Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Efsane konu Yıllardır süre gelen savaş "YOL vs MTB"

Scudo
Bu arada MTB forever :cool:

@tugrulboraerkil
Yarildim fotografa gulmekten. Fotoshop tan hic anlamam ama bu cok guzel olmus:koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
bende yol da var mtb de ama mtb yatıyor yolla uçuyorum şehirde yol dağda mtb ben dağa 3-4 ayda bir çıkarım ve geçtiğimiz günlerde uçuyorum kaldırımdan kaldırıma yol bisikletimle bide baktım mtbciler asfaltta en sert viteste fos fos pedallıyolar kendi aralarında bişeyler konuşuyolardı adama baaaak dediler gerisini duyamadım çünkü ara 200 metre açılmıştı sonra beni gözler göremez oldu :):):):komik:

yine günlerden bir gün rüzgarı yırtarak gidiyorum aa bi mtb ci galiba beni görünce gaza geldi kendini dağda sandı pedala yüklenince mtb si tepti sırt üstü olduğu yerde kaldı selam verdim geçmiş olsun dedim ben yola devam:):):koptum:

bir mtb ci her an yere yapışma ihtamalı olan sürücüdür olur olmaz yerde altındaki katır teper adamı rezil eder ama yol bisikleti sürücüsü yere düşüyorsa mutlaka buna sebep olan vardır ve sorumlusu sonucuna katlanır. (benim bi aksiyon kameram var her sürüşümde anlık çekimde) şükür her hangi bir ispat için gerek olmadı şükür daha yerde sürünmedim:)

Foil-launch-image-2016-bike-SCOTT-Sports-034.jpg

@oktayakgoz
tişört dechatlondan aldım. markası mybike . yani önünde öyle yazıyo. sitesine baktım ama bulamadım ellerinde yok galiba. fiyatı 120 den 80 e düşmüştü ozaman. kolları fermuarlı uzun da olabiliyor.
şort aliexpresten aldım. düşmelere karşı yanlarında koruyucu padlar var ve bana göre çok kaliteli :D
(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Dağa çıkmak istiyorsan yol bisikletinle de çıkarsın;
IMG_4561.JPG
Yola çıkmak istiyorsan da dağ bisikletinle de çıkarsın :harika:
IMG_5350.JPG

Güzel bir yazı yazmışsın. Benim düşüncem ney diye soracak olursan emin ol bende bilmiyorum. Ama şuda bir gerçek ki, yol bisikletinde ki o hız, rüzgarın suratına çarpma zevki, kendinde bulduğun o güç gerçekten eşsiz.
Araziye girdiğinde yaşadığın heyecanı da yol bisikletinde yakalamak imkansız.

@Serden Us okurken içimden çelik nasıl kırılmış da böyle olmuş ulaan demedim değil :D

konuya gelince bende mtb var ve yol bisikleti almayı düşünüyorum yinede mtbye ihanet edemem ormanın zevkini ne verir son söz olarak ise ;
Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın bu toprak..... diyorum

Geri