Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eldiven tavsiyesi

2 sezondur bunu kullaniyorum, jel destekli eldiven gayet memnunum.
Benim ellerim cok terler, genelde bu konuda sorun yasamistim eldivenlerle. Havalandirmasi basarili sorun yasamiyorum.
Duzgun yollarda 3 saat uzeri uzun surusler yapiyoruz, konfor sorunu da yasamadim simdiye kadar ama jelsiz eldivenlerle de suruyordum pek fark hissedemedim.
En buyuk fark malzeme kalitesi. Eldiveni takip cikartirken birlesim yerlerindeki dikisler atmiyor/sokulmuyor. Aldigim gunku kadar iyi durumda olmasa da yipranma pek yok, 3-4 sezon daha goturur gibi geliyor bana.

Urunun kendi sitesindeki fiyati yuksek, bisiklet malzemesi satan sitelerin birinden %30 civari indirimle aldim diye hatirliyorum.

(link)

Son düzenleme:
Scudo
Merhabalar arkadaşlar. Ucuz bir eldivenim vardı 50 km lik sürüşte yırtıldı açıldı. Biraz iyi bir ürün almak istiyorum. Santini Brisk var gözüme çarpan bir de Van Rysel Roadr 900. Ya da siz marka model önerseniz 250 TL yi aşmayacak. Kolay dağılmayacak bir ürün arıyorum.

Sizce
(link)mü yoksa
(link) mu
Van rysel olursa gidip deneye bilirim
Yada 100 150 civarı önerebileceğiniz eldiven varmı

Sizce
(link)mü yoksa
(link) mu
Van rysel olursa gidip deneye bilirim
Yada 100 150 civarı önerebileceğiniz eldiven varmı
Giant için bir şey diyemeyeceğim ancak Roadc 900'den oldukça memnunum.

(link)

Bu eldiveni kullanan varmı tavsiye edermisiniz?

Takması çıkarması biraz zor geldi(2xl denedim) o dert değil de bi de cırtlar dayanıklı mı diye düşündüm..
Yoksa jelli kısımlar hayli rahat hissettirdi
Benimkilerin cırtları hala sorunsuz ama evet çıkartması biraz zor.

Ben cırt cırtlarda sorun yaşamadım. Takıp çıkarması biraz güç. Jelli kısımdan memnun kalmadım; daha iyi olmasını beklerdim. Elimde başparmaktan bileğe geçen etli kısımda (tenar bölge) özellikle ağrı hissediyorum.
Rüzgar kesişi iyi, 5-6 derecede elim üşümedi, daha soğuklarda deneme fırsatım olmadı.

Böyle bir eldiven var ağırlık eldiveni olarak geçiyor ama bu modelde satılan bisiklet eldivenleri de bulunuyor. Fiyatı diğer seçeneklere göre uygun olduğu için bir tane sipariş verdim. Düşünen varsa inceleyebilir. Amazon.com.tr' de de benzer fiyattan satıyorlar.
(link)

Böyle bir eldiven var ağırlık eldiveni olarak geçiyor ama bu modelde satılan bisiklet eldivenleri de bulunuyor. Fiyatı diğer seçeneklere göre uygun olduğu için bir tane sipariş verdim. Düşünen varsa inceleyebilir. Amazon.com.tr' de de benzer fiyattan satıyorlar.
(link)

Ağırlık eldivenleri pek rahat olmuyor sürüş yaparken. Bu markanın 2 modelini denedim ikisini de iade ettim.

(link)

Bu eldiveni kullanan varmı tavsiye edermisiniz?

İki bedeni de benim el ölçülerime uymamıştı. O yüzden kullanamadım. Ama duruşu, ve hafifliği iyi bir izlenim yaratmıştı. Deneyerek almanızı tavsiye ederim.

Arkadaslar yillar önce fitness için aldığım eldiveni kullanıyorum 1-2 aydır . Kısa parmaklı öyle jel vs yok. Ellerim Nasır tutmasın diye Gidip Barçın spordan almıştım. Öyle kasanın yanında duruyordu . Arada bir yıkıyorum ona rağmen sağlam ve kullanımından memnunum ama 10 yıl olmuştur alalı en az .

şimdi. Bisiklet için alacağım ama alırken neye dikkat etmem Lazım Hangi markalar iyidir ? Yine kısa parmak yazlık almak istiyorum .

Arkadaslar yillar önce fitness için aldığım eldiveni kullanıyorum 1-2 aydır . Kısa parmaklı öyle jel vs yok. Ellerim Nasır tutmasın diye Gidip Barçın spordan almıştım. Öyle kasanın yanında duruyordu . Arada bir yıkıyorum ona rağmen sağlam ve kullanımından memnunum ama 10 yıl olmuştur alalı en az .

şimdi. Bisiklet için alacağım ama alırken neye dikkat etmem Lazım Hangi markalar iyidir ? Yine kısa parmak yazlık almak istiyorum .
Ben bundan satın aldım geçen ay, fiyatına göre iyi diyebilirim. Jelli eldivenler bana çok rahatsızlık veriyor sonuçta dağda kullanmıyorum bisikleti.
(link)

• Beğen
Tepkiler: ugurus
Jelli eldivenler bileklerdeki baskıyı alır ve uzun sürüşlerde ağrının önüne geçer. Tabi bu herkeste olacak bir durum değil. Ama sağlık açısından uygun bir jelli elviden kullanmakta fayda var.

Geçen yaz çok fazla eldiven denedim fakat el ölçüme uygun giro marka bulabildim.

Eldiven Alacaktım kaliteli güzel Birşey istiyordum. Ama bugün A101 de gördüm 2 tane vardı aldım . A101 lere bakın beğenirsiniz belki. 50 lira. . Hiç yoktan iyidir. İnternet sitesinde de var ama renk ve beden istediğim gibi değildi . Bu arada gri plan. Bir tanesi xl diğeri L beden. Giydim idare eder iade etmeme gerek yok . Öbürü de M beden. Oda oldu . Elciklerim güzel o yüzden bunlardan memnun olurum diye düşünüyorum

Dosyalar

• F144A633-C965-4CC5-8B18-9849970A2CBA.jpeg
    F144A633-C965-4CC5-8B18-9849970A2CBA.jpeg
    91,4 KB · Okunma: 37
  • 0E5FFFBF-7F42-4934-96CD-EE217B4886FC.jpeg
    0E5FFFBF-7F42-4934-96CD-EE217B4886FC.jpeg
    85,6 KB · Okunma: 37
Geri