Powermetre kullanmaya yeni başladım, 3 tur oldu daha önce treinerda ölçüp yapıyordum. İki aydır sadece hafta sonları gezi tarzı aradaki küçük segmentleri kovalar turlar yapıyorum. Malum havalar soğuk Eskişehir daha da soğuk. Powermetreleri taktım diye segment denemesi yaptım. FTP 271 çıktı segment sonuçları da aşağı. Tabi ben iyi bir tırmanışcı değilim düz yolda deneme yapmam lazım.
Ha bir şeye daha değineyim Fark ettiyseniz nabız değerlerim düşük. Avantajı normal nabızlı birinin 170-180 nabız performansına 130-140 nabızlarda ulaşıyorum ve 140 nabızda 170 nabızda ki normal birisin hırpalandığı kadar hırpalanmadığım için daha uzun performans sergileye biliyorum. Bu zamana kadar en fazla 172 nabız gördüm ki normalde en fazla 165 görürüm. Ama fark ettim ki performansı iyi normal nabız değeri olan arkadaşlarımdan çok daha geç ısınıyorum, bunu da dezavantaj olarak görebiliriz.
216710 dosyayı görüntüle
Rüzgar beklediğimiz bir segment ise Eskişehir - Bozüyük segmenti. 2018 Kasım ayında ben daha yol bisikletine yeni başlamıştım, lodos fırtınası (+25 km/s) vardı tranvaylarda felan anons ediliyordu. Gökhan Uzuntaş Eskişehir'den Bursa'ya güzel bir performans yapmıştı. O dönem epey konuşulmuştu. Daha lodos fırtınası yakalayamadık en fazla 16 km/s rüzgar yakalayabildik. Bakalım mevsim geçişini bekliyoruz.
216711 dosyayı görüntüle