Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

eBay'den 2 ay 6 gün önce aldığım siparişim geldi

MuhammedAAA

Daimi Üye
Tepki
156
İsim
Muhammed
Bisiklet
Sedona
Reflektör bantlar baya iyiymiş. Bisikleti alırken yanında hediye edilenden daha uzun ve kaliteli duruyor :)

https://dl.dropboxusercontent.com/u/97530699/20130729_111159.jpg

https://dl.dropboxusercontent.com/u/97530699/20130729_111151.jpg

Umudu kesmemek lazım :D 40'dan fazla alışverişim oldu yurtdışından. şimdiye kadar 1 tane paketim kayboldu. Takipli olmasına rağmen...

Scudo
Geceleri gerçekten çok önem arz ediyor bu tarz reflektör bantlar..

benim de 45 gündür gelemeyen bir gidon bandım var. umudu kesmiyorum ozaman :)

Evet benim de geçen perşembe 64. gününde geldi bir kargom. Ptt artık iyice uçtu :)

Telefon tutucu siparişim vardı. Kazma adamlar araba için olanı göndermişlerdi. Doğrusunu yolluyoruz dediler. Birkaç ay geçti. Ufak da olsa umut var diyeceğim de, bazen de anlıyor insan o paketin cep yapıldığını. :)

arkadaşlar moralim bozuldu ya 45 gün 64 gün acaba benimki ne zaman gelir dhl ile gelecek tr de ise ptt getirecek ptt herhalde hep böyle geciktiriyor valla yandım desenize

bugün birisi daha geldi şoklardayım :O tarihe dikkat;

tam 85 gün :eek:

http://p1308.hizliresim.com/1d/n/rqmvj.jpg

:D ben de yaklaşık 63 gün önce bir sipariş verdim ama hala gelmedi :D :D

Benim kargolarım 39 günü doldurduğunda paypal den dava açıyorum hemen ve genellikle para iadesi alıyorum. Ardından 3-4 hafta sonra kargo elime geldiğinde de parayı tekrar satıcıya gönderiyorum, sonuçta satıcı ile alakalı bir durum değil.

Bir defasında 40 günü geçirmişim, dava açtım ancak paypal davayı 40 gün geçtiği için kapattı. Satıcı ile iletişime geçtim, 1 hafta daha bekleyin, eğer ulaşmaz ise ücreti iade ederim. Lütfen 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın diye mesaj attı. 1 hafta sonra halen gelmeyince mesaj attım ve ertesi gün paramı iade etti. O gün sabah bilgisayarda iadenin geldiğini gördüm, ardından ekmek almak için fırına gittim. Döndüğümde kargomun posta kutusunda olduğunu fark ettim. :) Ama tabi ertesi gün parayı tekrar gönderdim.

Son olarak da, geçenlerde cep telefonu için şeffaf bölmesi olan gidon çantasından aldım. 7 dolar fiyatı vardı, 5 dolar teklif ettim, heybe de satın aldığım için kabul etti. Çanta geldiğinde yazının ters olduğunu fark ettim, açıklayıcı bir mesaj yazdım. Ancak arkadaşın İngilizcesi muhtemelen ilkokul ingilizcesi olduğundan biraz saçma bir cevap attı. Bunun üzerine ben de 2 fotoğraf çekip fotoğraf da yazının ters olduğu hatalı kısmı belirttim, 2-3 farklı cümle ile aynı sorunu anlattım. Ardından o satıcı da olumlu geribildirim bırakmam için 30 % para iadesi yapacağını söyledi, bu sabah iade gelmiş ben de 5 yıldız geribildirim yaptım.

Konuyla pek alakası olmadı ama genel bir bilgi verdim, şu ana kadar ebay de hiçbir kalıcı problem yaşamadım, satıcılar genelde sorumluluk sahibi kişiler yada olumsuz yorum almak istemiyorlar.

Ben 2 adet çanta birtanede pompa almıştım kendime değil bir başkası rica etmişti 4 ay geçmesine rağmen gelmedi baya bir uğraştım paypal müşteri hizmetleri olsun ebay olsun ebaydaki satıcı olsun ama sonunda para iade edildi 4 ay geçmesine rağmen gerçi hala gelmiş değil kimbilir nerede çantalar başka birine aldım ürünler gelmedi kendime aldığımda bütün ürünlerim geldi bende rica eden kişiye baya bir mahcup olmuştum,mesela bazı ürünler 2 ay dolmasına rağmen geliyor ama para iadesi istediğim için hemen para iadesini gerçekleştiriyor satıcılar süre geçmesine rağmen böyle birşey olursa bende parayı geri iade ediyorum,bir diğer hikayemde dx den aldığım pil şarj cihazı patladı üstünden baya bir süre geçti bu sorunu yazdım kendilerine resim falanda gösterdim bana hemen aynısını hiç bir ücret talep etmeden gönderdiler üstelik pilleriyle birlikte bu adamların ticaret ahlakı çok üstün kesinlikle sizi mağdur etmiyorlar bizdede böyle olsa keşke.

postacılar apartman kapısına bıraktıkları için iş dükkan adresi vermek daha mantıklı ben öyle yapıyorum.
Bana engeç 40gün içinde en erken 4gün içinde gelen kargolarım oldu.

@brsegemen

Matara kafesi takipli olduğu için geri gitmiş barış abi yarın gider şubeden alırım

Geri