Aynen Bianchi Speed 4000 o fiyat aralığındaki ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak bir bisiklet.. Tabi marka kolikliğin yoksa birileri gelip bütçeyi artırmanı isteyebilir sen yoluna devam et kardeşim seni senelerce götürür..
500-600 Liraya aldığım bisikletten über şeyler istemiyorum ya da beklemiyorum.
Bütçem buydu, bunu buldum aldım. Pişman değilim. Tabi bütçe fazla olursa daha güzel şeyler alınır.
Şimdi fren pabucumu, yastiğimi bide gidonu değiştirdim mi gelsin uzun yollar
@Emre Tekinarslan
Bende Speed 4000 alacaktım sonra kısmet ng 650 md ymiş onu aldım. İnan bana kadro hariç kullanılan malzemeler sedona ve kron la birebir aynı. Speed 4000 de öyle. Kron un tek farkı kadro farkı 7005 kullanıyor bizimkiler 6061 oda 1 kg felan daha hafif oluyor onun dışında sıkıntı yok papuçla uğraşmamak için bende md aldım zaten md biraz daha uzun gidiyor ama parası da ona göre tabi 950 ye kadar olan bisikletler hemen hemen aynı malzemeyi kullanıyor o yuzden 600 u geçmek biraz gereksiz oluyor..
@Samet K.
ng 750 yi kesinlikle önermem çok kalitesiz gidon boğazı kullanıyor 300 tl lik bisikletler gibi duruyor, kron xc 150 güzel ama kullanıcıları çok şikayetçi servis ve parçalarda oluşan sorunlardan.. çok araştırmıştım zamanın da, zincir atmalar vites geçmemeler servisi pek olmadığından adam gibi servis ayarlarını yapmıyor.
Tabiki de sonuna kadar araştırin ve size tavsiyem sikayetleri okuyun ovgulerdense. Bi dusunun sikayetin kaynagini dogru secim yapin simdiden hayırlı olsun
Mosso Wildfire var o fiyat bandında. Kullanıyorum 100 km'yi geçtim yoğun sınavlara rağmen, öneririm.
Bir tek sorun yaşadım, arka lastik patladı. O da benim hatam ince bir çivi girmiş. Şu an tam karşımda çamurlar içinde sabırsızlıkla haftasonunu bekliyor temizlenmek için