Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

eBay

Aliexpress ve e-baydan alışveren yapan tanıdığım var.Yalnız 100 doları geçmeyen kotalar var.100 doları geçmeyen ürünler gift(hediye olarak) vergisiz geliyor.Geçince gümrüğe takılıyor.Fakat ne kadar vergi oranı vardır, bilemiyorum.15-20 günde ürün geliyor.Fakat e-bay da üründen bir iki defa vazgeçerseniz üyelik banlanıyor.Burada ciddi düşünerek almak gerekiyor.Kararı tam vermek lazım.Aliexpress içinde bazı kuralları vardır.Zaten bizdeki ürünlerin kadro olsun,çoğu aparat uzakdoğudan geliyor:D.Eğer hesaplı geliyorsa tavsiye ederim.

Scudo
@emre daran
Gümrük sınırı 70$ değil 75€ dur...Yaklaşık olarak 95 dolar yapar bilginize...Yanlış bilgi vermeyiniz...Gümrük mevzuatnamesini okuyabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: gok
Türkiye'de 350 tl'ye satılan akg q460 kulaklığı ebay'de 81 dolara buldum. free shipping ve Türkiye'ye gönderim yapıyor.

ürünün sahte olmasından şüphe etmiştim ama Top-rated seller olması ve hakkındaki yorumların yüzde 98'inin olumlu olması sahte olduğu yönündeki şüphelerimi yok etti. akg kulaklık satın alan tüm alıcıların mesajlarını tek tek okudum biri bile sahte ürün olduğu hakkında iddiada bulunmamış.

fakat öte yandan gerek ebay gerekse amazon'da 85 dolara satan da var 170 dolara satan da var. ve hepsi de top rated-seller. Top rated bir seller’in sahte ürün satması olası mı?

ayrıca bu kulaklığın sahtesi üretiliyor mu, hiç rastladınız mı? ürün elime geldiğinde sahte olup olmadığını nasıl anlarım?

bahsettiğim satıcı: (link)

169 dolara satan satıcı: (link)

amazon'da 92 dolara satılan ürün: (link)

amazon'da 169 dolara satılan ürün: (link)

ab endişelenmekte haklısın bu tarz pahalı kulaklıkların ayırt edilemeyecek kadar iyi imitasyonları olabiliyormuş.

We'll Beat ANY Advertised Price! 169 dolar diyen biraz da meydan okumuş. belki fiyatı yüksek tutması taktik olabilir.

Amazon bana sahte satmaz gibime geliyor 92 dolar olan amazon satıyormuş

200 küsür yorumdan birinin bile sahte ürün iddiasında bulunmaması düşündürüyor beni. sahte olsa 200 kişiden biri de olsa anlardı herhalde.

227 satış yapmış bu az rakam değil. %98.7 olumlu yorum almış bu mükemmel... gözün kapalı alabilirsin. sahte olsaydı satın alanlardan böyle yüksek oranda olumlu dönüş alamazdı. hem çinli ateist kardeşlerim etik kavramını yaşam felsefesi haline getirmişler. kendi alışverişlerimden de biliyorum. imanlı adamdan korkucaksın asıl... neyse, %98.7 olumlu yorum alan adama hanımını teslim edip dünya turuna bile çıkabilirsin özetle... :in: yalnız başlıkta bi de mini lafı geçiyo bu yarı fiyat olayı sahtelikten değil model farkından olabilir. kulaklık özel ilgi alanıma girmediğinden ayrıntılı incelemedim...

Hocam sahte olsa bile 200 kişiden şikayet gelmemesi çok iyi taklit edildiğini gösterir. Alın gitsin.

