Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

eBay

@D.Mustafa

Anlamsız yazışmalar devam ediyor. Yanında yazmışım "Ebay'in sistemi dolandırıcılığa müsait değil" diye. Okuduğunu anlamıyor musun? Sistemin müsaade etmediği yerde dolandırıcı nasıl olacak, girse nasıl dolandırıcılık yapacak? Neyin tartışmasındasın?

Scudo
@D.Mustafa
Ya mustafa birak, tartismaya degmez. O dünyanin en akilli kisisi olsun.
Hala ebay de dolandirici nasil olacak diyor. Allahtan dilerimki birgün ebay dolandiricisina denk gelir ve ögrenir nasil olacagini.

@Murat Cömez

Ebay'in sisteminin dolandırıcılığa müsait olmadığını yeterince konuştuk. Tersi için dolandırıcılık örneği vermelisin.

Ben anlayamadım.Dolandırıcı olamaz demek ile para iade garantisini aynı anlam ile değerlendirmek nasıl becerilebiliyor. Haklısınız @Murat Cömez Bi yerden sonra saldım çayıra Mevlam kayıra :ckskc:
:koptum::D

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Murat Cömez

Sayfalarca yazıp dolandırıcılığı gösterememenin sıkıntıları bunlar.

turkishmusic.org'taki efsanevi sezen aksu tartışması gibi olmuş.

Ebay'de dolandırıcı olur mu? Olur.

Ebay'de dolandırıcılık olur mu? Olur da niye olsun?

Ebay'de dolandırıcılıktan zararlı çıkar mısınız? Hayır, çünkü ebay'in ödeme sistemleri dolandırıcıların nemalanmasını engeller.

Dolandırıcının kazanamadığı, dolandırılananın zarar görmediği şeye dolandırıcılık denir mi?

Dense ne olur, denmese ne olur.

Ezcümle. Ebay'de dolandırıl(a)mazsınız.

Ebay candır.

• Beğen
Tepkiler: metinnitem1
Biri de çıkıp demiyor Ebay ne diye :D Sonra esnaf niye kan ağlıyor :D

@clubber
Örnekmi istiyorsunuz buyurun.... Verdigim örnek almanca ama sizin icin almancada sorun degildir diye düsünüyorum. Okuyun ve görün ebay de dolandiricilik nasil oluyormus.
NOT: Linkin sonuna inerseniz dolandirilan kisilerin yorumlarinida okuybilirsiniz.
Buda son mesajimdir...
(link)

@Mert E.

@Murat Cömez

Ebay'in ödeme sitemi ile ödeme yaparsanız dolandırıcılık olmaz. Bu kadar net.

Dx'den gelmeyen sipariş :ytrya: 20 gün oldu yav. 60 lira kar edicez diye çektiğimiz çileye bak

Ebay'dan şu ürünü almayı düşünüyorum: (link)

220 lira oluyor. Free shipping. tr de 380 lira. kargo ne kadar zamanda gelir dedim. Bilmeiyorum diyor. Sizce kargo Singapur'dan ne kadar sürede gelir. Daha önce ebaydan alışveriş yapmadım. Kargo takip no da vermemez muhtemelen bu kişi. Alınır mı sizce? satıcının profili iyi?

takip nosuz güvenmiyorum ben aldım bir tane 44 gün oldu hala gelmedi

Takip nolu aldım bugün tam 30.Gün :) Üstelik honkong'un en güvenilir sitelerinden dx ..
İmkan varsa çok fiyat farkı yoksa ülkemizden almak mantıklı :kötü:

Ayrıca satın aldınız kişi
(link) ((link) ) (link)
99,8% Positive feedback güvenilir birine benziyor. 36644 kişi &99 olumlu demiş.
Kargo takipli almaya özen gösterin yinede :)

@vatan Bulunduğunuz ilin Ptt Kargo bölümüne uğrayın bence, aramayın gidin yani. Benim de başıma geldi aynı şey, yaklaşık 1 ay sonra Ptt'de çalışan bir tanıdığa baktırdım gittim ve kargo gelmiş bir köşede bekliyordu öylesine, ne zaman geldiğinden ve orada ne aradığından kimsenin haberi bile yoktu. Takip numarasız gönderiler ülkeye hemen girebiliyor bazen, sadece Ptt'de uzun süre bekliyor, o yüzden giderek arada kontrol etmekte fayda var.

Usta elektronik cihazlar için garanti gereklidir, yurtdışı garantili cihazı gönder getir zor olur, bütçeyi biraz artırıp türkiye garantili alın derim.

@Altın Sikke

evet güvenilir. takip no verebilirmisin diye sordum. bakalım ne diyecek. tr ile çok fiyat farkı var. yinede olmazsa buradan alacağız tr den artık.

@A.Samed.Y garantiyi çok önemsemiyorum. sağlam ürünler bunlar. şuan sbh52 kullanıyorum. yine garantisizdi. sorunsuz.

@ebayusuff aslında çok bir fark yok ebayden 210 liraya alacaksınız hepsiburada da 250 lira

@A.Samed.Y 250 ye nerede link?

en ucuz 330 garantisiz adam guvenilir değil. garantili 380.

@ebayusuff

Takipli veya takipsiz önemi yok. Zaten 4-5 haftada gelmezse şikayet oluşturup paranızı iade alırsınız.

Geri