trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.356
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hocam soranın eldivenleri aklımda elde güzel duruyor.Kumaş kaliteside iyiyse alabilirim Sağol öneri için252268 dosyayı görüntüleKış için Decathlondan aldığım bu eldiveni kullanıyorum. Halen satışta mı bilmiyorum tek sıkıntı telefon kullanılamıyor. (link) 252269 dosyayı görüntüle Yaz içinde bunu kullanıyorum içinde silikon olmamasına rağmen eli sarma işi güzel.
giro stradedure super gel eldiven öneririm. specialized body geometry eldivenler de iyidir.Arkadaşlar merhaba alıp uzun süre kullanabileceğim hem rahat hem kaliteli bisiklet eldiveni önerir misiniz?Önceliğim bayağı bi kullanayım
Ben Decathlon'un Triban 900 eldiveninden memnunum. Avuç içi jelli ancak abartılı bir biçimde şişkin değil. Üst kısmındaki kumaş ise oldukça ince, hatta biraz transparan diyebilirim. Yaz sıcaklarında terletmeyecektir muhtemelen. (Henüz aşırı sıcakta kullanmadım.)Arkadaşlar yaz için eldiven almayı düşünüyorum fakat gördüğüm her yerde jelli eldiven önerenlerini görüyorum. Bu konuda pek bilgi sahibi olmadığım için ben de size sormak istiyorum. Yukarıda birisi sora marka eldivenleri önermiş ama gördüğüm kadarıyla jelli değil ve düz hasardan korumayan bir eldiven. Önerebileceğiniz başka eldivenler varsa bekliyorum.
Yagmura karsi savunmasizim ama😇
12 km için decathlonun 12 liralık quechua eldiveni ile buff ı yeterli olabilir. Yani bana yeterli oluyor en azından ama soğuk var soğuk var tabi.Yakında kar eriyecek ve soğuk hava gelecek. O havada boyunluk ve eldiven önerir misiniz? Yaklaşık 12 km yolum olacak ve etrafı açık.
Pahalı değil, bütçe dostu fakat hava geçirip üşütmeyecek.
Bu eldiveni kullanıyordum ve çok memnundum. Ta ki vélodromeda o hafif yağış yüzünden kayıp, taklalar atıp parçalatana kadar.😕Geçen sene aldığım parmaksız eldivenler parçalandı.
Decathlon'un 2 tane uzun parmaklısını kullanıyorum ve memnunum.
Yaz için de (link) alayım diyorum. Daha önce kullanan veya başka bir tavsiyesi olan var mı?
Geçmiş olsun. Kışlık,baharlık ve yazlık tüm eldivenler Decathlon'dan olsun o zamanBu eldiveni kullanıyordum ve çok memnundum. Ta ki vélodromeda o hafif yağış yüzünden kayıp, taklalar atıp parçalatana kadar.😕
Bir üst forma bir eldivene patlamıştı bana.