arkadaşlar ben bildim bileli bisiklet sektöründe,bisiklet komponenti üreticisi olan shimano yu en iyisi olarak bilirdim!ancak istemeyerekte olsa içime bir kurt düştü!xtr jant göbekleri ile dt-swiss göbekleri kıyasladığımızda dt-swiss bisikletin üzerine bimeden gözle bile anlayabileceğiniz bir fark gösteriyor.daha uzun süreli,hızını koruarak ve daha akıcı yapısı xtr ı açık bir farkla geride bırakıyor.evet dt-swiss sadece tekerlek grubu üzerine yoğunlaşan bir firma olduğu için bu konu onların uzmanlık alanıdır belkide.ancak biliyoruz ki xtr da dünya devi bir marka ve bu devliğe yakışan bir kalitede yıllardır bisiklet komponentleri üretiyor.bana bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum.xtr sizce neden daha iyisi için uğraşmıyor.bence xtr tekerlek grubunda geri kaldı.eğer yanıldığım bir nokta var ise belirtilmesini isterim,çünkü daha fazla bilgiye sahip olmak isterim!!tekerlek grubunda dt-swiss mi? yoksa xtr mı?şidi xtr için bu kadar şey söyledikten sonra bu soruyu niye soruyorsun diyeceksiniz.dt-swiss akıcılık konusunda xtr dan üstün olabilir ama bu demek değilki xtr kötü;aksine dt-swiss deneyene kadar benim için en iyisi xtr dı!şimdi sormak istediğim şey benden daha fazla bilgisi olan arkadaşlarım,abilerim dt-swiss in daha akıcı olmasına rağmen xtr a oranla ömür ve dayanıklılık direnci nedir??beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.aynı zamanda tekerlek grubumu toplamaktada yardımcı olmuş olursunuz.uzun zamandır maddi krizdeyimbu nedenle xs carbon-2 mi satmıştım.şu anda yeni ve mükemmel e yakın bir bisiklet toplamak istiyorum.herkese iyi forumlar!!!