Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Efsane konu Yıllardır süre gelen savaş "YOL vs MTB"

Scudo
mtb ne ister. mtb emek ister :D

Herzaman dediğim gibi MTB candır.. Yolda gitmiyor diye kim demiş bakın videoya görün....

• Beğen
Tepkiler: Koray_41
@chnkrmz Tamamen ayni dusuncedeyim.Forever mtb:D
Aslinda sunu merak ediyorum.Gorsellik mi islev mi sizde oncelik?
Bende gorsellik oldugu icin mtb diyorum,sizde diyorsunuzda gercekleri gormek istemiyorsunuz:okyrm:
Biri sportmen kasli delikanli,digeri ciliz siska bir ihtiyar:koptum:

@ÇaNakkaLeRuHu
abi walla ben MTB böyle gitmiyor.. Bacağına kuvvet.. Helal..!
Bu arada kullandığın o program neyin nesi??

@kokomarmaris görsellik önemli benim için ama işlevide önemli tabi. yol bisikletim olsa bunu kullandığım kadar agrasiv kullanamam trafikte arabaların arasında. :D

@chnkrmz Muhakkak.Simdi bana gorsellik olarak begenmedigim ööğ dedigim bi yol,dunyada bir tek bende olsa 100kmlik yollari 10 kmlik mtb gucuyle yaptirio olsada İSTEMEM:koptum:
Dis guzellik onceligim benim,ki sora diger detaylar:D

@amoush00
Bu daha tam performansım değil yeni videolar yolda. Bacaklar kuvvetli henüz şükür. Ayrıca videoya dikkat ederseniz toplamda 25 kilometreyi MTB ile 1 saat 15 dakika da almışım ve üzerimdeki ağırlık herşey dahil ( kendi ağırlığım, bisikletin ağırlığı, ekipmanın ağırlığı v.s.) 100,73 kg. Tek tek tüm ekipmanı tarttım.
Kullandığım program değil Sony Action Cam HDR AS200VR nin kendi özelliğidir. GPS verilerini Sony Action Cam Creator ile çekilen videoya işliyorsun. Daha sonra bunları dönüştürme şansın yok ben çok aradım proje olan MCPJ uzantısını direk dönüştüremiyorsun. Bu yüzden önce bir ekran kayıt programı ile ekran görüntüsünü kaydedip dönüştürüp videonun boyutlarını da bu arada azaltıyorsun. Tabi programın tam sürümünü kullanmaz isen 10 ar dakika aralıklar ile kaydedip tekrar bir program ile birleştiriyorsun. Daha sonra da nihayet yayın a hazır hale geliyor. Uğraştırıcı ama güzel. Emek vermeden olmuyor tabi ki.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@ÇaNakkaLeRuHu

35-40 Km hız MTB bisiklet için turun Max. hızı olabilir(Yokuş aşağı gidilmiyorsa, düz yolda) sürekli o hızda gitmek gerçekten zordur.Fakat yol bisikletinde bu hız ortalama hızdır :)

@Bahadır EKİCİ
Aynen düz yolda Max. hızım şu anda 60km oda dediğin gibi uzun soluklu olmuyor tabiki ama hız deneme videolarımda gelecek ileride İnşallah.

arkadaşlar lütfen yolcuları buraya çağırıyorum mesele var burda:D

Ayrıca MTB ile uzun zaman böyle bir performans sergileyip tüy siklet bir yol bisikletine geçtiğinde olacakların farkındasındır sanırım. ortalama hız 70-80 km. :)

@big bike ama şimdi videodaki adam prof. bunun gibi kullanabilen forumda kaç kişi var :D

Geri