Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

En iyi kalitede forma, tayt, eldiven, gözlük ve kask önerir misiniz?

Beden ölçüleri kg gibi tavsiyeler ve kullanıcı tavsiyeleri-yorumları önemli fikirler veriyor. Bazen "yazıldıgından daha küçük" denildiği oluyor. Yorumları okumanızı tavsiye ederim.(link) şu sıra indirimde bakabilirisniz.
şimdiden hayırlı olsun. SPD ayakkabıda yarım ya da numara büyük almak genelde gerekir kalıpları çok dar .bunlara dikkkat edebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Groims
Scudo
Chain reactions ds indirim vardı sigma sports ta da olması lazım gerçi arastirmissinizdir ama yinede söyleyeyim. Kask Mojito da yurt içinde indirimli bisikletcilerde 400tl civarı oluyor bakabilirsiniz. Kaskı deneyrek almak tavsiyemdir:)

@alper 76 @Ozan :)

Sadece forma alacağım. Diğer ekipmanlar tamamlandı. Tavsiyeler için teşekkürler :) İyi bir araştırma yapmak lazım şimdi

@turac000Üst forma olarak argon18'in formaları hesaplı ve güzeldi diye hatırlıyorum

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Ey iyi kalite" ile neyi kastediyorsunuz? En güzel görünen mi, en aerodinamik olan mı, en rahatı mı?

@Murat B. Rahat, uzun sürüşlerde sıkıntı çıkarmayacak olan ve elbette bisikletle uyumlu bir forma arıyorum. Team Sunweb'in formasını gözüme kestirmiştim ama beden kalmamış.

@turac000

Ben genelde takım formalarını beğenmiyorum. Profesyoneller para aldıkları için reklam panosu gibi dolaşıyorlar. Formaya para verip de öyle dolaşmak bana garip geliyor. Ama almaya kararlıysanız Sunweb'in kendi sitesinde var:
(link)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Giant alpecin de güzel

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Murat B. Uzun yolda rahat ettirsinde reklam filan önemli değil bence :)

@Ozan :) aynen hocam o da güzel. Siyahını düşünmüyor değilim

Wiggle'ye girip Assos'a bakın.Poc da iyidir.Bunlar dışında az daha uygun olan ancak oldukça kaliteli; Stolen Goat ya da Ale olabilir.Tabii bunlar biraz da parayı savurmak için.Bunun dışında, Pearl Izumi, Rapha, Castelli, Exteondo, Vermarc ve Craft yaygın olan ve Pro peloton'da tercih edilenler.Giant Alpecin'ın formaları da yazdığım markalar'dan birisi yapıyordu.Ayrıca Endura ve Katusha'yı unutmayın.Hepsi yarışlar'da giyilmiş formalar üretir, kaliteli tescillidir.Mavic'in üst seviye formaları da aynı şekilde.Gözlük olarak standart'a kaçmayın, farklı olun biraz.Parayı ad'a bayılıp Oakley almayın.Bolle, Ekoi, Rudy Project, Smith Optics, Poc (Carl Zeiss lens vardır üstünde!) Tifosi, BBB. (Tifosi ile aynı denebilir, Rudy ve Smith'in yanına yaklaşması zor) Ben şahsen BBB Chrome Select kullanıyorum ve harika bir gözlük.Kask konusunda şu an alacak olsam Met Trenta'ya bakardım, eğer dökecek para varsa.Ya da Met Rivale olabilir, biraz daha ucuz yollu.Yine ya da bisikletiniz Specialized ise, uyum da istiyorsanız Specialized Airnet' bakın.Harika görünen, incelemesi puanı yüksek bir kask.Ya da daha da çıkarsanız S-Works Evade harika bir kasktır. (Kittel ve Sagan takar.) Az tuhaf dursun ancak harika olsun derseniz, Poc Octal Aero bence bu konuda tek.:asik:

Bu arada %100'ü eklemedim çünkü yol konusunda ürünleri pek de tutmayan bir marka.Mtb konusunda ürünleri iyi olsa da özellikle Speedcraft gözlüğü için beklenileni vermediği söyleniyor.

Edit: Ekipmanlar tamamlanmış, görmedim.Ben geri basıyorum. :D

120 liralık Btwin 500 ile biz ölelim o zaman :D Noluyor yahu 1000 lira sadece gözlük ve kask. Bu işler tamamen bütçe işi. Ben 1000 lira sırf kaska gözlüğe ayıracak olsam Stanag seviye 3a korumalı bir miğfer alırdım. En azından savaşta iş görür. Bazen bu paraların çoğu sadece isme gidiyor gibi düşünüyorum. Tam bir endüstrileşme örneği.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan0332
@Pabioo :D :D Koruma kısmı bütçeyle doğru orantılımı bilmiyorum ama aerodinamiklik ve ağırlık vs çoğu zaman bütçeyle dogru orantılı gidiyor.

nWXERg.png

Evet heyecanla verdiğim siparişim ardından saçma bir mail aldım. Yeni üyeliklerde 300 euro ve üzeri ödemeleri kredi kartı ile kabul etmiyorlarmış...

Satın alınacak site wiggle, forma, tayt ve çorap markası, Dhb ile Sportful diyorum.

@Erdal Yılmaz Bir istisna yapaibleceklerini ve siparişi göndereceklerini yazdılar. Artık kışlıkları wiggle'dan temin ederiz :) çok kaliteli bir markaymış sportful

Kask markasının aero modeli Infinity inceleme masamızda

(link)

@turac000
Kışlık alacaksanız iyi indirim buldum chainreactionsta. Kışlık ihtiyacımı umarım karşılar. Bakın isterseniz. Güzel ürüne benziyor :)
(link)[/USER]

malum önümüz kış geliyor bende uzun tayt ve bisiklet ceketi montu vs düşünüyorum önerdiğiniz site varmı yabancı vs farketmez kalitesi düzgün olsun.

Geri