Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

En fazla 600 e mtb önerisi

sezginnatik

Aktif Üye
Tepki
172
İsim
sezgin
Bisiklet
Salcano
En fazla 600 e mtb onerisi v fren tercihimdir ve bisiklet mersin-bodrum arasindaki turda kullanilacaktir. Degerli yorumlari önerileri bekliyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Ben o fiyata Bianchi Speed 4000 aldım, yaklaşık 1 aydır kullanıyorum memnunum

• Beğen
Tepkiler: Savaş Acıboz
Aynen Bianchi Speed 4000 o fiyat aralığındaki ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak bir bisiklet.. Tabi marka kolikliğin yoksa :) birileri gelip bütçeyi artırmanı isteyebilir sen yoluna devam et kardeşim seni senelerce götürür..

@Kadir YILMAZER

500-600 Liraya aldığım bisikletten über şeyler istemiyorum ya da beklemiyorum.
Bütçem buydu, bunu buldum aldım. Pişman değilim. Tabi bütçe fazla olursa daha güzel şeyler alınır.
Şimdi fren pabucumu, yastiğimi bide gidonu değiştirdim mi gelsin uzun yollar :)

Salcano ng 650 yada ng 750 bianchi 4000 kron xc150 o fiyat aralığındaki popüler urunler

@Emre Tekinarslan
Bende Speed 4000 alacaktım sonra kısmet ng 650 md ymiş onu aldım. İnan bana kadro hariç kullanılan malzemeler sedona ve kron la birebir aynı. Speed 4000 de öyle. Kron un tek farkı kadro farkı 7005 kullanıyor bizimkiler 6061 oda 1 kg felan daha hafif oluyor onun dışında sıkıntı yok papuçla uğraşmamak için bende md aldım zaten :) md biraz daha uzun gidiyor ama parası da ona göre tabi :) 950 ye kadar olan bisikletler hemen hemen aynı malzemeyi kullanıyor o yuzden 600 u geçmek biraz gereksiz oluyor..

@Samet K.

ng 750 yi kesinlikle önermem çok kalitesiz gidon boğazı kullanıyor 300 tl lik bisikletler gibi duruyor, kron xc 150 güzel ama kullanıcıları çok şikayetçi servis ve parçalarda oluşan sorunlardan.. çok araştırmıştım zamanın da, zincir atmalar vites geçmemeler servisi pek olmadığından adam gibi servis ayarlarını yapmıyor.

• Beğen
Tepkiler: sspl
@Kadir YILMAZER

Burada salcano bayi bulsaydım ben city sport 40 yada city fun 60 düşünüyodum, kısmet bunaymış :)

Ben yakin zamanda velespit alirsam salcani ng 650 v alirim. Kullananlar gayet memnun sikayetlerde var tabi ama cogu kullanimla alakali.

@Samet K.

Benim de aklimi en cok celen model salcano ng 650 v ama arkadaslarin yazdiklari modelleride arastiracagim bakalim.

Tabiki de sonuna kadar araştırin ve size tavsiyem sikayetleri okuyun ovgulerdense. Bi dusunun sikayetin kaynagini dogru secim yapin simdiden hayırlı olsun

O paraya ng 650 alın zaman içindede benim gibi gücellemelerle hoş bişey çıkar ortaya

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benzer bütçeyle benzer bisiklet arayışındayım. :confused:

Mosso Wildfire var o fiyat bandında. Kullanıyorum 100 km'yi geçtim yoğun sınavlara rağmen, öneririm.
Bir tek sorun yaşadım, arka lastik patladı. O da benim hatam ince bir çivi girmiş. Şu an tam karşımda çamurlar içinde sabırsızlıkla haftasonunu bekliyor temizlenmek için :D

Mersin -Bodrum turu demiş arkadaş .Dernek olarakmı bireysel olarakmı gidilcek.?

@H.Şafak MALÇOK

4 arkadaş cikacaz yola bireysel olarak bir derneğe bagli degiliz. Benim ilk tecrubem olacak ama diger arkadaşlarım tecrubeliler

Uzun turlar için kilitli maşa şart tavsiyem 2. el salcano astrolara bakmanız buarada mersindemi oturuyosunuz?

yakın zamanda benzeri bir bütçe ile ben de araştırma yapmıştım mosso'nun modellerine de bakmanızı öneririm.

hocam ikinci el salcano astro 240 v fren aldım. umarım uzun yıllar kullanırım.

Geri