Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Emre Duran

Antalya'da dükkanına gitmişliğim var bu adamın, Rotwild yetkili bayisiymiş hatta. Kadroları Çin'den getirttiğini de söylemişti bana, garantisi yok kırılırsa çöpe atarsın demişti. Yüzyüze konuşunca anlaşılıyor zaten ne olduğu. @Erkin Kalender kardeşim uğraşmasaydın keşke bu kadar, bu ülkede yasalar yok malesef. Avrupa'da olsa o sadece o küfürler yüzünden dünyanın tazminatını öderdi sana ama bu ülke malesef böyle. Geçmiş olsun diyebiliyorum en fazla...

Scudo
mesajları gördüm ve gözlerime inanamadım.
suç teşkil edecek sürüsüyle ifade ve konu var ama bizde hukuk yok.
vah ki ne vah!

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@Ertan M.
Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış.
Hırsızlık ve dolandırıcılığın ve hatta tecavüzün falan suçu yok ülkede.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@cumali55

satıcıda sorun görmeyen insanda sorun görürüm ben. umarım boşluğunuza denk gelir de dolandırılırsınız. Tonla güvenilir bisikletçiler dediğiniz bisikletçilere de güvenemiyorum ben şu zihniyet yüzünden, çünkü herkes birbirini söğüşleme derdinde. her an ya kazıklanırsam endişesiyle alışveriş mi yapılır? bravo, böyle devam edelim ki, elin fransızı gelip spor süper marketi açsın burada, bizde koşa koşa onlara gidelim yerli esnafa güvenemediğimiz için.

Ayrıca Erkin Bey; uğraşacak enerji ve cesarete sahip olduğunuz için tebrikler ve teşekkürler.

Gelin size bir Antalyalı olarak Emre Duran ile ilgili bir hikaye anlatayım =D

Bu yaz gece 10-11 arası sahil tarafından eve doğru yola koyulmuş gidiyorum.Caddenin karşı tarafında 4 tane motorsikletli elemanla bir bisikletli birbirlerine girmeye başlamış sözlü ve fiziksel münakaşa bisikletli olduğunu görünce kim olduğu umrumda olmadan indim bisikletten çift şerit yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir yandan arabaları bir yandan kavgayı izliyorum.Bizim 4 motorsikletli elemanın hepsi tek başına olan bizim bisikletli adamdan dayak yiyor.

Bizim bisikletli arkadaş 2 tanesinin kasklarını nasıl eline geçirmiş bilinmez ama yerden yere vurup paramparça etti.Yolun yarısına kadar geçtikten sonra bisikletlinin Emre Duran olduğunu anladım sima olarak bir kaç bisiklet etkinliğinde görmüştüm çünkü orda bir duraksadım "Haydaaa !!! " diye ama neyse karşıya geçmeye çalışıyorum yine bizim Emre efendi bunların hepsini haşat etti tekmedir tokattır kaskları kırdı elemanlar neye uğradığını şaşırdı tabi tam böyle Kepez bölgesinin apaçisi dördüde ardından baya küfür saydı yani bu konuşmada yazdıkları hiç kalır :uzgnm: Elemanlar atladı motora başladı kaçmaya tabi kaldırımdaki yayalardan iki kişi en arkada kaçmaya çalışan motorlardan 1 tanesini yakaladı diğerleri kaçtı elemanı kenara çektiler ardından bi 5 saniye sonra itiş kakışı gören polis aracı hemen yanaştı içinden 3 tane polis çıktı.

Bende bu arada karşıya geçtim bisikleti yasladım bi yere 4-5 metre uzaktan ne olduğunu anlamak üzere sustum dinliyorum.Emre duran ile birebir hiç münasebetim olmadı ama yazının sonunda yazacağım şeylere tanık oldum o yüzden hayatta işimin düşmeyeceği biri olarak kafamda yer etmiş birisi ama kavganın benim tanık olduğum kadarı ile adam bisikletli olduğu için içten içe hak veresim geliyor içimden kesin sıkıştırmışlardır adamı kesin motorsikletliler birşey yapmıştır diyorum.Neyse ....

Polisler bu yakalanan bir elemanlı çektiler kenara çağır dediler diğer kaçanları baya bi ikna sürecinden sonra ilerde bekleyen arkadaşlarınıda polis çağırıyor dedikten 2 dakika sonra hepsi toplandı polis şimdi anlatın bakalım diye hepsine söz verdi.Motorsikletli çocuklar biz yanından geçerken birden küfür etmeye başladı bizde durduk falan filan vs. vs. dediler.Bizim Emre efendiye söz hakkı verildi oda yolda taciz ettiklerini ve motorsikletten inip kendisine saldırmaya başladıklarını söyledi. [Büyük ihtimal motorsikletliler çok yakın pas geçtiler bizim Emre efendide bastı küfürü sonra gerisi kavga dövüş klasik.] Ama orda çıkıp şunu diyemedim "Vallaha 4 ünüde analarından doğduğuna pişman ettin." diye ben hala dinleme modundayım yoldan bir bisikletli arkadaş daha durdu nedir hayırdır diye bende özet geçtim durumu oda sessizce izlemeye başladı...

