Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

eBay

Customs bölümünün vermiş olduğu bilgi 1500 Euro veya 30 kilodan ağır eşyalar için geçerlidir. Edge 510 fiyatı ve ağırlığı sebebiyle bu şekilde işlem görmeyecektir. %18 kdv'ye ek olarak +-10 TL civarı ücret çıkar. Fırsat bulduğum bir vakit gümrük işleyişi ile ilgili detaylı bir yazı hazırlayıp forumda yayınlayacağım.

• Beğen
Tepkiler: celikeren
Scudo
Arkadaşlar formdan Ahmet beyden edge 810 aldım. Şans işte böyle denk geldi. Desteğiniz için Herkese çok ama çok teşekkür ederim .

Arkadaşlar ebaydan 14.04.2015 tarihinde kadro üstü roswheel çantadan aldım.Ürünü ptt sitesinden kargo takip de birşeyler yazıyor ama anlayamadım.Bir bakar mısınız :)

asdqweqweqwe.png

Paketin Trabzon'a gelmiş Serdarkoc, PTT kargo Cumartesi günleri de dağıtım yapıyor diye biliyorum, merkeze yakınsan yarın eline geçebilir, olmadı Pazartesi elinde olur.

@MuratHan Hm teşekkür ederim.Ptt kargo hafta sonları saat 12 ye kadar dağıtım yapıyor.Yarın gelir galiba..

pazartesi en geç salı elinize ulaşmış olur takip kodu vermesi için satıcıya nedediniz ben nedesem malesef veremem diyolar

onun için farklı satıcılardan alacaksın. mesela chine post ile gönderdiklerinde genelde olmuyor fakat hong kong post ile gönderdiklerinde olma ihtimali daha yüksek :) ürünün değerine de bağlı oluyo

@bekirişgör 5-6$ civarında oluyor aldıklarım %90'nıda china post ile yolluyor bazen takip kodu veriyolar tamamen rakamdan oluşan nasıl bir kod ise hiçbir yerden takip edilmiyor :)

(link) bu tarz sitelerden takip edebiliyorsunuz. daha ucuza gönderim yapmak için takip kodundan kaçınıyolar. şuan takip kodu var mı peki?

"Standard International Shipping" ise takip kodu oluyor, "economy international shipping" ise olmuyor. Ya da bugüne kadarki 50 küsür alışverişimde bana böyle denk geldi hep, araştırmadım açıkçası.

ada.png
Arkadaşlar ürün gelir diye tahmin etmiştim.İnternetten bakınca ürün trabzon da görünüyor ama 1 haftadır ptt uğramadı.PTT'yi aradığım zaman birbirlerine yönlendiriyorlar :)

Bu fotoğraf da son olaylar var

Arayarak bilgi alamazsın. İlçe dağıtım merkezine gidip soruştur.

İlginç şimdide durumları silmişler :)qweqwe.png

Paketi geri yollamadan şubeye gidip araştırın derim. Büyük olasılıkla adresi bulamıyorlar.

@MuratHan Pazartesi gitmek lazım.Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

economy international shipping yazıpta takip numarası veren var ama verdikleri numara ile takip edemiyorum ülke içi takip kodu olabilir
ürünü geri yolluyolar bulamıyınca benim birkere yolladılar halbuki 5 6 kere ürün getirdiler aynı adrese bulamadık diye geri yollamışlar ürünün elime ulaşması 2.5 ay sürmüştü

adasdasd.png

Evet sonunda kargom geliyor.

2132.png
Yurtdışından gelen kargoların adresi yazmıyor mu yoksa bende mi sıkıntı var.
2321321421.png
Kargo geri mi çevrilmiş anlamadım ki.Aradım ptt yi yarın saat 8 de bir daha arayın dedi pufff :(

Geri