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
@alperen48

Hocam konuyu ölesine okuyordum yorumu gördüm süper:D

Böyle ufak şeyleri şüphe etmeyin bence bu bile adamı stres yapar =) 200 kişi almış rahatlamış

şunu duymuştum ebay için. önce ucuz malları satıp feedbackleri dolduran satıcılar varmış. sonra büyük vurgun için atıyorum 300 dolarlık ürünü 100 dolardan satıp kaçıp gidiyorlarmış. ama sen kulaklık alanların yorumlarını okuduysan sorun olmaz diye düşünüyorum.

vergiye takılmayın %18 zaten 1000 tl kadro getireceksiniz burda 2000 mesela. vergi ödemekte sıkıntı olmaz 180 tl tutar. zaten adamlar 100 dolar fatura kesiyo sıkıntı olmuyo alın yol kadrolarında sıkıntı olmaz ama mtb belki çatlayabilir bir süre sonra

Merhabalar,
(link)
yukarıdaki linktki takımı beğendim ve almak istiyorum. daha önce bu siteden alışveriş yapmış olan arkadaşlara bir sorum var;
-40+5,5 $ ödedikten sonra ürünün gönderimini yapmakta mıdırlar?
- ürünün elime ulaşma süresi tahmini olarak ne kadar sürüyor?
- Ürün güzel midir? :)

bu soruların internet de ve forumda milyonlarca cevabı var. evet orada yazan ücretler dışında herhangi bir ücret ödemiyosunuz gönderimi yapılıyor en erken 15 en geç 35 günde elinize ulaşır. çin malı formalar fiyatına göre güzel ama ben uzun süredir kullanıyorum artık biraz soğudum konforlu ve kaliteli gelmiyor. ama neredeyse tüm bisikletçiler bu formayı kullanıyor. son olarak da kırmızı renk çok erken magenta ya dönüşür 3 5 defa güneşde uzun süre kullandığınızda. açık renk yada farklı renk almanız daha uzun ömürlü olur.

@semih çelik

internette genelde olumlu cevaplar var ama geçen gittigidiyor dana yaptığım alışverişte istediğimden bambaşka bir ürün ve oldukça geçikmeli gelmişti, olan benim kargo parama oldu, bu şimdi taa nereden gelecek ona güvenemedim ve tedirgin oldum açıkcası.
kırmızı siyah seçmem bisiklet rengime uymasından dolayıydı ama tavsiyeni dikkate alıp biraz daha bakacağım, teşekkürler

Daha önceden cannondale forma ve short almıştım ve çokta memnundum fakat artık aynı kalitede malesef bulamıyorum. Sizin paylaştığınız ürün fiyatına sadece burada taytı veriyorlar ki fiyat çok güzel. Ürün sahibi feedback açısından da sağlam. İstediğim markanın modelini bulamazsam sizin linkini paylaştığınız modelide alabilirim. Ancak kırmızı çok çabuk soluyor. Beyaz yahut gri tonlar olsaymış çok iyi olacaktı.

Bulduğunuz diğer modelleride paylaşırsanız bizim içinde faydalı olacaktır.

site ve satıcıları çok sağlam.ben bir keresinde aldığım malzeme dışında birşeyle karşılaştım napacağım derken 2 gün sonra doğrusu geldi diğeride bende kaldı yazışmalar sonucu hatadan dolayı bana hediye ettiler.sana tek tavsiyem alırken free shepping olanı seç 2 haftada geliyor ve nakliye paran cebinde kalıyor.ben genelde öyle yapıyorum:)

ben sticker aldım kendime, satıcın %99 feedback almış. ürünün gelir ama çin kargosunun yavaş olduğunu duydum..

benim ki 2 hafta bile sürmedi.

bu takımdan daha güzel ve kargo bedava olan varsa hemen söyleyin yoksa bunu alacağım :D

ne aldiysam hep geldi hic sorun olmadi ozellikle cinli saticilar cok iyi islerini iyi yapiyorlar

(link) aracı olan arkada ödeyecek sonra kapıma kargocu gelip benden ücret istemesin.)
(link)
(link)
arkadaşlar benim verdiğim adrese bu ürünleri alabilecek var mı acaba?
kargo dahil fiyatları toplam : 8,76 dolar yani (1,80 oranla) 15,786 tl.aracı olacak arkadaşa 18 tl ödemeye hazırım.var mı bana yardımcı olabilecek?

Geri