Olayın eğlenceli kısmı şimdi başlıyor. :uzgnm: Şimdi olay boyunca içten içe benim hala güvenimi kazandı adamları haşat etsede içimden iyi yaptı diyorum çünkü gerçekten ruh sağlığı bozuk çok fazla bu tarz motorsikletli apaçi var neyse...Polis dedi Emre efendiye "Zararın var mı senin maddi olarak ? Bir yerinde yara bere var mı dedi ? Abi adam ben bunlardan şikayetçiyim dedi bende öyle diyince "Helal olsun" dedim iyi etti.Daha cümlemi bitirmeden boğazıma dizdi herşeyi "Maddi olarak zararımı karşılarlarsa şikayetçi olmam." dedi ve beynimden vurulmuşa döndüm.Polis sordu neyin var dedi ? Elinde plastik 3 tekerlekli çocuk bisikleti vardı kırılmış büyük ihtimal çocuğuna götürüyordu "Bisikleti kırdılar ben bunu 50 TL ye aldım" dedi oysa bütün Antalyada olan A101'lerin bülteninde ve durak afişlerindeki aynı bisiklet vardı 24.99 TL :acpsnr: Elinde değişik bir gözlük vardı kenar cam kısımları değişik bir kesimi vardı "Bunuda kırdılar" dedi orda motorsikletli çocuklardan birisi yalan atma dedi camın iki tarafıda aynı şekilde kesik dedi onun modeli öyle dedi polis aldı inceledi "Evet bunda birşey yok" dedi bizimki kafası çalışan adamlara denk geldiğini anlayınca hemen kendi salağa yatmaya başladı.Motorsikletlilerle arbede sırasında bisikletini yol kenarında inip ağaca yasladığını gözümle gördüm ama "Bisikletimdede problem var dedi kendim bisikletçiyim nereden baksan bi 50TL bu tutar" dedi ben iyice iğrenmeye başladım bi yandan gözlerim böyle " Yuuuh" dercesine açık tabi..."100 TL verin şikayetçi olmayayım." dedi."Aslında nereden baksan 100 TL de pansuman ücreti alırlar hastaneye gitsem ama hadi onu boşverdim" diyor sanki bisiklet satıyorda pazarlık yapıyor işçilik ücretini almıyorum dercesine :ssrtcbya: Motorsikletli elemanlar polisle baya konuştular en sonunda çıktı birtanesi "Ödemiyorum." dedi.Polis " Ozaman yürüyün karakola" dedi.Öyle diyince Emre efendinin bi 3.5 3.5 atışı ifadeden belliydi çünkü kısa günün karı 100 TL yi alamayacaktı.Çocuklara "Tamam 50 TL bisikletin parasını verin bari..." dedi ordan çocuğun teki "Ulan kaç kere gittim karakola en fazla 1 gün nezarette yatarım ne vercem sana para" dedi. :koptum: Ondan sonra polis bizden bir sorun olmadığı ve uzaklaşmamızı isteyince gerisini bilemiyoruz ama ben görmek isteyeceğim kadarını gördüm ve 5 para etmeyeccek birisi ha bunun dışında ticaret ahlakı olarak da 5 para etmez bugüne kadar yaptığı satışlar ile ilgili karşılaştığım şeylere gelince :

-Üst seviye bir maşa satıp maşanın kilitleme mekanizmasını vermeyip normalde kutunun içerisinden çıkan ürünü extra para ile sattığını biliyorum.
-Sahibinden isimli sitede bir ara türlü türlü kadro satıp ilanın en altına "Kırılırsa garantisi yoktur,yani çöpe atarsınız." diyen bir satıcı olduğunu biliyorum.
-Bisiklet kiraladığı iki arkadaşımın kimlik fotokopileri yerine kimliklerini alıp kimliklerini kaybettiğini biliyorum.
-Bisikletini bakım için bırakan bir müşterinin bisikletini çaldırdığını ve kendi dükkanından yeni bir bisiklet sattığını biliyorum. [Zekaya bak.]
-Facebookta 2.El sayfalarında bir ara satış yapmanın yasak olduğunu ve satış yapan kişilerin vergi kaçırdığından dolayı şikayet edeceğini yazdığını biliyorum.

