Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eldiven tavsiyesi

Scudo
@saglam.serdar
Koruma için termal demiş sadece. Su geçirmeme özelliği olsa mutlaka yazarlar.
Su ve rüzgar koruması;
(link)

Bu daha sağlamı;
(link)

• Beğen
Tepkiler: saglam.serdar
@alcest Aslında çalışırken bile vermek zor. Ben de her şeyiyle beğenmezsem vermem o parayı. Mesela geçen Defacto'da polar bir eldiven buldum 16 liraya ve aldım. Kuru havalarda yeter. Zaten aşırı yağmurda çıkmıyorum. Belki başka eldiven almayacağım bile...

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Arkadaşlar windproof eldiven arıyorum hala. Bir shimano eldiven buldum fakat başlıkta termal içerikte windproof ibaresi var. Sizce aradığım eldiven mi bu?

(link)

• Beğen
Tepkiler: saglam.serdar
Kısa parmak, jelli eldivenlerden 25-100tl arası önerileriniz nedir?

kanserojene hayır diyerek trabzonda alışveriş mağazalarına akın ettim şayet hiç bulamadım sonrasında bit pazarına gidip suni deri eldiven bulup onu aldım. Ama şimdi bunu yazarken 1 deliliğim aklıma geldi gittiğim alışveriş mağazalarında deri üzerine satış yapan mağaza mevcuttu :D Gerçi daha pahalı olabilirdi ya :D

@Fırat Ç.
Oda çok parlakya, en azından mavi yapsalarmış.:komik:

• Beğen
Tepkiler: Fırat Ç.
@Raptor8
Kaliteli güzel bir eldiven diğer markalarda fiyatlar 100 tl üzeri seyrediyor bu kalitede renk sıkıntı olmazsa tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
100 tl geçmeyecek şekilde çöl sağlam kullanışlı rahat bi eldiven arıyorum (kaba durmasını istemem ). ((Kısa uzun fark etmez))

Merhaba arkadaşlar linkteki ürünü kullanan varmı tavsiye edermisiniz. Rüzgar ve su geçirmez eldivene ihtiyacım var bu üründe kaydırmaz silikon da varmış benim işimi görür diye tahmin ediyorum.
50tl ye geliyor ürün ve ücretsiz kargo var bugüne özel. (link)
187170

Ben bi iki sene önce almıştım aynısını. Elime küçük geldiği için hiç kullanamadım. Kaliteli bi malzemesi var ama çok kalın bi eldiven değil. Benim beklediğimden ince çıkmıştı. Eksi sıcaklıklarda iş görmez ama şöyle +5 ve yukarısında kullanılabilir diye düşünüyorum.

O eldiveni bende rüzgar ve su geçirmez özelliklerinden dolayı almıştım ama tam da özelliklerini yansıtmıyor. Hafif ve çiseleme yağmurda kısa bir süre su geçirmiyor ama orta şiddette yağmurda resmen içi oluk oluk su alıyor. Soğuk koruması olarak bana kalırsa mevsimsel bir eldiven. Kış için şu anda başka bir eldiven kullanıyorum tchibo'dan aldığım eldiveni ise ilkbahar ve sonbahar aylarında kullanıyorum o zaman işini layıkıyla yapıyor.

AliExpress rockbros ürünlerini alabilirsiniz. Ben uzun eldiven aldım. Hem ısıtma hemde su geçirmez olarak çok başarılı.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@el_Aksa_1903 (link) ben çok memnun kaldım tavsiye ederim...

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@C.Koc
Hocam yorumlar 0 dan düşük sıcaklıkta başarısız diyor siz -5 de falan kullandınız mı

Geri