Burak B.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.956
- İsim
- Burak
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Oncelikle kendimi tanitayim. Adim Burak Ozel hastanede BIyomedikal teknikeriyim ve End.Elektronik mezunuyum. 2013yilindan beri turlara katildim, ise hergun bisikletle gidip geliyorum. Mesaiye kaldigim zamanlarda magicshine mj816 1400lumen far kullaniyorum. Fakat arka isik 2 kucuk ledden olustugu ve yetersiz geldigi icin daha guclu flasor yapma geregi duydum. Gunduzde-aksamda herzaman flasorleri kullaniyorum, Soforler pek dikkatli degil ler.
Malzemeler:
:22 super parlak kirmizi led
1 flasor fener devresi (kisik-orta-parlak sureklilik, floser ve S.O.S modu)
1 delikli plaket
1 ucuz yollu (3ledli 5metreden oteden gorulemeyecek sekilde yanan) arka isik
Bilimum malzemeler
En son olarak guckaynagi magicshine icin yedek guc kaynagi kullanicagim. Icinde 4 adet 18650tipi li-ion pil mevcuttur. Bu flasore standart pil dayanmaz isik gucu tam gucte yaklasik 5watt veriyor. Lumen olcumu yapan cihaza denk gelirsem daha net olcum alirim.
Toplam maliyeti bilmiyorum cunku ledleri 2 yil once cinden getirttim ve floser devreside yedek akude oyle. Arka isik ise btwin katlanir bisiklet alirken hediye gelmisti. Diger elektronik malzeleri meslegim sayesinde ucretsiz temin edbiliyorum
Gelelim fotograflara:
Malzemeler:
:22 super parlak kirmizi led
1 flasor fener devresi (kisik-orta-parlak sureklilik, floser ve S.O.S modu)
1 delikli plaket
1 ucuz yollu (3ledli 5metreden oteden gorulemeyecek sekilde yanan) arka isik
Bilimum malzemeler
En son olarak guckaynagi magicshine icin yedek guc kaynagi kullanicagim. Icinde 4 adet 18650tipi li-ion pil mevcuttur. Bu flasore standart pil dayanmaz isik gucu tam gucte yaklasik 5watt veriyor. Lumen olcumu yapan cihaza denk gelirsem daha net olcum alirim.
Toplam maliyeti bilmiyorum cunku ledleri 2 yil once cinden getirttim ve floser devreside yedek akude oyle. Arka isik ise btwin katlanir bisiklet alirken hediye gelmisti. Diger elektronik malzeleri meslegim sayesinde ucretsiz temin edbiliyorum
Gelelim fotograflara: