Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Efsane konu Yıllardır süre gelen savaş "YOL vs MTB"

Scudo
@emrahgunturk

Bu Taninan bir kisimi?
Btwin 8.3 olsaydi bu bisiklet dayanirmiydi:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@kokomarmaris önemli olan bisiklet markası deeğil ne tür donanım bi kilitli maşa ve hidrolik fren yeterli ben mtb bisikletimle ormanda çok daha yükseklerden atlıyorum ve darbeli inişler yapıyorum donanımım da Suntour Kilitlemeli Maşa Shimano Acera grup set lastik Continental (link)himano xtr hirolik fren bisikletimde salcano gayet menmunum çok fazla binmesemde ben yol bisikletimi daha çok seviyorum ama tabi ki bu adamlar bundan para kazanıyor en iyi ekipmanları kullanıyorlar şuda var bizdee o ekipmanlar olsa hakkını verebilirmiydik

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@emrahgunturk Rockrider 8.3 örnek olarak söyledim.Marka önemli fakat donanım öncelik benim için.Ama şuda gerçek iyi marka dediğimiz markaların donanımlarıda çoğu zaman iyi oluyor,istisnalar tabiki var.Benim demek istediğim fiyat/performans diyeyim markadan bağımsız.
Bunun en iyi cevabını bu işi yoğun ya da prof olarak yapanlar bilir.Ben bu sorumla ilgili en iyisi bir konu açayım f/p olarak.
Btwin Rockrider 8.3 bana donanım ve ekipman olarak fiyat-performans ürünü gibi geldi.
Kendimde NG 350 29HD kullanıyorum.Schwalbe Nobby Nic 29x2.35.Ben bu tür sürüş ve hoplama zıplama yapsam buna ne jant ne maşa dayanır diye düşünüyorum.Kadro belki sağlam kalır o da muamma ama jantlar,sele-sele boroso ve maşa zortlar gibi:koptum:

@kokomarmaris Btwin Rockrider 8.3 bu senin mtb sandım ben kusura bakma şimdi inceledim bu bisiklet prof. bence benim bisikletimden çok daha üstün donanımlara sahip hiç biri küçümsenecek değil paylaştığım videodaki bisihletin en fazla hazneleri bundan iyidir daha iyi olacak başka parçaları olduğunu sanmam

Yol bisikleti kullanacak isem birgün bu birtek aşağıdakini alırsam olur. Yoksa geçmem :)

@ErenCanYRT

İsallah yakin bir zamanda da bizde mutlulugun resmine sahip oluruz.
Sizde de var mi bilmiyorum.Ben bunlari gordukce bisikletimden soguyo gibi oluyorum:koptum:

valla yol bisikletine göre mtb kullanıcak alan daha az aslında

iyi kötü asfaltın olduğu heryerde yol bisikleti sürülüyor. ( dağ, köy, orman yolları stabilize asfalt zaten , tarımarazileri yolları da öyle, şehiriçi ve dışı tüm yollar )
buralarda yavaş ama dağ bisikleti de sürülüyor,

illaki taşlı topraklı engebeli arazi de sürüyorsanız, mtb/(cyclo)cross
diğer her şey için şehir/hibrit/fitness/yol bisikleti
seçiminizi yapınız :)

ben downhill seviyorum onun içinde parkura gitmek lazım

• Beğen
Tepkiler: Koray_41
Koşmak ile Doğa gezisi (hiking, trekking vs) yapmayı kıyaslamak gibi, ikisi de iki ayak üzerinde yapılıyor fakat farklı şeyler, kıyaslanması uygun değil. dağ bisikleti ile down hill karşılaştırılması yapılsa belki... takım tutar gibi spor dalı tutmanın yarıştırmanın anlamı olmadığını düşünüyorum.

bu konu başlığı altındaki mesajları kastederek yazmadığımı da belirteyim, aksine mizahi açıdan çok güzel yazılar yazılmış elinize sağlık :)

Bazıları demişki hem arazide hem yol da gidiyoruz lastiği değiştiriyoruz diye onun yerine melez hibrit tarzı bisikletler var ondan kullansınlar mtb nin doğasını niye bozuyorsunuz ki bende yıllarca mtb kullandım hiç bir bisiklet türüne karşı değilim sağlıcakla kalın.

@Kuzey Ege
NOKTA.Amaaaa for ever MTB :koptum::koptum::koptum:

For ever HUMMER:D

@r.ezk
Niye ben heryerde sürüyorum. Dağ bisikleti candır. Gerisi heyecandır :)

• Beğen
Tepkiler: Koray_41
herşey orjinali ile güzeldir zaten. ben de bi kere bisikletime yol lastiği taktım pskolojim bozuldu resmen bisikletin tüm karizması uçtu gitti. benim istediğim yolda akıcılık değilmiş meğerse.
sen makarnayı salçalı seviyorsun ben yoğurtlu. bunun için kimse kimseyi yadırgayamaz. ama bazen şakasına takılmak güzel olur :D
onun haricinde futbol takımı tutar gibi birbirimize laf sokmak hiç yakışmas. erdemli yaklaşmak lazım her zaman.

@ÇaNakkaLeRuHu
Mesala birazdan İnşaallah Sazlıbosna turu için hareket edecem. Videolarımı izlemeye devam ediniz.... :)

Geri