Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eldiven tavsiyesi

Scudo
1609224786231.pngKış için Decathlondan aldığım bu eldiveni kullanıyorum. Halen satışta mı bilmiyorum tek sıkıntı telefon kullanılamıyor. (link) 1609224890489.png Yaz içinde bunu kullanıyorum içinde silikon olmamasına rağmen eli sarma işi güzel.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Arkadaşlar merhaba alıp uzun süre kullanabileceğim hem rahat hem kaliteli bisiklet eldiveni önerir misiniz?Önceliğim bayağı bi kullanayım
giro stradedure super gel eldiven öneririm. specialized body geometry eldivenler de iyidir.

kışlık eldiven ise specialized veya evet kayak eldiveni olmasına rağmen reusch öneririm.

(link)

Ben bu urunu kullaniyorum kis icin. Bisiklet icin degil ama kalin olmadigindan dolayi gidonu daha rajat kavriyorum. Sagnak yagmurda ustune latex eldiven ohh missss.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Arkadaşlar yaz için eldiven almayı düşünüyorum fakat gördüğüm her yerde jelli eldiven önerenlerini görüyorum. Bu konuda pek bilgi sahibi olmadığım için ben de size sormak istiyorum. Yukarıda birisi sora marka eldivenleri önermiş ama gördüğüm kadarıyla jelli değil ve düz hasardan korumayan bir eldiven. Önerebileceğiniz başka eldivenler varsa bekliyorum.

Arkadaşlar yaz için eldiven almayı düşünüyorum fakat gördüğüm her yerde jelli eldiven önerenlerini görüyorum. Bu konuda pek bilgi sahibi olmadığım için ben de size sormak istiyorum. Yukarıda birisi sora marka eldivenleri önermiş ama gördüğüm kadarıyla jelli değil ve düz hasardan korumayan bir eldiven. Önerebileceğiniz başka eldivenler varsa bekliyorum.
Ben Decathlon'un Triban 900 eldiveninden memnunum. Avuç içi jelli ancak abartılı bir biçimde şişkin değil. Üst kısmındaki kumaş ise oldukça ince, hatta biraz transparan diyebilirim. Yaz sıcaklarında terletmeyecektir muhtemelen. (Henüz aşırı sıcakta kullanmadım.)

Birkaç ay önce 100 TL'ye almıştım ancak 150 olmuş şimdi.

(link)

bir çok eldivenim var açıkcası merida, sedona gibi firmalar ürünlerini çinden fason olarak ürettirip geçiyorlar. bu konuda ar-ge vs. yaptıklarını düşünmüyorum. herhangi bir avantajını göremediğim için eldiven eskidikçe decathlondan yenisini aldım 4-5 tane oldu. içinde sünger veya jel katman olmayan süs eldivenlerini almanızı tavsiye etmiyorum.

@wallarts eldivenin amacı zaten elin kaymasını önlemek ve rahatlık değil mi neden süngersiz eldiven üretiliyor anlayamadım parası da az değil...

Yakında kar eriyecek ve soğuk hava gelecek. O havada boyunluk ve eldiven önerir misiniz? Yaklaşık 12 km yolum olacak ve etrafı açık.
Pahalı değil, bütçe dostu fakat hava geçirip üşütmeyecek.

Sedona jelli eldiven kullaniyorum yazlik olarak, cok memnunum. Kislik windproof GripGrab ler de 0 dereceye kadar isimi görüyor. Yagmura karsi savunmasizim ama😇

• Beğen
Tepkiler: Fota
Yakında kar eriyecek ve soğuk hava gelecek. O havada boyunluk ve eldiven önerir misiniz? Yaklaşık 12 km yolum olacak ve etrafı açık.
Pahalı değil, bütçe dostu fakat hava geçirip üşütmeyecek.
12 km için decathlonun 12 liralık quechua eldiveni ile buff ı yeterli olabilir. Yani bana yeterli oluyor en azından ama soğuk var soğuk var tabi.

-5 civarı sabahları. Hava atmak gibi olmasın ama boyunluk işini eşim halletti. Hava çıkıyor, hava girmiyor. Ter yapıyor.
IMG_20210222_201219.jpg

Arkadaşlar merhaba bugün sipariş verdiğim,sora tekstilden aldığım eldivenler elime ulaştı.Fikir vermesi açısından paylaşıyorum.İki renk aldım el ölçüsüne göre .Elde güzel duruyor .Kalın değil fazla koruma beklemeyin .Biraz aksesuar birazda güneşten korunma için tercih ettim63CB65B6-4C24-4D83-8CD8-89332490B638.jpeg4079CCA7-F43A-42EB-B5AE-BA3E2FACED41.jpegAE6A2ED9-7817-40A9-8699-0CA038382D44.jpegC566511E-E173-4099-9C2F-FD6BC10F3BB9.jpegE9E7F3D1-5DE3-4939-B223-2463B29A3B63.jpeg

Geçen sene aldığım parmaksız eldivenler parçalandı.
Decathlon'un 2 tane uzun parmaklısını kullanıyorum ve memnunum.
Yaz için de (link) alayım diyorum. Daha önce kullanan veya başka bir tavsiyesi olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geçen sene aldığım parmaksız eldivenler parçalandı.
Decathlon'un 2 tane uzun parmaklısını kullanıyorum ve memnunum.
Yaz için de (link) alayım diyorum. Daha önce kullanan veya başka bir tavsiyesi olan var mı?
Bu eldiveni kullanıyordum ve çok memnundum. Ta ki vélodromeda o hafif yağış yüzünden kayıp, taklalar atıp parçalatana kadar.😕
Bir üst forma bir eldivene patlamıştı bana.

Bu eldiveni kullanıyordum ve çok memnundum. Ta ki vélodromeda o hafif yağış yüzünden kayıp, taklalar atıp parçalatana kadar.😕
Bir üst forma bir eldivene patlamıştı bana.
Geçmiş olsun. Kışlık,baharlık ve yazlık tüm eldivenler Decathlon'dan olsun o zaman :)

Geri