Scudo Sports

En iyi kalitede forma, tayt, eldiven, gözlük ve kask önerir misiniz?

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
bende bu kışlık tayt tan nisan ayında aldım,dışarıda kullanma şansım olmadı,denedim ürün güzel sıcak tutuyor. 1.76 boy 75 kilo L beden tam oldu,ancak eğer hafif bile olsa göbeğiniz varsa önünde bulunan fermuarı kapatmanız zor olabilir.

Scudo
@rec
Hocam ben de 184 boy 77 kilo L beden aldım, Beden tablosu basen ölçüsüne göre verilmiş. 100 basen var bende L ise 102 basen diyor. XL de 106 cm dediğinden bol duracağını düşündüm L tercih ettim. Bence mezura ile ölçüp almak şart yurt dışından alırken :)

exuma'dan poc tayt ve forma aldım, bilmiyorum tabi referans olur mu yazacaklarım.. poc'un forma satış fiyatı 450-500 TL tayt satış fiyatı ise 900 TL bandında. Exuma bahçeköy'de her bir parçaya 150 TL ödeyerek aldım. Tayt 110 km'de daha bir 110 km götürecek kadar rahattı, forma ise başka bir şey anlatılmaz yaşanır:) forma 105 gram, tayt ise 200 gram yoktur..

• Beğen
Tepkiler: ekranci
RPa497.jpg

İçim pır pır ediyor :D umarım bedenler uyar

Edit- son durum

OLW5lQ.jpg

zBW1D6.jpg

Eldiven 1 tık daha buyuk olabilirmiş, giyerken ve çıkarırken zorlanıyorum (belki normaldir)

Üst forma 1 numara küçük olmalıydı sanki, tam oturmuyor gibi.

Taytın pedi biraz büyük gibi, ama tayt güzel oturdu.

@TarkanT castelli urunlerinde bir indirim kampanyasi yapmayı dusunuyor musunuz ?
Bugun hatiri sayilir sekilde mesajlara cevap yazdiniz , bari iyi bir indirim yapiniz da , bizde , hazir kis geliyorken bir kac sey alalim.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
(link)

Bu site giyim konusunda 1 numara. Her ürün var, çok üst seviye ürünler var ama fiyat tuzlu. Konu 2016'da açılmış ve 1000 tl bütçe ile ne alabiliriz gibisinden sorulmuş (gerçi soran arkadaş forma setine kavuşmuş hayırlı olsun :D) ama şu an 1000 liraya sadece forma seti alınabilir üst seviye. (1000 lira = 153 € malesef :()

Bu sitenin ürün skalası çok geniş. İstediğiniz renkte, veya istediğiniz takımın formalarını beğenip, özellikle Merlin, Wiggle, bazen Evans gibi sitelerden sezon sonu indiriminde %50 civarı indirimli alabilirsiniz. Merlin'in stoklarında hala 150 liraya çok güzel Castelli formalar mevcut. Fakat beden konusunda çok dikkatli seçim yapmak lazım çünkü Castelli'nin bedenleri gerçekten çok küçük :snzdglsn: M bedenleri bile çoğumuza uymayacaktır

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Castelli 'yi Turkiye'den alacaksak eger bu fiyatlarla mumkun degil , dolayisiyla , sadik musteri kazanmak icin , indirim yapmalari lazim diye dusunuyorum . cunku herkes zaten disardan siparis veriyor. :)

(link)

Bu forma 150 liraydı ne ara 236 olmuş :(

sora tekstil castelli kadar iyi hatta bazı ürünleri daha iyi.Sora dan alabilirsiniz.

@mühendis sayin hemsehrim , muhakkak haklisinizdir ancak ben , genel anlamda yapilan yorumlar icin yazdim. :)

@a.valverde ben size değil de genel anlamda yazdım zaten.yurt dışından çok forma aldığım ve bildiğim için yazmıştım.

Aslında yurt dışı alışverişlerinde kargo ve gümrük vergisini de düşünecek olursak bu sitedeki castelli fiyatları ile yurt dışı fiyatları arasında çok bir fark göremedim açıkçası. Hatta 64 euro'ya castelli askılı uzun tayt gördüm. Yurt dışı sitelerinde kargo ve gümrük vergisiyle beraber bu fiyatlarda castelli tayta pek denk gelmemiştim. Üstelik taksitli ödeme seçeneği ve bedeni uymayan ürünün iadesinin daha rahat olması da cabası. Şu sıralar ihtiyaçtan dolayı ilgi alanım tayt olduğu için diğer ürünleri pek inceleyemedim ama dediğim gibi tayt fiyatları iyi gibi duruyor.

Sora konusunda da sonuna kadar katılıyorum. Bu kaliteleri ve hizmetlerinin yanında ürün çeşitlerini arttırıp, tasarımlarını biraz daha geliştirirlerse rakipsiz olurlar.

• Beğen
Tepkiler: ekranci
Geri