Bunun dışında forumda aratırsan sorun yaşayan kişiler, google ve facebookta sıkıntılı konuları mevcut bu arkadaşın...Ucuz ve komik adam 5 kuruş için 40 takla atar.

25 bin tl ye bisiklet alan cıkar mı bende ona takıldm

@Uğur Sabuncu gereksiz herif için vaktimi harcadım ama hepsini okudum:) bu herifi alışveriş niyetine biyere çağırıp bir güzel dövesim geldi haa bişey değişir mi iflah olur mu olmaz ama hak ediyor işte

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Baydar
Bende tüm yazılanları okudum kişi kendi karakter(sizliği)ni belli etmiş ama bence o kadar küfürden dolayı bi şikayette bulunun en azından online suçlara falan başvurun bi ceza almasa bile gözü korksun en azından

@T.Erk
Ben de yerliden alacağıma gider elin Fransızından alırım dedim. Niye dedim, çünkü gavurdur, namusludur, dürüsttür diye düşündüğüm için. Hatta yerli kazanmasın diye aliexpress bile kullanacaktım ama vazgeçip gene elin Allahsız Fransızına güvendim.
Niye yerliden değil de elin Fransızından alışveriş yapıyorum acaba? Bunu yerli düşünsün biraz işte.
Bu arada tonla güvenilir lafı yanlış olmuş, birkaç tane var işte :D
Sen bu birkaça değil de, ne olduğu belli olmayana gidiyorsan, gene söylüyorum sana müstehak kardeşim kazıklanmak.
Kazıklanmak istemiyor musun, elin gavuruna gideceksin o zaman. Kafan rahat olur.

Yerli esnafada guvenmek lazim,30 nisanda bir araba carpti,Eskisehir Cinar Bisikletin onunde,hastaneye kaldirildim durumum kotuydu.Bisikletime 1 ay sahip cikti Çinar Bisiklet.Onun disinda alisverislerimi Muratoglu bisikletten yaparim.Satis oncesi ve sonrasinda hep bir ilgi vardi,sofraya bile davet ettiler.Yani diyecegim o ki herkes bir degil,boyle kani bozuklar heryerde var.

@Snorlax Sinan Bey vallaha onu bilmiyorumda adam sağlam dayak atıyor toplu girmek lazım =D

• Beğen
Tepkiler: Volg ve Turan
Medeni cesaretiniz ve tertemiz kalbinizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Sizin gibi insanların artık kalmadıgını düşündüğümüz bu günlerde yüreğiimize su serptiniz.
Bravo!

• Beğen
Tepkiler: Volg
Erkin Kardeşim, cesaretin ve dürüstlüğünden ötürü tebrik ediyorum. Başlarda belki bir yanlış anlama olmuştur diyerek yorum yapmadım, ama diğer forum üyelerinin paylaştıkları da gösteriyor ki bu adam sahtekarın en önde gideni. Bu paylaşımınla bizleri de bu sahtekara karşı bilinçlendirdiğin için çok teşekkürler.

@emancipation

adalet anlayışı bu kadar. senin anlayışın ne kadar pahalı o kadar güvenilir mi? birgünde senin karşına çıkar anlamadığın bir konu veya boş bulunursun senide kucaklarlar. sonra dersin koca bankaya güvendim böyle yaptı bilemedim kimsede beni uyarmadı diye. bu mantık doğru değil.

ve senin anlayışınla ayda 5 dolar kazanan ve 45 yaşında hastalıktan ölen afrikalıya çinliye kıyasla seninde kazıklanman ve sakatlanıp hayatına devam etmen sana müstehak gibi konuşmuşsun. adalet zamana ve mekana yenik düşmeyecek şekilde olmalıdır.

arkadaş yardım etmek için konu açmış, yardıma gerek yok müstehak gibi yorum yazmışsın anlamak mümkün değil.

Bisikletforum'u uzun süredir takip edenler tanır kendisini. Facebook bisiklet satış sayfalarından bile uzaklaştırılmış kişidir kendisi. Direkt alışveriş yapmadım, şahsına birşey demedim, üslubunun esnaf tarzının çok dışında olduğunu belirttim onunla ilgili konularda. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz dedim diye beni Facebook'tan tehdit etti. Böyle bir adam, yazışmalar ortada. Ciddiye almayın arkadaşlar. Ondan alışveriş yapacak kişiler de araştırmadan mal alacaksa kendi sorumluluklarıdır. Ben şahıs veya firmalardan alışveriş yapacaksam deli gibi araştırırım. Alıcı da uyanık olacak bu devirde.

emre duran neymiş böyle benide arkadaşlık göndermişti bende an itibari ile geri çıkardım. unutkanlık var bende unutup alışveriş yapmayalım kendisinden.

• Hahaha
Tepkiler: monder33
Geri