan arkadaslarim varsa yardimci olursa sevinirim
@Kıvılcım
Cok tessekkur ederim suan sadece guzel bir jant takimi ve fixed gobek almayi dusunuyorum yarin kapsamli bir arastirma yapicam verdiginiz bilgiler baya isime yaricak