Wiggle'ye girip Assos'a bakın.Poc da iyidir.Bunlar dışında az daha uygun olan ancak oldukça kaliteli; Stolen Goat ya da Ale olabilir.Tabii bunlar biraz da parayı savurmak için.Bunun dışında, Pearl Izumi, Rapha, Castelli, Exteondo, Vermarc ve Craft yaygın olan ve Pro peloton'da tercih edilenler.Giant Alpecin'ın formaları da yazdığım markalar'dan birisi yapıyordu.Ayrıca Endura ve Katusha'yı unutmayın.Hepsi yarışlar'da giyilmiş formalar üretir, kaliteli tescillidir.Mavic'in üst seviye formaları da aynı şekilde.Gözlük olarak standart'a kaçmayın, farklı olun biraz.Parayı ad'a bayılıp Oakley almayın.Bolle, Ekoi, Rudy Project, Smith Optics, Poc (Carl Zeiss lens vardır üstünde!) Tifosi, BBB. (Tifosi ile aynı denebilir, Rudy ve Smith'in yanına yaklaşması zor) Ben şahsen BBB Chrome Select kullanıyorum ve harika bir gözlük.Kask konusunda şu an alacak olsam Met Trenta'ya bakardım, eğer dökecek para varsa.Ya da Met Rivale olabilir, biraz daha ucuz yollu.Yine ya da bisikletiniz Specialized ise, uyum da istiyorsanız Specialized Airnet' bakın.Harika görünen, incelemesi puanı yüksek bir kask.Ya da daha da çıkarsanız S-Works Evade harika bir kasktır. (Kittel ve Sagan takar.) Az tuhaf dursun ancak harika olsun derseniz, Poc Octal Aero bence bu konuda tek.:asik:
Bu arada %100'ü eklemedim çünkü yol konusunda ürünleri pek de tutmayan bir marka.Mtb konusunda ürünleri iyi olsa da özellikle Speedcraft gözlüğü için beklenileni vermediği söyleniyor.
Edit: Ekipmanlar tamamlanmış, görmedim.Ben geri basıyorum.